Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani, Bee!La multi ani, RGE!La multi ani Eduard Alexandru!Diwana eu nu stiuMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Bee si RGE! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii!

La multi ani bebe Eduard! Sa cresti mare si sanatos!

Rodica, si la noi se lucreaza, ca de consturieste casa de peste drum de mine in complex. Plus ca cea perete in perete cu mine inca nu e finisata. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie cand or incepe s-o finiseze.

Despre Alinus si bebele ei mai stit ceva? A trecut ceva timp de cand a plecat la Iasi la spital...

Sim, ce haios e bebe Stefan! Si Vlad a inceput sa se ridice zdravan, mai ales cand are "interes", adica daca-i pui o jucarioara in fata. A crescut super in ultima saptamana Fat-Frumosul tau. Ai vazut ca n-ai de ce sa iti faci griji?

Cazul Sebastian nu-l mai comentez, ca ma apuca dracii. GROAZNIC! Eu faceam moarte de om...

Yaia, e posibil sa se fi fortzat si sa fi facut o fisura anala? Eu am patit cu Miruna chestia asta si eram disperata. Pana la urma s-a dovedit a fi mai nimic. Oricum, nu strica niste investigatii, daca nu sunteti siguri ca totul e in regula.

Luy, pupam mamica adormita. Cam asa sunt si eu.

Sunt solicitata...revin

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Elisuca mea a inceput sa faca balonase la gurita ceva de speriat si mi-am adus aminte..... Sim ce mai face Stefan i-au aparut dintisorii?Stiu ca mai spuneati ca si ai vostri saliveaza dar a mea ii intrece pe toti, era ud scutecelul de sub cap initial am crezut ca scosese si lapte, dar nu si asa parca face balonase intentionat si ii place se chinuie sa scuipe cat mai mult si da cu limbuta pe gingia de jos.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, ala din partea stanga se vede tot mai tare, inca nu au spart gingia.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gata,am venit de afara,iar bebelina are acum chef de dormit desi e ora la care ar fi trebuit sa pape...a fost tare fain in parc,m-am dat in leagan cu bb in brate.

Teodora,urata faza...no comment,dar bine ca ai aflat totusi si nu mai pot continua asa...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Ce trist e cand auzi astfel de cazuri, din partea unor suflete atat de curate si nevinovate... Cand i-am vazut manutele lui Sebastian, am plans in hohote si eu si B... De atunci nu ne mai putem uita la reportajele despre el. Eu ma gandesc cu groaza ca asemenea oribilitate ni se putea intampla noua. Pai nu muream cu aia si alea de gat? Nu le fadeam foc daca imi condamnau copilul la bezna, tacere si durere???? Niste bestii fara suflet si constiinta...

Micul Yannis creste mare

Totusi, mi s-au parut destul de atenti la CF2. La mine a venit dupa operatie dr de garda sa ma vada, fara sa il chem eu. M-a controlat la burta ca ma vaitam ca ma doare. Mi-au facut impresie bunicica, dar cine stie? Doamne fereste!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Teodora draga mea ce-ar fi sa-i lasi fiecare cu aia ...a lu' mamica lui si cu asta basta? Ce mananca din frigiderul tau sau tu dintr-al lor? Ma indoiesc. Sa-ti traiasca Mihnea, creste f f bine.

Piciulika o sa incerc si eu slingul (am spus corect?)

Eu la Sebastian ma gandesc...ma ia cu fiori reci pe sira spinarii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danuta, indiferent daca il faci pe cel de la stat sau cel cumparat, vaccinul se face cu rapel la2, 4 si la 6 luni.

Afibebe, sanatate sotului tau si recuperare rapida.

Mai fetelor, eu am di uitat de Mos Nicolae cu toata tevatura! Ia sa ma ocup si eu!

Teo, aceeasi greata o impartasesc si eu, n-are rost sa ma mai exteriorizez. Pozele poti sa le pui pe Flicr in contul comul sau sa poata fi vazute la contacte. Mihnutu a cresct foarte frumos.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty si baiatul meu tresare in somn, uneori plange sau maraie, hai ca mai pus pe ganduri, sincer m-am gandit ca viseaza.In legatura cu Ca, eu ii dau 10 zile pe luna, 5ml pe zi cam la o luna jumatate - 2 luni, am incercat mai multe metode, lingurita - il dadea afara, amestecat cu ceai in seringa sau lingurita il dadea afara, in final i l-am dat cu seringa fara sa-l amestec cu nimic, ii puneam un strop mai vb cu el si asa dura vreo 10 min, dar il lua pe tot.
AAAA de ce te duci la Sp. Gomoiu????????? este mai aproape de tine? eu am auzit numai ciudateni despre sp asta si dr de acolo.Si pe mine m-a trimis dr la el,. dar am refuzat din start, mai bine am mers la Budimex, te primeste fara trimitere, chiar daca nu esti din cartier.
Sa ma ti si pe mine la curent, te rog.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Incerc sa va descretzesc un pic fruntzile si ma retrag pentru azi.

Asta era o melodie mult iubita de fratele meu si de mine cand eram mici-mici. Mai ales el era tare mandru cand canta Anda:
"N-ai nici tu, nici imparatul, bani sa-mi cumpere baiatul!"
http://www.trilulilu.ro/folkforever/86245c4d7a6618

Eu i-o cand lui Michael - care are poze noi pe situl lui.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput