***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 17
duda35 spune:
Liviana,
Anastasia papa seara pe la 9, apoi noaptea eventual la 12, daca nu direct pe la 4, apoi dimineata la 9 sau 10, apoi ii dau supica pasata (eu pasez 2 morcovi mai mari, un sfert de cartof si o bucatica mica de ceapa fiarta. Fac crema moale si o papa tare bine, sper sa ramana asa si cand introduc supa 2.
Deci supica o papa pe la 13 sau 14.
Apoi cam la maxim 2 ore papa iar san, deci pe la 3, 4, apoi pe la 6.30 iar si apoi la nani.
Vreau deci sa continui cu supica 2, apoi la masa de pe la 10 dimineata fructele, apoi seara brinzica cu ceva, si sa ramanem macar pina trecem iarna cu san.
Cam asa arata planul, sa vedem cum merge, dar noroc ca e papacioasa, chiar daca are doar 6200g...cred ca are carnea si oasele usoarea ca si mine.
Merg sa-mi iau flacaul de la masina gradinitei.
Va pupam si seara buna!
lbelciug spune:
Merci frumos pt raspuns, Duda. 
Vali5, ok. Mai au si ei toane.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Madi spune:
Vad ca vorbiti de capsunici papacioase...Ana mea a hotarat ca a mancat prea mult diversificat si, ca urmare, azi e a treia zi cand nu mai vrea nimic altceva in afara de lapte sau cereale cu lapte. Nici fructe, nici supita...Nu stiu ce sa fac ![]()
![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
Ibelciug, multumesc! I-am luat astazi Nurofen, caci mi-a explicat farmacista ca Panadolul are o formula aproximativ la fel cu Calpolul pe care l-am tot folosit! Pt nasuc mi-a recomandat dr. ser efedrinat, dar nu am gasit astazi si ne mai chinuim cu Mar Plus!
Am votat pe site-ul cu baby cafe pe Antonia si pe Vladut de Kid! Cine mai era???
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lauradi spune:
Vali, bravo voua daca reusiti sa nu-l luati in brate!E mare lucru!Iti spune o mama care l-a invatat prost pe copilul ei si acum cara toata ziua la el![]()

Sunt de acord cu Liviana,cred ca vin dintii,chiar daca zici ca inca nu se vede nimic.Nu saliveaza abundent?
Liviana, de regula ii dau marul crud,insa cand n-a mai binevoit sa manance,am zis sa-i schimb un pic si i l-am copt.Nu prea stiu ce combinatii sa-i mai fac,ca parca s-a cam plictisit de mar.Nu stiu daca sa-i dau biscuite,mi-e cam frica,desi,in general eu am fost curajoasa cam in tot ce am facut in privinta lui(chiar si dr a zis ca sunt,desi e primul copil).De-aia am mai apelat si la borcanele...
Ce bine ca nu e bolnav rau Bogdanel!
Chiar ma miram de ce ii dai tu legumele seara,dar n-em indraznit sa intreb![]()
Ducu da afara cam mult dupa ce mananca;am inceput sa-l trec pe Nan 2,treptat, cum am citit pe la voi,de la el sa fie?Voi ati patit asa?
Laura si DUCU (29.05.2007)
Motannel spune:
Lauradi, felicitari!!!! Ai 100 de mesaje!!!

Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
piticasigogosica spune:
Buna
V-am citit si eu repede,pe fuga.Ce as vrea sa mai am timpul din ultimele saptamani de sarcina.Dar macar asa un ochi si tot trag ![]()
Asa ca am vazut poze cu mamici(pepsi),pitici de Ella,Ralucami,Andrada,Mica,Chiqui....etc...nici tinere de minte nu mai am din cauza nesomnului
dar oricum frumuseeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii foc si precoci![]()
Merci Andrada si Vali pentru raspunsuri.Andrada cred ca ai dau cam des tatzi
si apropos eu am luat nr 4 simplu fara elastic.
Am citit despre "meniuri" si constat ca parerile difera de la medic la medic,sau sunt cateva opinii aici:
-unele le dati deja ceapa,mie mi-a zis nu ceapa,inca
-mie mi-a zis de ou(1/4) voua nu
-zicea cineva de prume,mie mi-a zis prune nu,dupa 8 luni
-banana iarasi,voi dati,mie NU pana dupa 9 luni 1 an(asa a fost si la Iris)
......erau mai multe,memoria imi joaca feste...as vrea si eu sa dorm!!!!!!!!!!!!!!!
mai vorbeati de dormit pe burta,mie imi pare asa de rau ca s-a dezobisnuit de el,pana la 4 luni asa dormea cam toata noaptea,insa de cand a inceput cu mucii il culcam pe spate ca sa poata respira iar acum doarme putin pe burta si cred ca se trezeste si din cauza asta ![]()
hai ca s-a trezit,dupa 20 de minute
si mergem sa facem vaccinul,sa NE TINETI PUMNII 
pupam 
lauradi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Lauradi, felicitari!!!! Ai 100 de mesaje!!!
Motannel siTeodora Elena (07.05.07)
Wow,Motannel, asa e!Io n-am vazut,desi toata ziua asta am urmarit

Pitica, bafta la vaccin!
baiatu'!Laura si DUCU (29.05.2007)
angelabv spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei :
Theodora Andreea de Mariac_75 ,
Maria Cristiana de Raza de soare,
Cristian de Lilly_love
ROXICUCU --- La multi ani !!!
Multumim de urari Pepsi, Ninutza, Lauradi, Ramona, Vali, Madi, Kid, Mica, Graviduta, Motannel si pupici tuturor mamicilor si capsunicilor
Lavini, da e "Movie Star" cu esarfa roz...
Pepsi, ce frumoasa esti !!! Ce par lung aveai si ai acelasi zimbet frumos , mi-au placut tare pozele, trebuie sa-i zic lui mama sa-mi aduca si mie pozele de acasa...
Elteka, si Nicole e rosie la poponet, dar e de la kk, ii dau cu crema si trece, binenteles pina la urmatorul kk, si tot asa....
Ella, am vazut pozele, ai un flacau mare si scump tare, iar tu esti tare fericita cind il ai in brate...
Ramona, si noi asteptam primul cuvintel adevarat. Felicitari pentru PAPA si pentru rostogoliri, acum sa te tii!
Carstea, eu am patut cu gratii de lemn care se da sus/jos, noi inca suntem la "etaj", inca nu am mutat salteluta. Despre borcanele, sa te uiti daca au zahar adaugat , despre firme stiu ca sunt multe oferte in Romania, ai de unde alege !
Incerc si eu sa mai pun poze, dar trebuie sa deschid un alt album, pe alt site.
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
doxinu spune:
ANDRADAP,VALI5 SI SOBI, multumesc de sfaturi!Si el tot in sac doarme si tot se foieste cu totul.Cand ma duc la el seamana cu o sarmaluta
.
Nu ma gandisem ca nu este obisnuit sa doarma pe burta,ci ca amorteste.poate ca ai dreptate.Aseara nu m-a trezit deloc si a dormit toata sera.S-a trezit la 7.Asta e pana la urma reusim noi.Acum doarme de 3 ore si deja imi este dor de el!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007