***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

angelabv, multumesc chiar m-ai facut sa ma simt bine si Calin pupa pe Nicole mie imi place tare mult Brasovul, ma bate gandul mai incolo sa ma retrag pe la munte, undeva in apropiere...cand ai plecat din Bv?
carstea, eu as zice totusi sa ii faci tu branzica de vaci din plapte sau lapte praf si pui tablete de calciu lactic, e mai sigur. eu am luat de cateva ori din comert pentru mine si era stricata, asa ca nu e recomandat.
numai_eu, eu ii dau lui Calin cereale Humana cu lapte. La inceput i le-am facut mai subtiri, i le puneam in biberon, acum i le fac terci, ca grisul, asa trebuie sa iasa de fapt si i le dau cu lingurita, rade tot. dar cred ca poti sa le faci orice consistenta vrei tu. In legatura cu kk, de cand am inceput diversificarea a facut calin toate felurile de kk: si de consistenta mancarii (in special kk morcov ), si moale, si mai tare, si gen bobite, si galben, si verde, si negru, si putin, si muuuult Asta eu zic ca inseamna adaptarea stomacelului la diversificare, nu ca nu este pregatit pentru ea. De gutuie nu stiu ce sa zic, i-as da si eu dar e cam acra si nu cred ca o sa-i placa.
Florentina_Roman, mi-ai dat o idee grozava: sa-i pun faina de orez in marul copt, ca nu stiam cu ce sa-l amestec ca sa fie mai consistent si biscuiti nu voiam
Petit_ange, Graviduta, multumesc pt rasp cu cd Apa

edit: carstea, kiwi nu se da la copii sub un an, nici portocala uneori.. iar de perisoare n-am mai auzit la varsta asa mica..poate e mai bine sa vezi si alt pediatru. sper sa nu te superi, mi-am dat doar cu parerea

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am reusit si eu sa citesc tot cap,acum trec la raspuns.VALI felicitari lui Andrei pt statul in picioare.Si al meu e stirb .CHRIS,ARCADIA,bine ati revenit printre noi .Nici eu nu folosesc sarea inca.Borcanele HAME a luat sotul dar au zahar.PEPSI mi-a placut tare mult poza cu tine si piticul,dar si freza.Iti sta ff bine asa.ERICMIHAI-bine ai venit pe plantatie.Si scrie repede 10mesaje k sa scapi de cele moderate.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

SALUTARE!
Multumesc frumos pentru urari: Andrada, Pepsi, Addinel, Mary_lou, Moko, Mica, Mihamora, Lauradi, Kid, Ibelciug, Gravidutza, Madi, Petit_Ange, Motanel, Angelabv! Ati foarte dragute ca nu ne-ati uitat!
La multi ani sotului, pentru ieri, Mica!
La multe lunisoare, sarbatoritilor zilei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ANDRADA-ce am mai ras la faza cu patinajul artistic.Deja vrei sa-l inscrii ?MOTANNEL-si eu am rupt lingurita rosie,preferata lui Alex,dar papa si fara.Ms pt aprecierile la adresa piticului .CARSTEA-eu folosesc Bepanthen,dar nu numai pt fundulet.Scrie si pe el pt ce mai e bun.Borcanele..am luat 1 si avea zahar si alte tampenii,asa ca am renuntat.Vai,da pediatra ta vrea sa-i dai mancare,nu gluma.eu zic sa-ti urmezi instinctul.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Gravidutza, am postat si eu raspuns la cap Diversificare. Sper sa te ajute, mai ales ca noi suntem un picut mai mari, adica avem 7 luni deja si zic eu in limite normale, adica avem 8500g.

Am vazut ca ati pomenit despre tipul de cereale folosite. Eu am incercat de toate, dar m-am oprit la cele de la Milupa Bio, fara lapte. Mi se par cele mai bune, caci n-au nimic adaugat. Am incercat si Nestle cu morcov (Burtica sanatoasa), dar cand m-am uitat mai atent la compozitie, am vazut ca are si vanilina. Iar din cate stiu eu, vanilina este un produs artificial. Nu stiu ce sa cred, asa ca o sa merg pe Milupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Arcadia, v-am spus si voua ce mi-a zis asa ca exemplu.Nu mai schimb medicul ca plecam din tara in cateva luni si sincera sa fiu nu cred ca am sa gasesc medic pe placul meu,de fapt nu de plac e vorba,intelegi tu....

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Florentina, sanatate multa!Deci a inceput vremea explicatiilor,ha?

Arcadia, multumesc!
Si mie mi-au placut pozele tale de la Brasov si imi place ca sunteti plimbareti ca si noi.Noi deja am mai planificat niste iesiri pt urmatoarele saptamani.Calinut e un simpatic si are niste ochi de moare lumea!Si suzeta ca a lui Ducu!Sunt tare bune suzetele astea ca le poate roade pe toate partile,de cand cu dintii.In celelalte se lovea.
Mihamora, p-asta cu picioarele o stim si noi foarte bine!
A,deci nici Domi nu sta in patut?Pai atunci bine ati venit in club!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

tot eu
ankaa
am mai vazut niste poze: negrutza lui AlexAlice, tare frumoasa, Bobitza de Ella, mi se pare ca a inceput sa semene si cu tine, nu numai cu taticul lui si e un frumusel, si Albastrica de monytza, care se pare ca va frange multe inimi cand creste. si Calin o place

carstea, inteleg unde plecati? definitiv?
lauradi, si mie mi-a placut suzeta aia ca m-am gandit sa incapa si ea in marsupiu, ca ii venea marsupiul peste nas lui Calin si ii rodea marginea, dupa ce am luat-o am descoperit ca o roade pe toate partile multumim pentu compliment din pacate in ultimul timp n-am mai reusit sa iesim si abia astept sa mai mergem undeva si tu ai un baietel superb, cand i-a crescut pleata asa mare?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ralucami, liceenii spui e tare frumoasa Maria, am vazut pozele, nici nu-mi vine sa cred ca te terorizeaza la cit e de dulcica

andrada, deh aveam 53 kg si 1.70m. acu tot 1.70m dar kg......he he bebe ala ma tine el pe mine in brate acuma, are 12 ani si 1.80m, este nepotul meu vai ce as vrea sa arat io ca atunci cu bebe ai mei in brateo fi de la dinti andrada ca e miriit frumosul, lui dominic i-au dat asa pe la 7 luni. cu scutecele ti-am zis pe mess

lauradi, citind mesajul tau brusc m-am simtit batrina da hai sa trecem la ale noastre, reteta de tarta cu praz(vali si ptr tine)200g faina, 100g unt rece(io pun si margarina)100g brinza vaci(io pun ricota)1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita praf copt, 750g praz(aici nu-l cintaresc, ma uit dupa ochi pun 2-3 fire depinde de tava)100 g kaizer afumat, 1 lingura ulei,2 linguri pesmet, 3 oua, 200Ml smintina, 100g cascaval ras(asta=l pun dupa ochi), sare, piper nucsoara. se face asa: se framinta un aluat din faina, unt, brinza vaci(ricota) sare si praf copt.eu il bag la mixer si se face singur. se infasoara in folie se da la rece 30 min. se spala prazul, se curata se taie rondele(eu le fac subtiri cu razatoarea vorner)se taie cuburi kaizerul si se topeste un ulei, se adauba prazul si se caleste pe foc moale intr=o tigaie cu capac.se lasa pina nu mai lasa apa.se unge cu grasime o forma de 26cm(eu pun hirtie ptr copt ca urasc sa ung tavi cu faina) se intinde aluatul cu sucitorul si se imbraca forma. se face o margine inalta de aprox 3 cm. se inteapa blatul cu furculita din loc in loc, se presara pezmet.se incinde cuptorul la 180C compozitia de praz se pune peste blat, se adauga ouale batute cu smintina sare piper si nucsoara.la urma se pune cascavalul ras, tarta se coace 35 min se serveste imediat.(da noi am mincat si a doua zi)ca si garnitura este salata verde si ca bautura un riesling sec, pofta buna. sterg apoi ca sint off topic

vali,felicitari si sa se prinda atunci bebe no 2.asa am zis si eu intre sarcini, sa scap de ce am pus la prima, acuma zic la fel, sa scap de ce am pus acuma si la anul prin toamna....multumim ptr aprecieri, cu asortarea cu wrapul a fost o pura nimereala, asta e camasa mea sa par mai slabama intrebam si eu ce faci ieri ca nu ai intrat, ti-am pus reteta tarta mai sus, dami-o pe a ta si mie sau zi-mi daca e la fel

angela, eu faceam marul pe abur, iese bun

sa vedeti ce-a facut azi dominic, eram in baie si=l schimbam pe david, si vine la mine speriat si zice ca a facut foc....eu, crezind ca-i gluma, desi il vedeam cam speriat! cind intru in camera....putea ceva ars, il intreb imediat ce si cum, si ce credeti c-a facut? mi-a bagat in spate la calculator o mina de pix din metal, care luase foc cum de nu s-a stricat calculatorul si nu s-a curentat cupilu....nu ma intrebati!

doctora noastra il masoara asa, pe patul de la cabinet este o hirtie pe care o schimba la fiecare pacient, si ii pune liniarul deasupra capului, el stind culcat pe spate, si face un semn cu pixul pe foaie, si apoi ii intinde bine picioarele si mai face un semn cu pixul, apoi iau copilul in brate si masoara intre marcaje

mihamora, m-am gindit toata ziua la ce mi-ai zis, asa este sint fff fericita, si implinita

vas, in primul rind imi pare tare rau, ia paracetamol(acetaminofen) ptr durere e ok cind alaptezi, stai linistita ca alaptatul e f bine instalat, si daca nu-i dai sa suga 3 zile nu va refuza sinul, in schimb chiar daca nu-i dai sa suga, va trebui sa te mulgi ca sa stimulezi productia ca si cum ea ar suge, ca altfel scade. multa sanatate

mica, poate ar fi mai bine sa nu-i mai dai nimic, tot se va imbolnavi, si asa isi va face imunitatea, david sa bat in lemn in afara de apa de mare in nas si o data paracetamol cind a luat vaccin....

ramona, merci, felicitari ptr rostogoliri si ptr papa"

la multe lunisoare pitic de lililove

didi, tu patine normale de gheata ai la robert?si il tii de mina? da, asa se pare ca m-am asortat cu wrapul cum te mai simti ?si la noi dominic era mai grasun. sint de acord cu tine in ce ai spus cu "bunica l-a crescut cu sarmale si uite ca e bine" da, asta pina cind la 46 ani moare de inima si nimeni nu se va gindi ca el a mincat sarmale la 3 luni si asta o fi legatura. si eu sint sigura ca numai alaptatul meu prelungit l=a scapat pe dominic repede de alergie, si nu mi s-a mai imbolnavit din mai anul asta. mi-a placut ce ai scris cu Dzeu.bun banc

ella, azi m-am gindit la zimbetul tau cind il tii pe bobita in brate si ca NU aveai acelasi zimbet in pozele din maldive

mary_lou, ce frumos mi-ai scris, asa e, esti draguta, imediat ce mai diversific pe david incep sa tin putin regim si cind nu mai alaptez deloc ma bag la cura drastica, stiu ca nu voi mai avea eu 53kg ca la 18 ani, dar macar cint aveam inainte sa ramin cu dominic(65kg).eu, cind am slabit 15 kg dupa dominic am tinut regimul montigniac si l-am combinat cu southbeach (daca vrei detalii iti dau pe pm) si e drept ca faceam de 3 ori pe saptamina aquafitnes si de 1 data sala cu aparate si bicicleta

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Arcadia, in ianuarie vor fi 4 ani de cind am venit in Canada, maritatul de duce uneori departe de casa...Am fost acum 2 ani in Brasov si probabil vor mai trece 2 pina cind ma voi incumeta s-o aduc pe Nicole in Brasov.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput