Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Andreeaiosif si eu am citit postarea ta initiala, imediat dupa nastere si pur si simplu m-am oripilat...eu personal stiu f bine prin ce ai trecut si ce inseamna o greseala medicala...eu personal am avut fantastic de mult de suferit in urma unei astfel de erori, dar pana la urma totul este bine cand se termina cu bine...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Bee si RGE

si deasemeni si micutului Teo de Vmkriss si Flori

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Carpatina, fugi draga mea la invatat!!! Vezi ce grija am de tine???

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mai fac si pauza.. sa se mai "aseze"..Oricum cel mai bine invat noaptea, ca nu se mai misuna nimeni pe langa mine..

Azi dimineata am repetat testul pentru diabet. Luat sange, baut ducegaria aia (biiihhh), apoi luat sange la fiecare juma de ora vreme de 2 ore. Saptamana viitoare ma duc la diabetoloaga, sper sa aiba vesti bune pentru mine. Cristhina, tu repeti testul sau nu?

Tomasa, noi fetele (cele 3 generatii ) ajungem in Romania pe 12 decembrie.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia
Eu ma gandesc cu groaza ca asemenea oribilitate ni se putea intampla noua.

Sa mi se ierte cinismul... dar uite asa ai si raspunsul la intrebarea pe care ti-o puneai "De ce sa-i bag eu bulioanele lui Nayel(parca asa-l cheama..) in buzunar?".. Ca sa nu ti se intample una ca asta...

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cat despre e-curiozitatile soacrei, vecinilor si altor cunostiinte colaterale nu am cuvinte. E bine totusi sa ai si rude "invatate" nu doar informate... Acum lasand gluma la o parte, mie chestiile astea imi declanseaza anumite reactii!
Si eu suspectez ca imi sunt citite postarile (nu de soacra insa), si oricum nu-mi pasa!!!!
Si pentru ca se potriveste ca o manusa la patania ta Teo sa va spun ce am patit eu intr-un moment destul de nefericit din viata mea in aceasta vara: pana unde poate ajunge curiozitatea unei vecine sau din seria "stiti care e culmea curiozitatii?" Sa vrei sa ocupi al cincilea loc in masina cu care mergeam la inmormantarea bunicii mele (undeva la 300 km de Targoviste). Mentionez ca nu am nici o legatura de rudenie si nici macar nu interactionez social, in afara de "Buna ziua" cu aceasta persoana.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Mai duamna teodora.. pai daca te citeste tot blocul inseamna ca esti VIP.

Slippers... ceva soare pe strada ta azi?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bee,

RGE,

Va doresc o zi de nastere minunata!
Diwana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Mai duamna teodora.. pai daca te citeste tot blocul inseamna ca esti VIP.

Slippers... ceva soare pe strada ta azi?

de Ioana (27.09.2007)

Pai,da!Cam asa ceva

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Fetelor, eu am o problema si chair azi dimineata am fost la doctor cu bebe: cum am spus si ieri de acteva zile bebe se foieste de zor in somn, se arcuieste, tresare si pana azi dimineata am pus totul pe seama gazelor....dar de dimineata cand stateam langa el dupa ce adormise a inceput sa tresara, cam la un interval de timp de 2 minute, timp cam de 1 secunda. Initial am crezut ca viseaza urat, dar pe urma mi-am dat seama ca sunt ca niste zvacniri. Am fost la Victor Gomoiu la spital (ingrozitor de murdar) si i-au facut eco de fontanela si mi s-a spus ca ar fi ok, si sa ii dau calciu...pe de alta parte medicul de la Euroclinic mi-a spus ca ar fi bine sa ii faca si o electroencefalograma.....dar cei de la Gomoiu mi-au spus ca nu este cazul...deja imi fac griji....sper sa nu fie convulsii.

Voi cum le dati Calciu bebeilor? Mie mi-au spus sa ii dau 5ml pe zi iar in prospect scrie 3 linguritze pe zi. Aia 5 ml ii dati in doza unica sau in mai multe doze??

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by betty78

Teoimi pare rau! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asa este cu oamenii care nu au de face, trebuie sa gaseasca si ei o ocupatie...asta imi aminteste de o relatie precedenta de vreo 9 ani din viata mea, perioada in care stateam cu mama respectivului si printre altele cand respectivul a cautat ceva la mama lui in dulap a gasit o agenda de a mea in care eu notasem diverse chestii personale....nu pot sa imi imaginez ce dracu facea cu ea, probabil vroia sa o foloseasca ca "arma de santaj". Oricum nu mi-au placut tatismele astea....

Betty,ai mare dreptate!Timp liber au berechet,dar nu-l valorifica intr-un mod constructiv!De-as avea eu atata disponibilitate.....as misca muntii din loc!
Si oricum,asta e o nimica toata de-o puteau face cu forumul!
Sunt capabile de mult mai multe....crede-ma!
Noroc ca sotul meu seamana cu taica-su,nici nu zici ca e frate cu cumnata,la caracter ma refer!
Doar un ex. va mai dau:la nunta noastra,soacra mea i-a cumparat rochie de mireasa cumnata'mi,ca venea lumea la restaurant si credeau c-au gresit locatia ca o vedeau pe asta in prim plan!
O sa va pun si foto sa va convingeti!
Tomasa,Isabelutza
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput