***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
buna!
Urez si eu un calduros La Multi Ani Andreilor si Andreelor!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Graviduta spune:
Asa, am terminat. Acum sa va raspund.
Legat de steamer. Este Tefal VC4003, luat de www.electro-bazar.ro/electrocasnice/aparat-de-gatit-cu-aburi/1/Aparat-De-Gatit-Cu-Aburi-Tefal-Vc4003_27.html" target="_blank">aici. Sincer, acum mi-as fi luat unul mai de fite, cu programator digital, adica Tefal 7003, ca era mai scump cu doar 15 ron. Dar e bun si asta. L-am luat cu 150 de ron, fata de 240 cat am vazut in Carrefour. Explicatia e ca de unde l-am luat sunt produse refurbished, aduse din Marea Britanie, cu garantie de doar 1 an (fata de 2 cat are cel nou, de ex din Carrefour). In schimb, aparatul nu are absolut nimic, e in ambaajul original, care e un pic cam sifonat. Dar atata tot.
Multumesc, Pitica. Parca tu mi-ai raspuns legat de adresa pe care o ceream. Nu am mai apucat sa vad raspunsul tau, pt ca am plecat azi-dimineata la 8 sa-l iau, ca sa ajung acasa la 10 sa-i dau Marei marul ras. Circula pe-acolo 86, 70, 79, 104 si inca unul pe care nu l-am retinut. Parca 90. Eu m-am dus pana la Piata Iancului cu metroul si apoi pe jos pe Mihai Bravu, am cotit pe Vatra Luminoasa si am mers pana la capatul strazii. Cam vreo 20-30 de min de mers pe jos, dar mi-a facut bine.
I-am facut piureul din 1 morcov mediu, 1 pastarnac mediu, un dovlecel de vreo 10 cm scobit (fara seminte) si vreo 6 cubulete de telina (pediatra imi spusese 2-3, dar Mara le-a papat si asa). Am facut pt 2 zile (azi si maine), ca mi-a zis pediatra ca e ok. Ii dau 100 gr in fiecare zi. Restul pt maine i l-am pus intr-un biberon mic de la Avent, inchis cu capac de sigilare si l-am bagat imediat la frigider (nu am mai asteptat sa se raceasca). Maine i-l incalzesc in bain marie, ca n-am incalzitor, dar cred ca o sa-mi iau.
Asa, mai vroiam sa spun ceva. Intrucat nu am mixer/blender, i-am pasat legumele cu un tel (cred ca asa ii spune) pt piure de cartofi. Au mai ramas ceva bucatele, dar mici de tot si a fost ok. In conditiile astea, desi eram hotarata sa-mi iau un Braun MR6550, nu stiu daca o sa mai iau.
Legat de constipatia Marei: si-a revenit perfect dupa ce i-am introdus marul ras. Face de regula dimineata si destul de moale. Stiu ca Andrada (parca) spunea sa nu-i dau mar ca nu o sa-i rezolve constipatia, dar la noi a functionat de minune (de altfel, si la mine are acelasi efect-scuze, pt detalii).
Anca, o sa-ti trimit PM. Pe dr Marinescu il mai gasesti si la MedicalCity, pe Popa Savu, pe la Aviatorilor. Parca joia e acolo, dar nu mai stiu sigur. Poti sa suni sa intrebi (daca vrei sa-l duci acolo, desi nu iti recomand, deoarece nu au dotarea necesara; de ex, Marei trebuia sa-i scoata chistuletul cu bisturiul electric si nu aveau acolo, asa ca a trebuit sa ma duc la spital a doua zi de dimineata si am mai platit si consultatia la Medical City parca 100 ron; bine, totul pt sanatatea Marei, dar pana la urma mi-a parut rau ca nu m-am dus direct la spital, ii luam ei ceva de aia 100 de ron). La spital, nu stiu ce program are, cred ca e in fiecare dimineata, dar mai bine suni la spital si intrebi.
Daca mai era vreo intrebare si n-am raspuns, scuze, dar cam uit.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
alynta27 spune:
Daca sunteti dragute ne dati si noua un vot la:
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198 ?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addinel spune:
La multi ani tuturor capsunicilor care poarta numele Sfantului Andrei!
David Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella 74
Darius Andrei de Alina 25
Andrei Cristian de Ancamari
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de Numai_eu
Radu Andrei de Lavini
Patrick Andrei de Mary lou
Andrei de Michigan
La multe lunisoare pt Bogdan de lbelciug!
La multi ani mamicilor cu nume de Adreea si taticilor Andrei!
si la multi ani si ptr sarbatoritii zilei de 31, david gabriel de didialex, maria antonia de monytza si lui dolofanel de elteka
puii sa creasca amri si sanatosi.
si pup toate capsunicile ca nu am timp sa scriu, se boceste dodoloatza.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI ANDREI, ANDREEA CAPSUNICI SI MAMICI DE CAPSUNICI!!!!!!!!!!
LA MULTE LUNISOARE BOGDANEL si FELICITARI pt alaptat Liviana!
Fetelor multumim inca odata ca ne sustineti.
Imi pare tare rau ca nu am timp sa va raspuns si eu tuturor.
Graviduta ,tocmai cand vroiam sa-ti spun exact troleele ca m-am interesat
.Deci ai trecut pe langa mine.
Ancamari da inca are ceva febra si stau cu inima cat un purice sa nu-i cresca iar.
Irinusa,merci de intrebare.M-a surspins raspunsul tau cu Gogosica...fiindca gogosica e Iris,de atunci am nick-ul asta,deci e al ei
,asta micu e gogosarul sau gogoserelul.Oricum daca te refereai la iris a cume bine.E un fenomen de copil,in fiecare zi de uimestre cu ce spune,face,e extrem de haioasa ![]()
angelabv spune:
Vas , LA MULTI ANI !! si distractie placuta, merge si fara alcool
Petit_ange , fluturasul cinta, Nicole sta sprijinita de patut dar uneori vrea in fundulet, sta destul de bine dar nu sta mult...
Am facut si eu prijitura desteapta, intrebasem citeva pagini mai in fata daca prajitura voastra a iesit dulce, ca a mea e cam "seaca". Oare ce am uitat sa pun, trebuia mai mult zahar sau ceva mirodenii ?
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
carstea spune:
La multi ani!pt ANDRADA .Greu am mai inteles!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
ELTEKA spune:
Ce de-a sarbatori si sarbatoriti! Scuze, dar noi de pe aici le pierdem sirul
pentru toti si toate!
Roxicucu
sa fii sanatoasa si fericita!
(Daca mai faci torturi din alea, io ma anunt in vizita
)
Multumim de urari Ninutza, Ramo7, Pepsica, Ancamari, Addinelu', Angi! Maine facem si noi 6 luni, asa e!
Eu va salut de pe ferryboat, pe Marea Baltica. E mare cat Titanicul, are 10 etaje din care 7 cu "entertainement": karaoke, piano bar, discoteca, restaurante, baruri, duty free shopping, cofetarii si cafeterii, sala de spectacol... Urla difuzoarele de peste tot... Si lumea se distreaaaaaaaaaaaza... Rochii de seara, sclipiri de laser, jocuri de lumini, cazino...altii beau ce-au cumparat din free shop ![]()
Ella, am pus poze cu Elias de AICI. Nu prea am facut in ultimul timp cu atata alergatura, doar Elias prin aeroporturi ![]()
Vazut poze cu fetite minunate cu agrafe si rochite (Ana, Teodora, Nicole).
Vreu si io, cum zice DidiAlex ... (Angi, unde sunt pozele profi, ca tocmai voiam sa ma mai uit la ele....)
Japonica mea draga de Maria-Bucuria 
Micutza mexicanca 
Super concediu si tare frumosi sunteti, Mihamora!
Didi, pupici la puii scumpi!
David serios de Pepsica!
Mai citesc si raspund, ca si asa nu pot bea nimic, de cantat canta cupilu' si o tovarasa de calatorie afoana rau....
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Androix spune:
Uau ce de urari, sarumina multumesc mult de tot! Urez si eu bebelacilor sa traiasca cu numele, sa-i ocroteasca sf Andrei si sa fie fericiti si peste 18 ani sa petreaca frumos! Cum bine zicea cineva mai devreme ![]()
Am vrut si eu sa fac prajitura inteligenta si m-am tinut toata ziua sa nu uit sa-mi cumpar unt cand plec spre casa si evident am uitat. Si cum sunt singura si cam amarita pentru ca Filip e in berceni si nu se simte bine deloc, azi am facut un tur de forta ca sa-l aduc sa-l vada pediatra, si sotul meu e plecat pana pe 5, sunt cu casa in saci, bate vantul in frigider, am zis macar cu o pizza sa fac oaresce atmosfera de sarbatoare. Dar o sa mi se lungeasca urekile pentru ca vine in 2 ore
din cauza de muuuuulte comenzi in seara asta. Asta e o astept ca mi-e foame tare!
Andreea mama de Filip si Georgia
angelabv spune:
Elteka, mereu esti in "miscare", te invidiez. Pozele pro sunt in semnatura , primul link- al 2-lea l-am deschis cu poze noi. Distractie placuta si un pahar de vin merge...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole