***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)
Raspunsuri - Pagina 16
ancamari spune:
Mica - nu pot s-o votez pe Maya pt ca nu e buton cu "voteaza" ca la ceilalti!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Graviduta spune:
Mai citesc cate o pagina, dua, mai scriu ceva
. Androix, te uitasem, la multe onomastici!!! Si sa fii fericita!
Nu mai stiu cine intreba de reactia la vaccinul de sase luni (ca s-a intarit locul si s-a inrosit). Poate a incordat puiutul piciorul?! Noi inca n-am facut vreo reactie la vaccinuri si nici nu am facut vaccinul de 6 luni. Dar am auzit un astfel de caz de la o vecina (baietelul ei a incordat piciorul).
Liviana, merci pt incurajarea indirecta. Sper sa pot alapta si eu macar 6 luni la al doilea copil, ca pe Mara am alaptat-o doar 2 luni si doar vreo 100 ml (maxim) pe zi). Am fost la eco mamara si l-am intrebat pe dr daca pot face ceva ca la urmatorul copil sa alaptez mai mult. Si mi-a spus ca nu, pt ca eu am canalele foarte inguste si mult tesut cu grasime.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
vas spune:
Fetelor ceau.
Am intrat pe fuga sa urez echipei de fotbal LA MULTI ANI si bineinteles fetitei dulci Teodora Andreea.Sa fiti sanatosi si fericiti, iar peste vreo 20 de ani o sa faceti voi o intalnire.
LA Multi ani si mamicilor care fac chef azi si bineinteles mie ca sunt una dintre ele, asa ca ma petrec. Astept musafirii, dar nu pot sa beau nici macar un pahar de vin ca iau antibiotice pentru maseaua mea rebela.
Am votat si eu pe Maya. La mine a mers. Bafta.
Va pup pe toate.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ancamari spune:
Vas - La Multi Ani si tie! Petrecere frumoasa si sa mai uiti de maseluta!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
petit_ange spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Grea a naibii diversificarea asta! Abia astept sa traiesc clipa cand o sa isi deschida frigiderul si o sa manance ce are ea chef sau o sa-mi zica "azi am mancat in oras, nu mi-e foame!"
Raluca si Maria Bucuria (15 iunie 2007)
Pozici Maria

si eu am aceeasi dorinta...Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Angela e o scumpa Nicole in rochita verde, si fluturasul ala ce face? canta? deja sta in funduletz singura?
Pitica da, am rugat pe cineva care a fost in Italia sa-mi aduca biscuitii Plasmon din aia fara gluten. Sper sa-i primesc duminica.
Gravidutza felicitari pt mancare ! Cum ai rezolvat pana la urma cu constipatia la Mara?
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
petit_ange spune:

pt tarta lui Carmen!
La multi ani Andrei si Andreea si Bogdanel de Liviana!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
Carmen_So spune:
Feteleeee, mi-a iesit tarta lu' Pepsi! nici mie nu-mi vine sa cred, da' mi-a iesit. A zis tati ca e buna, ceea ce e chiar un compliment.
ma duc sa mai bag o felie.