***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

CARSTEA-si eu fol cereale Humana,dar ii pun 2masuri cu f putina apa si ies ca o pasta.
LA MULTE LUNISOARE:Andrei Cristian,Nicole Amber,Theodora Andreea,Maria Cristiana si Cristian.LA MULTI ANI FERICITI si pt ROXICUCU!
Ma laud si eu k azi a zis Alex MA-MA ii pregateam laptele,s-a uitat la mine si a zis.Nu stiu dak s-a referit la mine,dar a fost atat de frumos!!!
Gata,am fugit la somn k am exagerat deja.noapte buna tuturor.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sunt in urma cu 2 capitole, am intrat direct la ultima pagina sa pun un anunt si hopaaa , m-am vazut strigata!
SA stii ca pana la urma i-am dat gutuie, dar coapta si in combinatie cu mar copt, pentru inceput cate o feliuta pana la jumatate de gutuie mica. Am facut combinatia asta ptr ca nu vreau sa il invat cu gust dulce la mancare si daca marul e mai dulce ii pun ceva sa ii mai taie dulceata. Nu a avut nicio reactie, iar cand am inceput cu legumele piure, i-am bagat si acolo feliute de gutuie "aburita". Acum el cred ca seamana cu mine, ierbivor, ca vad ca nu comenteaza la ce haleste si mananca nu gluma.
Pentru ca nu am intrat de mult (am mai citit, dar aveti o viteza ceva de speriat) vreau sa multumesc de urari pentru zilele noastre onomastice si aniversare si raportam:
- 7.500 kg si 69 cm la 6 luni si am ras la asistenta cand ne-a intepat la vaccin
- 2.300 kg si 47 cm la nastere, deci mai mult decat tripla crestearea in greutate
In ultima luna a luat 700 gr si 3.5 cm!!!! am si intrebat-o pe dr daca nu e cam mult.
I-am dat vreo 3 zile sana-sol (pana mi-a zis Pepsi ca sunt naspa indulcitorii) si deja ma speriase cu mancatul. Fiecare bibe de piure (fructe si legume) era de 200-240 gr(inca ne chinuim asa , ca abia azi mi-a venit ideea sa-i dau cu lingurita dar in pozitia in care ii dau si laptele, adica semiculcat, la 15 grade inclinatie) iar bibele de cereale de seara ajunsese la 270 apa + cereale = 300 si ceva de compozitie. Acum si-a mai revenit, in sensul ca s-a diminuat masa de seara la un normal 240.
Are scaun regulat de 3 ori pe zi, cu mici si rare variatii (2 sau 4) si pana acum vreo saptamana-doua erau de culoarea si consistenta piureurilor respective , apoi au inceput treptat sa apara urmele de mustar. Il chinuie rau dintisorii, baleste la maxim si roade cateodata cu inversunare, silabiseste ba, me si ne, dar ha si he la volum maxim, iar cateodata mi se pare ca aud si ammmm sau mamm, dar numai daca nu sunt langa el, daca ma pune sfantul sa stau si sa-l sorb din ochi uita. E super fericit cand ii vede pe tasu sau pe mama, de ma apuca geloziile.
Am vrut sa mai pun poze dar dupa o serie de pene de curent cablul usb a cedat fizic iar eu psihic, asa ca...
Eu voi incepe din ianuarie serviciul, asa ca pana atunci, ca sa fiu apta de munca, ma duc in fiecare zi la recuperare medicala ( m-am trezit cu o complicatie la coloana de nu mai puteam sa stau nici in pat)
pentru toti bbeii sarbatoriti
pentru toate mamicile
sunt prea multi de enumerat

Si acum anuntul pentru cele interesate:

Mai sunt doar 3 saptamani pana la startul sarbatorilor de iarna!

Noutati KIDEX pentru partenerii sai

Ca urmare a succesului inregistrat la editia de primavara a targului KIDEX, organizatorii, EUROEXPO si ROMEXPO, au suplimentat suprafata de expunere pentru editia din 30 noiembrie – 2 decembrie a KIDEX, ajungand la o suprafata record de 5000 mp.

Astfel, a VII-a editie a KIDEX se va desfasura in 3 pavilioane ale Complexului Expozitional ROMEXPO – 16, 17 si 18. Noutatea acestei editii o constituie sectorizarea suprafetei de expunere, in functie de tematica targului. Acest lucru va reprezenta un avantaj atat pentru vizitatori, cat si pentru expozanti. Pavilionul 16 este dedicat puericulturii mici, puericulturii mari si jucariilor. Pavilionul 17 va gazdui imbracaminte, incaltaminte si vestimentatie pentru gravide, iar pavilionul 18 este consacrat zonei de entertainment (scena, locuri de joaca) gradinitelor si serviciilor (turism, bancar, asigurari).

Inscrierile la editia de iarna a KIDEX sunt pe ultima suta de metri. Cu mai putin de 3 saptamani inainte de inceperea targului, suprafata de expunere este ocupata deja in proportie de 90%, pana acum confirmand prezenta peste 100 de firme expozante

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Pepsi, imi pare rau,nu asta am vrut sa se inteleaga!

anka, felicitari pt "mama"!

Cine face capitol nou?

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eiii da, asta era un raspun ptr numai_eu de la pag 19, dar pana am crosetat eu la el au mai aparut 2 pagini si pare deplasat.
De Baby Expo trebuie sa va mai anunt?

Acum am si eu o intrebare si o sugestie off topic.
Sugestia e ptr Pepsi care ma gandesc eu ca ar face bine sa-si puna toate cunostintele in slujba umanitatii si fie sa-si puna un link la semnatura cu retetele ei interesante, fie sa conceapa un subiect separat si al carui link care sa apara pe prima pagina, ca si "Diversificarea" .
Iar intrebarea e pentru mamicile contabile, am auzit ca se va reintroduce facturarea tva-ului la constructii sau altfel spus, se va renunta la taxare inversa. Cei de la agentia prin care vroiam s luam ap ( pe firma) ne-au aburit ca e doar o masura trecatoare si ca se va reveni asupra ei, cel tarziu in 2009. Are vreo baza treaba asta, in afara de pacalirea noastra sa semnam mai repede ptr un ap care va deveni brusc mai scump cu 25.000 e ?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!!!!!!!!!

PT FRATIORI SI SURIOARE DE CAPSUNICI http://www.tvcopii.ro/

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

[ Roxicucu

La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!!!!

Tuturor capsunelelor sarbatorite astazi, sa fie sanatoase, voioase si mancacioase!

Noi am fost astazi la vaccin, juniorul a plans putin dupa, dar nu foarte mult, i-am dat putin nurofen, sper sa nu aiba nici o reactie adversa.
Eu abia reusesc sa citesc ce scrieti, nu prea mai apuc sa scriu, mai mult pentru ca, atunci cand incep sa raspund, nu mai tin minte nimic din ce vroiam sa scriu Am inceput sa iau lecitina

Graviduta, carstea In legatura cu diversificarea, eu cred ca cel mai bine e sa va ghidati dupa instinctul vostru, sa le dati puilor ce le place si cat vor sa manance.Cel putin eu asa fac.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

dicicarstea,
nu sunt contabil, ci doar jurist dar incerc sa te lamuresc eu cu taxarea inversa; exista o ordonanta de urgenta din noiembrie care va intra in vigoare cu 1 ian 2008 si care intr-adevar anuleaza taxarea inversa la livrari de constructii si alte activitati legate de constructii; dincolo de faptul ca aceasta OUG este ilegala fiindca modifica Codul Fiscal - lege organica si care nu poate modificata prin OUG si in orice caz nu cu 3 luni inainte de intrarea in vigoare a modificarii, vreau sa-ti spun ca doar pana la sfarsitul anului mai poti beneficia de aceasta taxare inversa dar nu platind de ex acum intreaga suma ci doar daca vanzarea cumpararea se efectueaza pana la aceasta data, deoarece taxarea inversa se aplica nu la momentul platii ci la momentul transferului de proprietate.
Im cazul tau, fiindca cumperi ceva nou, probabil ca vei semna v-c atunci cand taxarea inversa nu se va mai aplica.

pepsi, dar ce sireneta erai la mare :); eu desi sunt in categoria celor care au ars toate kg din sarcina, adica am 54 kg la 1,71cm, pot spune ca tonusul e zero asa ca m-am hotarat la primavara sa ma bag la un program de salon intensiv cu masaj, impachetari si electrostimulare; erai tu slabuta in poze dar statea bine carnea pe tine
Cat despre zambetul din maldive versus zambet cu boby, sunt doua chestii care pentru mine inseamna mult dar sa stii ca nu se exclud reciproc; iar vacanta asta este una din multele vacante fericite petrecute cu sotul meu si in toate am avut acelasi zambet/fericire de om plecat in vacanta; ma crezi ca ani la randul am amanat sa facem bebe fiindca nu ne incumetam, de fapt eu, sa ratam weekendurile la mare si iarna skiul? dar timpul trecea si noi numai cu poze din vacante ramaneam asa ca am pus punct , pentru moment, zambetului de Maldive.

sobi, si noi punem bobit in sac dar numai la socri ca acolo e mai rece; la noi acasa doarme dezvelit.

andrada, boby si parul nu prea sunt prieteni, dar sper ca dupa 1 an sa se schimbe lucrurile

lauradi, fesul alb este H&M; auzi, cred ca Boby o sa aiba parul lui Ducu cand o implini 5 ani

ramona7,Liviana vai ce trista sunt cand imi spuneti ca Boby seamana cu ta-su

didi, ce explicatii la patuturi? ai avut tu rabdare sa te uiti la toate pozele lui boby? le-ai vazut pe primele in care boby seamana cu basescu si se uita stramb cu un ochi? daca vreau sa cred ca boby e un baietel frumos ma uit la poza asta a la Base si pot si eu sa cred ca da, boby acum e manechin pe langa aia.

mary_lou, 80 de camasi? menajera obligatoriu, nici n-as sta la vorba; pai sa calci o camasa iti ia 20 de minute , valeu!

lavini, ce cadou luam la Andreiutii nostri pentru Sf. Andrei?

Madi, sa ai gura aurita ca boby seamna si cu mine, ca saptamana trecuta imi faceam dus si ma gandeam la boby ca nu semana deloc cu mine si mi-a incoltit tot mai tare gandul ca nu e copilul meu si mi-am chemat sotul si i-am impartasit ideea mea si dupa ce a stat si el si s-a gandit, a avut o revelatie si a zis ca da, boby e cel putin copilul lui, al meu nu e inca sigur, fiindca are degetul mic de la mana stramb asa cum il are el

in seara asta am fost sa vad bebelusul fratelui meu care s-a nascut azi dimineata; pentru cine mai vrea sa incerce o nastere in conditii super bune, recomand spitalul Medlife, este super!

Si una rea: am primit si noi costumas de renisor pentru Craciun si ne e mic, fiindca sor-mea geamana cumpara haine aiurea; i-a cumparat de 6 luni si evident ca pantalonii ii vin pana la genunchi, scrie pe ei 68 cm dar boby are 74 cm.
Cred ca stiu cui il fac cadou, ca astept oaspeti in weekend o familie cu bebelus mai mic ca david

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am revenit

lavini, da ma simt f implinita ca-mi vad copii sanatosi, dominic a scapat de alergie, iar pe david l=am avut dupa o sarcina pierduta la 3 luni. ma bucur ca=ti place casuta sa stii ca bucataria e tare functionala si pare mare din cauza ca e stil american fara usa, este impreuna cu sala de mese si cu salonul.si eu am vazut pozele tale, ce-mi place aia cu laptopul si broasca de la ikea.si m-am tot uitat cum il manipuleaza tanti aceea pe micut, la piscina am incercat si eu sa-l tin cum il tinea ea in baie, dar am renuntat ca mi-a fost frica nu ma pricep si decit sa fac o boacana.

vali, ce suparici era andrei....

ca ma bucuram ca am copil cuminte, lasa ca mi-a urlat azi mai bine de 1 ora seara!nici nu prea l-am putut tine in brate cu durerile mele...s-a calmat dupa o fiola ptr dinti

kid, merci ptr aprecierile la noua mea frizura

mica, bravo ptr bebe mincacios

carstea, eu am vazut intrebarea ta dar nu stiu ce e aia bephanten, cu borcanelele ce iau eu aici nu au zahar, eu nu am gratii mobile, ca s-a stricat, bebe meu e inca la nivelul cel mai de sus, am doua niveluri!eu pe dominic il adormeam la sin si tot asa cind il puneam in pat se trezea, parca-l musca de fund, si tin minte ca=l puneam usor si daca dadea semne ca se trezeste il mai leganam asa cu mina mea sub fundul lui, el fiind in pat.prunele stiam ca se dau spre 9 luni.in ce tara plecati?ciudata schema aia de diversificare

lauradi, ei nu-i vina ta ca nu mai intinerescsi la noi e frig, -7C, noaptea si mai frig!frumoase poze, dominic a avut exact asa ponei, i-a placut la nebunie, il am in dulap ptr david.si cind apesi pe urechi face ca si calul si pe cealalta ureche are melodi

ckristina, uite aici sit de legat wrapuri http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_famcroise.htm, si te duci sus in portage, pratique, position traditionnelles si ai mai multe imagini cum sa faci

duda, felicitari ptr diversificare

chiquitita, merci asa este cu privirea, aia ii ziceam si lui elle despre eaeu, am stat in timisoara 13 ani, am amintiri tare frumoase.cu cerealele asa stiu din ce am citit eu, ca doar soia, porumb si orez nu au gluten, si mi-a confirmat si colega mea de birou care are celiachi(intoleranta la gluten)imi pare rau ca ai dureri asa mari la ciclu, si eu am uterul retrovers

graviduta, merci, baietii au ochii mei

motannel, nu era miss banchet ca toate eram care mai de care mai gatita si frumoase.aici vaccinul de varicela se cheama varivax,stai linistita ca in timp ei maninca mai mult

cred ca am mai zis dar repet sa fiu sigura!
la multe lunisoare pitici de angelabv, ancamari, lili_love

roxicucu, inca o data un mare la multi ani, multa sanatate si fericire

liviana, ma bucur ca nu-i nimic grav cu bogdanel.sanatate multa.am sa-mi lipesc poza de la balaton pe frigider sa nu mai maninc, casa de care-ti vorbeam este cind era celine dion copil mic si era saraca cu fratii ei si parintii, acuma sint altii proprietari, ea nu mai sta aici. nu am vazut=o decit la tv, in vara va avea un concert in montreal.

arcadia, lui dominic nu i-am dat fluor niciodata, nici macar pasta de dinti nu avea, ca foloseam speciala, cind am intrebat la medic si la farmacie, mi-au spus ca nu e nevoie sa dau nimic, isi ia din apa si alimentatie. produse lactate nu a mincat deloc pina acuma 3 luni, si nu are dinti sanatosi, cel putin asa zice stomatologul care-l vede tot la 6 luni

piticagogosica, bafta la vaccin

angela, si mie tot mama mi-a adus pozele, cind vii cu 4 valize nu face parte din prioritate....figura esti cu anca turcasiu....eu am pus 250g margarina ca asa sint pachetele din romania, am vazut pozele noi, ce bine arata nicole!si ce frumos papa ea! si vanul e frumos, sa=l stapiniti sanatosi

petit_ange, nu stiu cind vin prin timisoara, dar te anunt cind o fac. nu am mai fost din iunie 2003 cind am parasit romania. am vrut sa vin anul trecut, dar in loc de vacanta eu am ajuns la urgente. eu amestecam fructul mixat cu cerealele dupa ce le faceam alea cu apa sau lapte.

ankaa, felicitari ptr mama, cu sau fara adresa tot bine face

florentina, al meu nu numai ca intreaba el si tre sa stie tot, si cum sta acasa 3 zile il iau cu mine peste tot, dar mai il invata si pe vecin sa puna intrebari, de m-a sunat mama lui si m-a intrebat ca oare de la dominic a inceput al ei copil sa puna intrebari?

dicirstea, bravo ptr bebe grasunel, vezi nu e nevoie de sana ala ce-i dadeai.felicitari ptr mamm, david al meu se bucura la toata lumea. in general se bucura de cel care nu sta cu ei, asa facea si face si dominic. ce probleme ai cu spatele, ca se pare ca si eu am merg la medic in decembrie, nu stiu cum as putea face linkul cu retetele

ella,mie mi se pare ca arati ff bine, sigur daca te bagi la un program cum spui vei arata si mai bine(daca se poate)statea bine carnea pe mine ca sint genul mai carnoasa" in plus la vremea aia faceam ture de stadion, jucam basket, faceam aerobic....acuma, daca fug putin zici ca am facut un maraton, trebuie sa-mi revin, ca nu mai pot, cu zimbetul e clar ca se vedea ca erati tare fericiti tu si sotul, dar ziceam ca in prezenta lui bobita(care mi se pare clar ca seamana cu tine la ochi, sprincene, are alura ta) rizi altfel,de fapt risul tau reprezinta altceva, mindrie, feminitate, siguranta, nopti nedormite....intelegi ce vreau sa zic.cu parul david al meu e la fel de chel, dominic tot asa a fost, abia pe la 2 ani s-a mai indesit, si acuma pe la timple e inca par de bebe, dar are un par asa de des si aspru ca abia=l tund!

fug la somn

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

#65331;#65345;#65356;#65365;#65364;#65281;

Nu am reusit sa citesc tot, dar ma grabesc sa raspund pt ca acum se trezeste maria si SIGUR nu o sa mai am timp!

Multumesc mult pt cuvintele de incurajare si pt laudele la adresa fiica-mi! (sa stiti ca si la mine e valabila traba cu cioara si puiul ei rupt din soare. Mi-a crescut inima cat o paine domneasca, de fericire!)

Chiqui tu intrebai de cana: da am luat un set cu mai multe chestii pt 3luni-1 an jumate. De fapt e aceiasi canuta, doar capacelele de sus le schimbi. Si am si cioc de-ala de guma, si pai special pt mai tarziu, si tetina pt terciuri. Maria nu vrea sa puna gura pe biberoane si tetine ( si cand ma gandesc ca am set de biberoane de la Avent pe care am dat o poala de bani imi vine sa-mi dau una!) Asa ca am trecut la cana cu cioc ca sa ii dau si formula. Asa a reusit sa bea 40 ml de supica de porumb cu lapte praf.

Angela sa stii ca si aici cam aceleasi chestii mi-au zis la diversificare (inclusiv treaba cu legumele verzi, apoi cele galbene si la final cele rosii). Si noi am inceput tot cu legume ( pe langa cereale, caci suntem slabaturi).

Apropo de diversificare si diferite opinii: aici se da si ceapa , bine fiarta si pasata. Am gasit fel de fel de retete in cartile de bblusi. Recunosc ca mie nu mi-au scris pe grafic asa ceva si nici nu i-am dat (inca). Si inca o chestie: se da si ridiche alba , fiarta si pasata. Nici de-asta nu am apaucat sa-i dau, dar noi mai batem pasul pe loc caci am zis ca o luam incet cu diversificarea. Iar spanacul e destul de important in prima faza, chiar se recomanda la greu, caci mi s-a spus ca acum bblusul are nevoie de fier si vitamine si spanacul e unul din cele mai complete alimente. (aici se mai da si Komatsuna- Japanese mustard spinach- habar nu am echivalentul in romana, dar e cam la fel cu spanacul pe care il stim noi). Si tot de pe lista mea:tofu si alte alimente de soya. (eu i-am dat Mariei soya bean, verzi, i le-am pisat in mojar si le-am diluat cu putin laptic). Aaa si inca ceva: se recomanda si varza ( si cea normala si cea chinezeasca). Nici de-astea nu am apucat sa-i dau, le am pe graficul de mai tarziu. Eu nu indraznesc sa ma bag in discutiile cu diversificarea pt ca aici e totul diferit, sunt alimente pe care noi, maturii din Ro nu le-am mancat niciodata, dar aici sunt de baza. Avand in vedere ca fetita mea va merge aici la gradi, scoala - si aici se ia pranzul la cantina - vreau sa o obisnuiesc cu alimentele lor, sa se simta "in elementul" ei si sa se poata integra cat mai bine.
Iar cerealele aici se prepara acasa in mare parte ( terciul de orez se face aici , in prim stadiu din 10g de orez si 50 de apa si dupa ce se fierbe pana se sfarama bobul, se trece prin sita si se da in combinatie cu alte legume.)
I-am facut si un blog Mariei ( cu diversificarea) , dar avand in vedere ca nu prea am timp sa scriu zi de zi si fiind si o schema mai ciudatica, mi-a fost oarecum sa-l scriu.

Intre timp s-a trezit printesa, mi-a facut un car de nervi ca mi-a varsat castronul cu mancare peste scaun, pe hainele mele. Si mi-e ciuda ca nu a mancat dect 1-2 lingurite. Acum doarme, dar eu am o durere de cap de simt ca-mi crapa tamplele.

Ma duc sa-mi mai pun o cafea si incerc sa revin cu niste intrebari.

O zi faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nu am apucat sa citesc ultimele 5 pagini, insa vreau sa va intreb ceva repede: cred ca Livia e racita, sau nu stiu ce. In ultima saptamana se trezsete noaptea urland si e f agitata. Eu ziceam ca sunt dintii, dar de 3 zile fornaie rau noaptea si se cam inneaca. Si eu sunt racita si ma tem sa nu fi luat de la mine. Imi amintesc ca voi ziceati ca e bun Karvol (sa pun langa pat), Vibrocil sa ii pun in nas. Calpolul ce era? Nu vreau la dr ca sigur imi da antibiotic. Nu are febra deloc.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput