***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 16
duda35 spune:
Dragi cap
, am inceput diversificarea la fix 5 luni si jumatate ca sa reusesc sa merg in ianuarie la servici.
Pana atunci sper sa-i introduc 3 mese si sa-i pastrez mesele de la piept dimineata si seara.
bebelina s-a strimbat tare la primele lingurite. Noi am inceput cu supica de morcov cu cartof si ceapa, asa am facut si la Eric si a mers excelent cu diversificarea.
A doua zi a papat 10 lingurite, a treia zi 30 de lingurite si de ieri papa bine, am scos o masa de lapte.
Ne trezim si noi mai nou la 12 noaptea si apoi pe la 4...nu pare sa aiba un disconfort mare, suge si adoarme...asa ca am ramas cu 7 mese de lapte si in p[lus supica, poate asa mai creste si ea in greutate, am ajuns la 6200g
Am iesit un pic in Herastrau, dar e vint, asa ca am stat putin.
Anastasia mai nou chiuie si roade tot ce prinde.
O zi buna va dorim!
chiquitita spune:
Nu mereg netul de azi dimineata, in sfarsit!
carstea, incep cu tine! Bepanthen e bun pentru fundulet. Eu i-am dat si cu niste pudra de la Nivea ca am vazut-o ca e mai rosie, asta de cand nu mai e constipata si facec caca des. Nu stiu daca o avea leagtura cu alimentatia sau nu. Borcanele nu am luat deloc pana acum, asa ca sunt pe dinafara. PAtutul nostru nu are latura plianta, m-am gandit sa tai salteaua in doua ca aveam o saltea de 20 cm. Eu o culc cu mine in pat noaptea ca m-am saturat sa ma tot ridic. In rest la cat sta ea in pat pe zi nu e problema mare. te pup 
roxicucu 

micabravo mayei pt supica. Si eu cred ca nu ar trebui sa ii dai Mayei chestiile pentru imunitate. Sa lupte si organismul ei un pic singur. Majoritatea cremelor de fundulet au oxid de zinc. Mie imi zisese cineva ca inhiba transpiratia si ca nu e foarte bun, ca transpiratia trebuie sa iasa si ea. Acum nu stiu ce e mai bine...
pepsi erai mai slaba si aveai alura de fotomodel, dar sclipirea pe care o ai in ochi in poza cu bebe si mami fericitinu o aveai inainte. Kg o se se duca oricum asa ca eu zic ca esti in castig! Poza cu Parcul rozelor mi-a trezit amintiri caci eu am facut primii doi ani de facultate in Timisoara si din cauza unor probleme am revenit acasa. Nu ai idee cat regret acum! Deci daca cerealele nu sunt cu ce ai enumerat tu au gluten 

ella, ti-am admirat si eu pozicile cu Bobitza care devine din ce in ce mai marisor. Intr-adeavar zambesti frumos cand ai puiutul in brate si observ ca Bobitza face falcute cum parca iti doreai mai demult!
mary lou, dupa cum tia-u zis fetele exista si nr 4 cu 4 gauri, recomandata de la 6 luni in sus. Mai este una cu flux variabil, taiata in linie, in functie de cum o rotesti (I, II sau III) curge mai mult sau mai putin.
ralucami am admirat printesica japonica frumosa foc. Vad ca ati trecut la canita din aceea cu cioc sau e altfel?
Liviana
si eu sunt pentru produsele autohtone insa nu ai de ce sa te feresti de cartoful dulce. Am citit pe net ca e plin de vitamine fata de cartoful nostru care nu prea are avanatje in afara de ingrasare.
carmen sa stii ca si eu am tras de picioarele fetei cand am pus-o in wrap odata. Cred ca trebuie sa lasi partea de la baza mai larga. Eu tre sa mai si imbrac fata cand ies cu ea pe hol ca in restul casei e foarte foarte frig...Tot in fata unei oglinzi o pun si eu.
mihamora si motannel multumim de aprecieri si va pupam 
In rest eu am revenit la dereglarile dinainte de sarcina cauzate de uterul meu foarte retrovers, adica mari intarzieri de ciclu, ultimul a fost pe 3 octombrie, sa vedeti cheaguri si dureri cumplite cand o veni...
Mami de Livia (08.06.2007)
Vali5 spune:
lauradi, vroia in brate si plangea sa ma convinga ce amarat e el in patut.
carstea, chiar nu stiu ce sa zic de prunele uscate. Poate mamicile cu mai multa experienta stiu ceva.
duda35, bravo pentru supica!
chiqui, saraca de tine cu uterul ala retrovers. Tin minte ce te-ai mai chinuit si cu sarcina, ca stateai mai mult in pat. 
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Graviduta spune:
La multe lunisoare pentru piticii:
[ Andrei Cristian de Ancamari, Nicole Amber deAngelabv, Theodora Andreea de Mariac_75, Maria Cristiana de Raza de soare si Cristian de Lilly_love.
Inca o data, LA MULTI ANI! Roxicucu

Ella, ce pitic cu alura nordica ai..cred ca o sa rupa inima fetelor...
Pepsi, ce ochi mari si frumosi ai...
Mary_lou, exista si tetine nr 4, si tetine cu flux variabil.
Carstea, daca nu ma insel, prunele se introduc mai tarziu. Sau erau pt tine?
Sigur te lamureste Pepsi sau Paflo.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Motannel spune:
Pepsi, presupun ca ai fost miss la banchet, nu? Dar cred ca acum esti mult mai frumoasa si mai implinita alaturi de cele doua bijuterii de baietei!
Ralucami, Maria este extraordinara! Ce domnisorica s-a facut! Si ce poze frumoase cu un ingeras ... nici n-ai zice ca o chinuie pe mami asa de tare!!!
Andrada, Teodorei nu i-a placut niciodata pe burtica ... daca imi amintesc bine a dormit pana acum doar de vreo 3 ori asa foarte putin! Nici la joaca nu i-a placut, doar acum de cand se intoarce ea singura mai accepta pozitia, dar si asa trebuie sa fiu pe faza sa o intorc daca se enerveaza! Sta cu capul pe o parte dar foarte putin, probabil e asa cum ai zis ... protesteaza sa ma determine sa o intorc! Sunt sigura ca daca s-ar relaxa ar dormi excelent asa ... eu asa dormeam cel mai bine inainte de sarcina ... atunci m-am invatat sa dorm pe o parte, iar acum, ca sa o vad mai bine tot pe o parte dorm (fie ca e in patutul ei, fie ca e langa mine)! Nu stiu prin ce metode as putea sa o invat pe burtica!
Vali5,
!!!
Esti curajoasa! Dar ... cu asa baiat cuminte ... cred si eu! Felicitari!
Vai de mine ... acum am vazut! Andrei stie sa fie si suparat? El care e asa de vesel? Poate il deranjeaza ceva ... dintii... Ah, daca vrea in brate eu zic sa rezisti si sa nu-l iei sau sa-l iei cat mai putin ... iti zic eu care m-am lasat corupta si am o smecherie profitoare ... Teodora plange acum groaznic daca nu executam ce vrea ea!
Mihamora, hmmmmm ... vacanta ... si inca la Lisabona .....
Vas, sa-ti treaca repede durerea! 
Ramona7, felicitari pentru "papa" si pentru rostogoliri!
Ankaa, bietul Alex.
sa-i treaca buba! L-am admirat in poze ... ce frumos pozeaza el! Si ce salopete frumoase are!
DidiAlex, multumesc pentru raspuns! Mie mi-a zis dr ceva de un vaccin varil ..... nu-stiu-cum! O mai intreb eu! Oricum parca e dupa un an!
Lavini, ce scump e Radu pe broasca! Iar pe laptop conversa pe mess cu fetele, nu?
Carstea, eu ii dau Teodorei cu Bepanthen orice zgaiba situata oriunde pe corp!!! Acum ii dau la nasucul iritat de mucisori! Rau sigur nu-i face! Oare chiar se poate face iritatie de la gutuie? Ca si eu voiam sa-i dau! Nu poate fi de la detergentul cu care i-ai spalat bluzitele?
lui Rares sa-i treaca mai repede! Borcanele nu am incercat! Si eu voi suferi cand cobor nivelul patutului, caci nu am laterala mobila!
Duda35, felicitari pentru diversificare si pentru fetita cuminte! Ceva pozici ...?
Teodora a papat astazi o supica mai groasa cu cereale si cartof pasat! Apoi a mai baut supa clara cu cana ... asa ... de sete! Sunt destul de multumita! Am mai constatat un lucru ... dupa ce i-am dat mar ras simplu a flamanzit destul de repede! Si i-am dat supica .... cam dupa o ora! Apoi a mai papat si san ... Oare devine mai mancacioasa? Doamne ajuta! Totusi inca mai are pana sa-i ajunga pe ceilalti capshunei mancaciosi!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
duda35 spune:
Vali5, Motannel, multumim, sper sa mearga bine.
Dupa supica 1 trecem la supica 2 in care mai punem radacinoase, apoi fructe, apoi brinzica si tot asa...
Pe mina ma doare gatul si am dat cu Tantum Verde, am mincat lamiie si nimic...incerc deseara cu Homeogene9.
Incerc sa pun si eu poze cu bebelina.
I-am filmat pe amindoi, Eric incercand sa-i puna sosetele Anastasiei, o comedie...evident ea dadea in continuu din picioare si el se enerva, o certa ca o sa-i fie frig si sa stea...tare comici.
E bine cu 2.
Vali5 spune:
Motannel, multumesc pentru majorete! In general Andrei e cuminte (vedeti si voi cat timp am sa petrec pe net), dar are si el momentele lui de suparare. Sa simt si eu ca am copil, nu?
Si sigur vrea in brate pentru ca tace daca il iau. Noi nu il luam in brate cand vrea el, si in rest nu il tinem foarte mult. Ca mereu am fost de parere ca daca il tin mult in brate se invata asa. Ne jucam cu el, ii citim povesti, stam de vorba cu el, dar cat mai putin in brate. Am dat si bunicilor interdictie. ![]()
Botez
Prima excursie
Motannel spune:
La multi ani pt sarbatoritii zilei:
Andrei Cristian de Ancamari 
Nicole Amber de Angelabv
Theodora Andreea de Mariac_75
Maria Cristianade Raza de soare
Cristian de Lilly_love 

ROXICUCU

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lbelciug spune:
Am fost la dr Taropa cu Bogdanel cel mucos. Slava Domnului e numai racit si am primit tratament cu Panadol si Sinupret pt muci (Motannel!). Apropo de diversiifcare m-a sfatuit sa-i dau dimineata la 10 piure de fructe si spre ora 2-3 piureul de legume (120ml!), nu seara cum faceam eu. Sa-l las sa ii fie foame bine si astfel o sa manance si legumele. Sanul sa i-l dau numai pt sete si masa de seara. Ne-a sfatuit sa ii dam si carnita fiarta separat si amenstecata in legume cu 10 pic de ulei masline/de porumb.
Lauradi, multumim! Dar de ce ii dai lui Ducu mar copt si nu crud, ras? Eu cred ca asa isi pastreaza mai bine vitaminele.
Graviduta, merci, cu alea alb-negru vom merge atunci.
Arcadia, merci, Matei e bine, si-a revenit complet. Azi nu l-am dus la cresa caci mi-a plans ca vrea acasa la jucarii. M-a pacalit si l-am lasat sa stea, dar numai cuminte nu e... Abia la ora 15 a adormit de pranz cica.
Zymafluor cred ca e ceva la moda. Si cand era M mic unele persoane dadeau puilor asa ceva. Eu sunt convinsa ca si daca nu-i dai, copilul nu va avea dinti negri (M nu-i are nici macar cariati si papa lactate destule).
Mihamora, hehe, ce dolofanel ai tu in brate! Am vazut poza cu tine si Mica. Ce greutate are baiatul tau? Ce bine ca a fost cuminte in vacanta.
Mica, sa-i zici sotului ca-i sta bine cu o fata si un baiat pe cate un genunchi.
De acord cu Andrada. Eu nu i-am dat niciodata lui Matei imunostimulatoare pt ca vreau sa si-o faca singur! (I-am dat o sing data sirop Septilin.)
Ella, vazut pozele cu Bobitza! E leit sotul tau! Hehe, aveti parutz acum, bravo! Si ce frumos rade el la mami in brate!
Pepsi, WOW! Atunci erai Miss la trup, dar acum esti mami si cu asta am zis cred totul. Poza de la Balaton e grozava rau! Super ca treci pe langa casa lui celine Dion! Ai vazut-o si pe ea cu copilul?
Wow, Didi! Ce frumos povestesti tu acolo despre piscina si patinaj! Vreau si eu! Cred ca iti este si f greu cu trambalatul copiilor si bagajelor, dar tu esti o mamica puternica si in acelasi timp f motivata! Bravo! Ce culoare au ochii lui nr 2 pana la urma?
Vali5, ai descoperit ce are Andrei? Eu cred ca de la dinti plange. Da-i un pic de Panadol.
ckristina, uite aici http://www. mobywrap.com/instructions.php poze step-by-step si vezi de asemeni tutorialul video. A mai dat si pepsi un link. Succes!
duda35, am aceleasi planuri de viitor ca si tine insa la mine merge rau tare diversificarea. Zi-mi te rog mai pe indelete (orele) cand ii dai tzitzi si cand papa solid.
Ralucami, vazut pozele cu ciufulici japonici.
Dragalasa foc, sa va traiasca! Arata-te si tu in poze pls.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Vali5 spune:
Liviana, i-am masat gingia cu Dentinox si nu am vazut nici o schimbare la el. Si gingia e la fel ca si pana acum, nu e rosie, nu e inflamata, nu se vede nici o linie alba. S-a linistit pana la urma. I-am citit o poveste si acum e la el in patut vorbeste cu jucariile.
Botez
Prima excursie