***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Graviduta spune:
Arcadia, Androix si celelalte fete, merci pentru incurajari. Azi am avut o zi foarte buna din punctul de vedere al diversificarii, in sensul ca Mara a mancat aproape tot marul ras cu cereale la 10 si ceva, apoi a mancat aproape toata cantitatea de piure de legume (aprox 100 gr facut din morcov, patarnac, telina si dovlecel) si in ambele cazuri a mai baut si laptic completare 90 si, respectiv, 120 ml. Sunt foarte fericita
, mai ales ca a acceptat si legumele. E adevarat ca ieri i le dadusem sub forma de supa clara, iar azi i le-am pasat. I le-am facut in steamer Tefal, care, apropo, le face excelent, si le-a papat foarte bine. Apoi am facut si pentru noi niste somon cu orez si legume la acelasi steamer si ne-am lins degetele
.
Legat de oarar, nu mi l-a stabilit pediatra, ci si l-a stabilit Mara, e adevarat cu mici devieri.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Si tot in ianuarie trebuie sa merge la Dr. Orlando Marinescu (la spit. Gr. Alexandrescu) pt decalotare, deja am cosmaruri noaptea! Stiti ceva de dr acesta? Si de procedura in sine?
Anca, eu am fost la dr Marinescu. Am inteles ca e un chirurg foarte bun de copii si, intr-adevar, e foarte de treaba. Eu am capiat-o pe pediatra mea cu intrebari despre el, pt ca trebuia sa merg sa-i scoata Marei un chistulet de sebum de la san si, fiind la san si Mara fiind fetita, eram foarte speriata sa nu ramana cu semne sau alte urmari. Dar a fost foarte bine. Mie mi-a placut de el. E si foarte blajin.
La multe onomastici pentru:
David Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella_74
Cezar Andrei de MicaM
Eduard Andrei de Cioaca
Octavian Andrei de Yoyoyo
Andrei Cristian de Ancamari
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de numai_eu
Patrick Andrei de Mary_lou
Octavian Andrei de Michigan
Theodora Andreea de Mariac_75
Si la multe lunisoare copilutilor sarbatoriti azi!!

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
mica0307 spune:
Pentru ca luna asta nu exista 31 urez azi LA MULTI ANI pentru cei nascuti atunci. 

gravidutza bravo pentru papa de azi.
carstea nu stiu ce sa zic cu vigantolul. Maya are inca fontanele cam mare si luam 4 picaturi/zi iar calciu am luat cate 10 zile in septembrie si noiembrie.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ancamari spune:
Un mesaj special de La Multi Ani capsuneilor cu numele de Andrei si capsunicii Theodora Andreea din partea lui Andrei Cristian, care abia asteapta sa se intalneasca cu voi si sa va jucati impreuna! Ca sunteti cat de-o echipa de fotbal cu rezerve cu tot: 14 Andrei!!! Si o singura Andreea pt care sa va bateti!![]()
In ordinea numerelor de pe tricou pupam pe:
1. David Andreas de Alyna24
2. David Andrei de Ella
3. Andrei de Vali5
4. Cezar Andrei de MicaM
5. Eduard Andrei de Cioaca
6. Darius Andrei de Alina25
7. Octavian Andrei de Yoyoyo
8. Andrei de Roxicucu
9. Casian Andrei de Byu
10.David Andrei de Numai_eu
11.Radu Andrei de Lavini
12.Patrick Andrei de Mary_lou
13.Octavian Andrei de Michigan
14.Theodora Andreea de Mariac_75
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
ancamari spune:
Graviduta - mutumim pt urari! Felicitari pt diversificare! Am o mare rugaminte la tine: trimite-mi pe PM, daca poti, nr de tel unde il gasesc pe dr, pediatra nu mi-a dat decat programul cand e la spital, ea nu il cunoaste dar stia ca e cumsecade. Si cum ati procedat cu programarea/plata, etc. Fetele stiu ca eu nu prea umblu pe la doctori si prefer clinicile private, ca acolo nimeresc eu caseria
.
poze sept-oct
poze nov-dec
Carmen_So spune:
Anca, nu te pot ajuta cu decalotarea; asta era una din chestiile de care imi era frica, in perioada in care nu stiam ca si nr 2 e tot fata. Am auzit tot felul de pareri, pro si contra, dar nu ma bag, daca nu ma pricep. Citeste, gandeste-te si vezi tu ce hotarare iei.
Graviduta, cum e steamerul tefal? io ma gandeam sa iau oala cu capac d-ala pentru fiert la aburi, dar tu zici ca iese buna mancarea? E mare, ocupa mult loc?
Bagati, va rog, majoretele. Nu nasc, am facut tarta lu Pepsi cu praz. Astept sa treaca timpul de copt sa vedem ce isprava am facut.
stiti cum se zice, ca la barza chioara ii face si dumnezeu cuib? io sunt aia: am noroc ca fetele sunt cuminti, ca daca m-ar solicita cum va solicita pe unele dintre voi, as muri, dupa ce ca nu sunt in stare sa fac mare lucru, sa mai planga si fetele...
De cand am scris primul mesaj azi si pana acu am fost la cumparaturi. Am intrat intr-un magazin si cred ca mi-au spalat aia creierul prin vraji, ca am vazut o salopeta de 40 lei, mi s-a parut scumpa, si am plecat de acolo cu haine de...400 lei. Care erau pentru nr 2, de nici n-o sa mai aiba cine le purta dupa aia. Io nu sunt de vina, zau aveau aia ceva in magazin
piticasigogosica spune:
Va salutam si noi
Cosmin a mai facut si azinopate febra,destul de mare nu i-am masurat-o.I-am dat panadol si sosetele cu otet si i-a scazut.Pana acum am ramas la 37,7 intrarectal si cred ca nu e mult!Ai mai dau panadol.
Uram si noi LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR!!!!!! 
si
LA MULTI ANI ROXICUCU!!!!!!

ckristina spune:
mica, nu e prima oara cand vreau sa o votez pe maya si la ea nu apare butonul'voteaza';la ceilalti este. la inceput am tot votat o; deci nu cred ca gresesc eu undeva.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ancamari spune:
Piticasigogosica - sper sa-i treaca cat mai repede febra lui Cosmin! Nu e mare acum, ca scazi 4 liniute daca o iei in popou, dar tot e un pic. Pune sosetele cu otet caldut (diluat cu apa) si o sa-i scada, daca e de la vaccin nu ar mai trebui sa tina mult. Petit la vaccinul de 4 luni a facut febra 2 zile, dar nu asa de mare.
poze sept-oct
poze nov-dec
angelabv spune:
ce chefuri vor trage bb-ii nostri peste vreo 18 ani...
David Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella_74
Cezar Andrei de MicaM
Eduard Andrei de Cioaca
Octavian Andrei de Yoyoyo
Andrei Cristian de Ancamari
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de numai_eu
Patrick Andrei de Mary_lou
Octavian Andrei de Michigan
Theodora Andreea de Mariac_75
LA multe lunisoare sarbatoritilor nascuti pe 30 si pe 31 :
Alexandru Stefan de Michelle35
Eden de Eda
Bogdan de Lbelciug
David Gabriel de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka
Si pentru Androix si si tati de Sofia
Multumim celor care ne-au admirat si pe noi si primim cu petitul oricind Moko ! Apropo de strabism si eu ma uit mai mereu, eu am strabism si e ereditar, cred ca pe la 1 an e recomandat sa consulti un oftalmolog. Am fost operata cind aveam 13 si 14 ani, dar inca "imi fuge " un ochi, nu tare dar...Acum au alte tehnici, dar sper ca Nicole sa nu ma mosteneasca cu asta.
Liviana, ai mare dreptate cu alaptatul, si eu ma bucur ca am reusit, sincera sa fiu au fost momente cind eram gata, gata sa cedez dar ma gindeam ca e bine pentru Nicole
Ninutza, felicitari inca odata, eu am intrat pe blog si m-am "delectat" cu pozele si posturile frumoasei tale.
Graviduta, am si eu o intrebare, ai facut la steamer doar pentru azi sau ai facut mai mult si ai pus in frigider- si ai inceput inceput in aceeasi zi si cu marul si cu legumele ?
Salutam toate mamicile si cred ca un subiect despre retete ar super, Pepsi deschizi tu unul ???
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole