Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
tomasa spune:
Sim, multumesc. Acum l-am trimis pe tata la Help Net-ul de pe Baba Novac, e foarte aproape de mine. I-a mai trecut si limba, problema la mine era ca mi-era mila sa sterg cum trebuie. Acum de cand o curat bine se simte diferenta. Si am alternat glicerina cu bicarbonatul, dupa recomandarea Sabinei.
Felicitari pt. greutatea lui Stefan, ma bucur ca ti-ai luat de o grija. O cantaresc si eu maine, dar sunt hotarata sa fiu relaxata indiferent de rezultat.
Myral, da, l-am alaptat pana la 1 an cand deja putea sa bea cu cana. Se mai uda, iti dai seama dar era ok. Habar n-are ce este biberonul
si a fost foarte bine asa pt. ca n-am avut de ca sa-l dezvat si n-am stat cu grija cariei de biberon. De intarcat s-a intarcat singur si l-am trecut direct pe lapte de vaca, nu a acceptat nici un sortiment de lapte praf. Laptic a baut si din canita din aia speciala, cu cioc. Iar seara ii dadeam la lingurita cereale cu lapte.
Andreeaiosif, eu am citit ce ai patit inca de cand ai scris prima data. Revoltator... biata de tine!
Sabina, tie ce culoare ti l-a facut? Din bumbac elastic sau creponat? Al meu a iesit foarte frumos, e portocaliu si ma impac bine si cu sistemul, ma temeam ca e mai complicat.
Luy, Bernix, v-a facut si voua Adita wrap?
Piciulika, multumim. Sper sa reusim sa il croim, dar unde oare gasim catarama aceea? Cred ca trebuie sa fie rezistenta, ca sa nu riscam sa se desfaca si sa cada cumva copilasul.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Sabina, nu mai stiu daca ti-au raspuns fetele, eu am tot vrut sa-ti scriu si m-am luat cu altele si am uitat. Nu avem voie parafango si alte asemenea cat alaptam. Se transpira mult, se pierd lichide din organism si putem pierde lapticul.
cecilia L spune:
Eduard Alexandru de Flori si Vmkriss
RGE
Bee
Noi ne-am intors de afara, am avut putina treaba pe la 11 si daca tot am iesit cu baiatul, ne-am oprit prin parc.
Teodora, dezgustator ca sa nu mai spun pe cine as acuza.......... ma abtin.

Roxana, spor la cumparaturi, sa ne dai si noua idei pt cadouri...eu chiar nu mai stiu ce sa-i iau sotului.....ca lui Cristi o sa-i iau probabil un ursulet vorbitor, am vazut ieri in Sellgros.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Annisia spune:
Fetelor, nu stiu daca mai aveti noutati, dar ce mai fac Rita a noastra si fetita ei? Parca nu a mai postat de multisor Youngrita??? Sper ca sunt ok.... Ce trist e cand auzi astfel de cazuri, din partea unor suflete atat de curate si nevinovate... Cand i-am vazut manutele lui Sebastian, am plans in hohote si eu si B... De atunci nu ne mai putem uita la reportajele despre el. Eu ma gandesc cu groaza ca asemenea oribilitate ni se putea intampla noua. Pai nu muream cu aia si alea de gat? Nu le fadeam foc daca imi condamnau copilul la bezna, tacere si durere???? Niste bestii fara suflet si constiinta...
Micul Yannis creste mare
tomasa spune:
Teodora...n-am cuvinte pt. ce ti s-a intamplat
. Urata faza, urate caractere. Chiar daca soacra ta stia ca scrii aici nu trebuia sa citeasca, mai ales atata timp cat toate o fecm sub protectia anonimatului dat de nickurile noastre. Daca o interesa ceva te putea suna sau putea sa-ti ceara poze cu copilul si sa discute astfel asemanarea lui cu vecinii cei curiosi
. Acum, daca tot stii ca te citesc, poate ai putea sa le dedici cateva randuri, macar sa aiba ce citi
. Glumesc... In orice caz nu cred ca merita sa-ti schimi tu nickul din cauza lor.
Isabeluta, eu sunt de acord cu tine. Din pacate trebuie sa ai noroc ca sa scapi cu bine, tu si copilul, dintr-o nastere in spitalele noastre... suna sinistru dar asa este. E si unul dintre motivele pt. care voi ramane cu doi copii, nu as vrea sa-mi fortez norocul de pana acum.
tomasa spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!

tomasa spune:
Carpatina, fugi draga mea la invatat!!! Vezi ce grija am de tine??? 
betty78 spune:
Teoimi pare rau! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asa este cu oamenii care nu au de face, trebuie sa gaseasca si ei o ocupatie...asta imi aminteste de o relatie precedenta de vreo 9 ani din viata mea, perioada in care stateam cu mama respectivului si printre altele cand respectivul a cautat ceva la mama lui in dulap a gasit o agenda de a mea in care eu notasem diverse chestii personale....nu pot sa imi imaginez ce dracu facea cu ea, probabil vroia sa o foloseasca ca "arma de santaj". Oricum nu mi-au placut tatismele astea....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
isabeluta spune:
Tomasa am si eu o intrebare referitor la diversificare. daca din motive fff obiective trebuie sa o incep la 5 luni si aprox 2 saptamani pot aplica diversificarea alaptat exclusiv (pana atunci cu ajutorul lui DD si al meu binenteles sper sa-l alaptez exclusiv)?
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz

La multi ani , Bee !