***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 19
petit_ange spune:
Florentina, Motannel 
Motannel de care cereale de la Nestle folosesti? Eu am tot de la ei cereale cu orez si morcovi Burtica sanatoasa si am mai luat si de la Humana cereale cu mar fara lapte. O sa incerc maine.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Angela pupici pt Nicole
Graviduta si eu sunt inca in ceata cu diversificarea, inca inot printr-o mare de informatii si incerc sa-i dau de capat ![]()
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
angelabv spune:
Alina, te inteleg perfect. Am pus si eu acolo schema care mi-au dat-o ieri. Tare as vrea sa-i dau numai sa suga ...dar puiul creste si are nevoie de mincarica...
Am pus poze noi in semnatura...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
arcadia spune:
lauraadi, e tare frumos si pletos Ducu!
angelabv, sunt super pozele profesioniste, Nicole e o dulceata ![]()
Mai am cate ceva de spus la ce am citit mai din urma, deci:
elteka, Calin s-a nascut cu 3900 gr si la 6 luni avea 7400, deci nu a dublat.
ramona7 ziceai ca ai pisicuta dar ca nu o tii in camera la voi, nici la bebe bineinteles, unde o tii? si eu am si sunt tare indoita, nu stiu ce sa fac cu ea, din cauza parului, lasa peste tot ca nu sta sa o perii si trebuie aspirat non stop, dar nici nu vreau sa o dau, uff.
alyna24 si pe mine ma pupaceste Calin, de fapt cand il iau in brate deschide gura mare si hat in obrazul meu, de ma mozoleste ![]()
Zicea cineva de CD Apa, unde se gaseste?
Mai da cineva la bebe Zymafluor sau pastilute cu fluor?
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
petit_ange spune:
Arcadia Cd ala mi se pare ca l-am vazut in pachet cu revista Superbebe.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
Graviduta spune:
Arcadia, eu l-am luat din Carrefour. Cred ca gasesti si pe net, la magazinele online de copii sau daca mergi la targurile de copii din decembrie, e imposibil sa nu gasesti acolo. In Super bebe este o alta colectie de CD-uri, nu cel cu apa. Ala cu apa e scos de Liliana Stefan (sotia lui Bitman).
Gata, am postat schema la Diversificare. In afara de schema, mi-a spus sa-i dau (va scriu exact cum mi-a scris mie, ca eu nu stiu inca de astea si o sa ma lamuresc cum se numesc exact cand o sa le cumpar):
1) ZINCO-C 5ml plus 7 picaturi de SANZYM intre mesele de 10/11 si 14/15;
2) MILUPA ZUCKERMILCH - 1 masura de 3 ori pe zi (in lapte)
3) calciu sirop natural - 5 ml pe zi timp de 10 zile
De la 6 luni incepem cu fier si sistam calciul. Apoi, dupa 6 saptamani de fier, reluam calciul.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mihamora spune:
Vali5 - sa-ti ajute Dumnezeu!
Lauradi - acasa il adormeam leganat pe picioare, ca in brate sincer nu prea pot sa il tin mult timp.![]()
Ramona - ce tare e Razvan, toata lumea cred ca se asteapta ca primul cuvant sa fie mama sau tata .
Merci DidiAlex
. Cu zborul a fost ok, doar ca imediat ce am urcat in avion el vroia sa doarma si pt ca doamna tot vorbea
tare la microfon nu reusea sa adoarma si a plans cam mult pana ce s-a facut liniste, era si f obosit dupa vre-o 6 ore si ceva cu masina.
Multumim Lavini
Merci Mica,ma gandeam eu ca o sa recunosti locurile
bravo Maya
Carstea - nu stiu ce sa zic de iritatie, de borcanele am mancat hipp si nestle,mar cu morcov, para, caise.
Eu sunt cu patutul la primul nivel, nu prea sta in el...
Da Liviana, e cam grasut, avea 8600g acum 2 saptamani.Ce bine ca Bogdanel are doar o simpla raceala.
Sa-i treaca repede.
Florentina - ai grija ce explicatii dai.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
angelabv spune:
Arcadiasa stii ca si eu am vazut pozele tale acum citeva zile, nu stiu daca ti-am scris, am vazut poze si din Brasov...mi-au placut tare iar tu esti asa tinara ...si Calin e un frumos, plimbaret tare !
Petit_ange, Nicole va pupa si ea...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
numai_eu spune:
Buna seara.
Mai apar si eu din cand in cand pe aici. Iar nu am citit prea mult din urma (dar deja asta nu mai e noutate), asa ca nu am ce sa va raspund. Felicit si eu sarbatoritii de zilele astea, sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii.
Multumim de felicitarile pentru dintisor (asta am reusit sa citesc
), acum avem deja doi, si asta fara prea mare agitatie. Pana acum stam bine, fara Nurofen, fara Calgel, doar cu ros intens de jucarii si un pic de maraiala. Are mama baiat mare si cuminte foc.
Andrada i-am mutat masa de cereale pe la 18-19, dar nu adoarme dupa. Ne mai jucam, facem baita si adormim pe la 21-21:30, nu inaintea unei reprize de sput insa. E ok sa adorma la ora asta sau ar trebui sa-l culc mai devreme? Eu incercam sa-l tin treaz pana mai tarziu in speranta ca ar dormi mai bine noaptea, dar am constat in ultimele nopti ca nu de asta tine. Indiferent cand mananca sau la ce ora adorme, daca il iau cu mine in pat cand ma culc eu doarme neintors pana dimineata, daca il las in patutul lui se foieste si se trezeste de 2-3 ori. Si atunci vrea luat in brate si sa suga de vreo 2-3 ori si apoi adorme fericit. E cam rasfatat baiatul mamei, dar e vina mea ca imi e drag de el de mor.
Avem si noi o problema acum. De cand a inceput sa manance si legume la pranz, face kk de 4-5 ori pe zi, nu e moale, e mai degraba legat spre tare. Si cam are aspectul legumelor pe care le mananca, cred ca inca nu prea reuseste sa digere mare lucru. Voi ati patit asa ceva? E normal sau e semn ca inca nu e pregatit pentru diversificare? Desi fructele si cerealele le manca foarte bine cu lingurita si cand manca doar asta nu aveam probleme cu kk.
Dicarstea am vazut ca la un moment dat intrebai daca putem da gutuie coapta la pui. Nu am vazut daca/ce raspunsuri ai primit. I-ai dat pana la urma? Voi ce parere aveti fetelor? Putem sa le dam sau nu?
Si inca o intrebare (ultima, promit), dupa ce ca scriu rar cand apar vin si cu o pagina de intrebari. Vorbeati acum cateva capitole (eu tot intarziata, ce sa-i faci) despre prepararea cerealelor conform instructiunilor de pe cutie. Eu ii dau puiului cereale cu lapte de la Humana, dar inca nu am ajuns la cantitatea recomandata pe cutie. Ii fac mai putin si iese ca un terci pe care i-l dau cu lingurita. Dar dupa ce v-am citit imi e teama ca poate il fac prea concentrat si sa nu-i fac rau puiului. Mai da cineva acest tip de cereale? Cum ar trebui sa iasa? Terci sau lichid sa-l bea cu biberonul?
Pupici
carstea spune:
Numai_eu, eu i-am dat ieri o felie de gutuie si azi dimineata avea o iritatie pe aproape tot corpul care din fericire a cedat la Bephanten,asa ca eu nu-i mai dau prea curand.Ciudat e ca noua mea doctorita mi-a recomandat portocala si kiwi dar m-a certat ca am dat gutuie.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat