***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Am mai pus si eu cateva poze:

PE PONEI
NERVOS
PE LANGA PONEI
ACUM M-AM TREZIT

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

pepsi, merci de raspuns, pana la urma n-o sa-i dau sare, dar cum ziceam, tre sa o conving si pe mama, ca ea tine sa-i puna un varf de cutit in supa ca asa a zis pediatra. Off! Mi-a placut la nebunie prima poza de la bal, chiar ca parca erai din Liceenii, cum a mai zis cineva
ralucami, e tare frumoasa Bucuria, e asa dulce in pozele punkista
andrada, multumesc de raspuns. Dar tu ii dai zymaflour sau ceva cu fluor? Legat de pampers, eu stiu ca de la nr. 4 in sus sunt de 2 feluri, active baby si let's go. Presupun ca cei cu elastic sunt let's go daca e asa o sa iau si eu din astia.
carstea, cu bepanthen eu i-am dat la fundulet si i-a facut bine. poate merge si pe corp, dar depinde ce are, daca e de la gutuie trebuie altceva. borcanele ma gandeam sa iau de la hipp cu piersica sau caisa, ca nu au zahar, ca sa pape puiul si fructele astea, dar cred ca o sa astept pana apar cele naturale. prunele pe care vrei sa le faci la abur sunt confiate? de ce nu crude la abur? stiu ca Andrada i-a dat prune lui Antonio.
vali5, felicitari pentru bebe 2 cati vrei sa faci cu totul? eu vreau 4, dar vom vedea...
didialex, ce-i cu plansul? te refereai cumva la ankaa? grozava treaba cu piscina aia, asa vreau si eu sa merg la aquafitness cu asta mic, poate reusesc
mica, felicitari ca a papat Maya tot castronelul! Produsele pentru imunitate cred ca sunt mai bune cele naturale, gen catina, dar cand mai creste putin.
chiquitita, si eu am uter retrovers si n-am avut niciodata probleme cu menstruatia. e ciudat, sigur de la asta e?
liviana, Calin de la 6 luni a inceput sa pape bine supita si celelalte, inainte nu-i placea decat banana.
duda35, mie ambele pediatre mi-au zis ca ceapa se fierbe in supa dar nu se paseaza.
piticasigogosica, si mie mi s-a zis de ou si o sa incep sa-i dau cate un sfert de galbenus peste 2-3 zile. cu banana, iarasi nu hotarat dar eu asa am simtit sa-i dau... acum parca am indoieli ca am citit ca alergiile pot aparea mai tarziu nu cand ii dau. ma mai gandesc. bafta la vaccin!

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Am si eu o intrebare, cit unt ati pus in faimoasa prajitura, scrie un pachet :200 sau 250 grame, eu am un pachet de 454 grame ! Vreau sa incerc si eu. Mutumesc !

Pepsi, semeni cu Anca Turcasiu ...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Tocmai am admirat frumusetea de fetita a Ralucai. Maria Bucuria e o scumpaaaa, are niste ochi tare vioi!

Pepsi cand mai vii in Timisoara? Am vazut pozele din tinerete, tare dragutza erai in rochia de banchet.

Intrebare Fetelor daca puteti sa ma lamuriti si pe mine: marul ras (sau alte fructe) se poate amesteca cu cereale? Cum se procedeaza? Eu am cereale fara lapte. Le amestec cu lapte formula sau e mai bine cu apa fiarta si racita si apoi adaug marul ras????

La multi ani pt :

Nicole Amber de Angelabv

Andrei Cristian de Ancamari

Theodora Andreea de Mariac_75

Maria Cristiana de Raza de soare

Cristian de Lilly_love

ROXICUCU

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ne-am vaccinat si noi la noul doctor.I-am zis ca am Inhanrix hexa si-mi zice ca ea nu i-ar face vaccinul.Sa va zic si voua ce mi-a zis:e dupa alta schema(americana )cu alt virus pt polio si ca aici va fi expus cand va intra in colectivitate si colegii vor face acest vaccin (picaturi).I-am zis ca noi plecam in cateva luni din tara si asa mi l-a facut.
M-a intrebat ce mananca si i-am zis crema legume si piure de fructe."Asta nu e floare!e om!"trebuie sa manance:
-supa ca a noastra cu galuste dar fara sare:Eu:si glutenul?!
-sud de portocale, kiwi?!in fructele de dimineata
-mar cu biscuite romanesc(ordinar)
-perisoara pasata din ciorba acrita dar fara sare
Ce mai!il bag pe sarmale
Cam asa a fost vizita cu vaccinul.Ne-a recomandat 3 ml panadol 3 zile la culcare dupa vaccin.O sa-i dau in seara asta si daca maine e bine Gata.
Puiul doarme de jumatatede ora.A adormit pe drumul de intoarcere si inca doarme asa imbracat(l-am descheiat si i-am dat caciula jos.)
EU merg in continuare asa incet cum am inceput.AAA am vazut ca cineva dadea branzica de vaca din comert.Ce recomandati?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Petit_ange, mutumim de urari, am vazut si eu pozele cu Isabella, scumpa foc !!

Carstea, interesanta schema ...ai intrebat daca e ok sa fie rosu la fundulet?

www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Angelabv, am pus un pachet de unt de 200grame!

Petit_Ange, am pus la un mar ras pe razatoarea de sticla doua lingurite nu prea pline de orez de la Nestle. Nu s-a ingrosat foarte tare si a papat tot!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Petit ange, poti pune cerealele direct peste marul ras, nu-i nevoie sa le faci cu lapte sau apa plata.
Carstea, m-am uitat in caietul lui Tudor si am vazut ca abia dupa 8-9 luni i-am dat galuste si ciorbita acrita cu bors...

Noi plimbam o tuse de la unul la altul. Mai intai a tusit Cip, dar usor; i-a trecut lui si a am inceput eu. Acum e la Tudor, dar el tuseste mititelulpana nu mai poate, deja are 2 saptamani, nici la gradi nu l-am mai dus si-l tin acasa de mi-a mancat sufletul pana acum, l-a luat pe "de ce?" in brate si tre sa-i dau socoteala la tot ce fac....

Poze

Mergi la inceput

Motannel, multumesc, am sa incerc si eu daca am timp azi...

Noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, am o problema. Dupa ce am asteptat cu sufletul la gura marea diversificare, acum m-am dezumflat complet. O sa postez schema pe care mi-a dat-o pediatra la subiectul cu Diversificarea (vedeti in semnatura mea), ca sa vad ce comenteaza si alte mamici. Daca puteti, intrati, va rog, si voi si dati-va cu parerea. Oricum, am de gand sa citesc capitolele din urma sa vad tot ce s-a discutat, ca pana acum e adevarat ca am citit cu atentie, dar nu s-a legat prea mult de mine, deoarece nu eram in practica.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput