Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani, Bee !
La multi ani , RGE !

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Betty,nu ma speria!Si-al meu tresare fff des!Initial si eu am crezut ca se sperie si viseaza!Dar se intimpla destul de des,si asta de cind am venit din maternitate cu el,de-aia il si faceam sarma cind il culcam,sa nu mai dea din maini si sa se sperie,implicit sa se trezeasca.Offf,cred ca ma duc si eu la Budimex cu el!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Betty poate e doar lipsa de calciu, nu stiu. Eu nu ii dau calciu.Teodora vai de mine sa nu mai scriu nimic de soacra-mea pe forum. Din cate citesc soacrele noastre se aseamana fffff mult. Am stat aproape 4 ani cu ea in casa si pot spune ca nu am avut pic de intimitate si nici un drept la pareri personale, totul trebuia facut ca ea, inclusiv cresterea fetitei. Si acum cand vine pe la noi trebuie sa ascult o gramada de sfaturi insistente (sper sa nu citeasca sotul)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

of Teodora imi pare rau de cele intamplate.

nu cred ca ar trebui sa iti schimbi nick-ul.
cine te cauta si e interesat de tine te va gasi si sub o alta identitate.

cat urasc eu acesti k... pardon oameni.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teo stai linistita, daca e ceva o sa te tin eu la curent

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pot sa follosesc jargonul? La faza cu rochia de mireasa ...m-ai spart soro!!!!!!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Hai mai ca si a mea se agita si se loveste cu manutele, tresare mai rar, dar pediatra a zis ca nu-i nimic nici calciu nu a vrut sa-mi dea.Tomasa multumesc. Deci se poate si fara biberon. Si eu am alaptat-o pe prima fetita pana la un an(desi dupa episodul de la 4 luni mi-a scazut lactatia) si ma chinuiam cu lingurita sa-i dau lapte praf completare(mare gresala). Am intarcat-o la un an ca deja se uitau unii urat la mine ca tin fetita agatata de tzatza mea (alta gresala). Acum imi bat capul ce si cum sa fac mai bine sa nu fie si asta mica asa mofturoasa la mancare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by isabeluta
La faza cu rochia de mireasa ...m-ai spart soro!!

Si pe mine! Mare-i gradina.. Duse rau amandoua.. prima ca a cumparat-o si a 2a ca a imbracat-o... Era si maritata?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Betty draga, sper sa nu fie nimic serios!!! SANATATE!
Teo, sunt la fel de dezgustata ca si tine. Asta nu se face. Punct. Lipsa de caracter. In scimb sunt happy tare ca Mihnutzu are laptic!
Danutza

Slingul e in mailboxul comun. Tomasa, inelele alea sunt simple inele din plastic, doua puse una langa alata. Nimic special! Evtl. ia de aluminiu (din ceva magazin de outdoor?) daca ai emotzii.

Bee, RGE

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Fetele, am pus si eu poze cu ingerasul meu Rares, pe Flickr, insa m-am grabit tare si nu stiu daca am facut cum trebuie. Eu vad ca au aparut pozele, dar nu se stie ale cui sunt. Fiind cont comun, nu vreau sa stric ceva , asa ca mai bine intreb veteranele, pe unde sa umblu cu degetzelele ca sa-mi apara numele la contacte, etc.
V-am pupat.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput