Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
slippers76 spune:
Da, Picio, mi-ai trezit nostalgii. Eu mi-o amintesc pe sor-mea cand recita peltic poezia. Ce-mi place Cosbuc!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Of, Tomasa, acum am vazut de problemele voastre cu guritza. Am avut si eu cu Miruna. Vad ca Vlad e ok. M-am uitat acum in agenda Mirunei si am asa: glicerina (simpla) cu stamicin sau nistatin sau apa bicarbonatata pentru badijonaj: 150 ml apa plata + o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Vad ca te-a lamurit Sabina. Ideea e ca atunci n-am gasit nicaieri glicerina simpla, doar boraxata, asa ca am folosit intensiv bicarbonatul.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
cecilia L spune:
Sim, aceeasi impresie mi-au facut-o si mie cei de la CFR2 cand am avut-o pe mama internata acolo in urma cu 5 ani.
Stiti vb aceea ,''omul sfinteste locul'', iar padure fara uscaturi nu exista, asa ca degeaba eu am avut noroc sa fiu tratata ok, poate alta in acelasi loc a fost tratata aiurea. Nu dau alt exemplu decat cazul andreeaiosif, medicul cu care ea a nascut pe mine m-a ajutat enorm, m-a operat si s-a comportat ff bine, datorita ei am azi un baiat asa frumos si sanatos mancalar mama, chiar daca nu am nascut cu ea.Eu nu pot sa-i reprosez nimic acelei dr.,in schimb pot reprosa multe altor dr. pe la care am trecut in 5 ani, pana sa ajung la dr cu care am nascut. Multumesc lui DD ca am avut sansa sa ajung la aceasta dr, chiar daca stiti bine ca si eu am avut ghinion la nastere, nu am acuzat-o nici un moment, ci spitalul ca lucreaza cu asa instrumente.Daca ma hotarasc sa-i fac si o surioara baiatului meu tot la ea o sa merg.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
cecilia L spune:
Tomasa, pana la urma cum ai rezolvat cu limbuta Mariei?????? ai folosit bicarbonat sau ai chinuit-o putin. Si mie mi-e mila de Cristian cand curat limbuta, nu prea ma lasa sa fac operatia asta bine si tare mi-e ca o sa fie tot mai greu.
poze noi, pag 2
myral spune:
Piciulika, ce scumpic e Michael! Si situl lui e super!Sim cred ca vor fi primii dintisori de la scutecelele noastre!Am notat si eu reteta cu bicarbonat . Si a mea are limbuta putin alba dar credeam ca e de la laptic. Sa vedem daca reusesc sa o curat ca mi-e asa mila.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ramonaiani spune:
Frumoasa melodia, Piciulika. Aaa .. ti-ai pus gardian la telefon?

Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Gata shopping, ascuns lucrurile in baia din camera de oaspeti. <uat jucarii tone pentru cei 2 fini, pentru copiii mei si pentru baiatul nasilor. Ptr ambii mosi, dar pentru baiatul nasilor si unul din fini si pentru ziua de nastere. Plus atentii mici de Niculae care sa insoteasca acele calendare - care sunt gataaaa. Cel putin eu am terminat cu pozele.
Danuta, si eu vreau bomboane de pom, nu am mai apucat azi, am fost prea pe graba, ca eu fac numai drumul 2 ore. Sotului nu i-am luat inca, ma duc in weekend, la el e mai dificil ca e si ziua lui.
Maria, am fost numai cu BB, Alex e la gradi ca s-a facut bine. Azi avea petrecerea pentru ziua unui coleg.
Yaia, eu vreau sa finalizez si ce e pentru Craciun cat de curand, pentru ca atunci va fi nebunie, eu si asa pierd timp mult pe drum, si cam greu sa merg si cu unul din copii dupa mine.
Afibebe, chiar voiam sa iti zic ca acum e al meu in greva foamei dar ignor situatia, nu pare bolnav, nu stiu ce are.
Teodora, pai care e mamico supararea ta? Nu te necaji, lumea mai citeste. Uite eu nu am raspuns la telefon vreo cateva zile cand eram trista cu amnio si cumnatica m-a cautat pe forum sa vada ce si cum. Si mai am vreo2 prietene care fac asa daca nu le raspund. Iar acum vreo 3 ani socrela arata poze cu fie-mea de pe forum tuturor colegelor de birou. De fapt asa m-a descoperit, sefa ei vazuse pozele pe net, si cand a venit socrela cu poza imprimata a realizat ca e acelasi copil. Asta este, hai nu te necaji din atata lucru, pana la urma nu ai scris ca ai omorat pe nimeni.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Sim, nu vorbeam despre situatia mea sau despre spitalul in care am nascut amandoua. Nu vorbeam despre doctorul meu sau personalul spitalului CF2. Pur si simplu imi puneam problema ipotetic vorbind. Ma gandeam cu groaza ca se putea intampla oricui, oriunde...
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Betty si baiatul meu tresare in somn, uneori plange sau maraie, hai ca mai pus pe ganduri, sincer m-am gandit ca viseaza.In legatura cu Ca, eu ii dau 10 zile pe luna, 5ml pe zi cam la o luna jumatate - 2 luni, am incercat mai multe metode, lingurita - il dadea afara, amestecat cu ceai in seringa sau lingurita il dadea afara, in final i l-am dat cu seringa fara sa-l amestec cu nimic, ii puneam un strop mai vb cu el si asa dura vreo 10 min, dar il lua pe tot.
AAAA de ce te duci la Sp. Gomoiu????????? este mai aproape de tine? eu am auzit numai ciudateni despre sp asta si dr de acolo.Si pe mine m-a trimis dr la el,. dar am refuzat din start, mai bine am mers la Budimex, te primeste fara trimitere, chiar daca nu esti din cartier.
Sa ma ti si pe mine la curent, te rog.
poze noi, pag 2
problema a fost cu tresaritul din 2 in 2 minute sau pana la 5 min si dura cam 1 secunda timp de 1 ora, ca niste spasme. Ideea este ca m-am dus la gomoiu la un dr recomandat de euroclinic, dr. Zamfirescu, care mi s-a pariut un om extraordinar. Ahhh si dupa ce tresare, se intinde si apoi se freaca la ochi de zor....cred ca nici nu se odihneste cum trebuie...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Danielle, nici mie nu imi arde de shopping pentru mine. Mai mult pentru copii si era o necesitate.
Teodora, tu ii lasi lumina aprinsa lui Mihnea? Eu daca il las pe lumina nu doarme, tot asa sta si studiaza.
Aaa, si ca sa te cert, banuiesc ca nu iti e ascultat si telefonul, asa ca un bip puteai sa dai. Eeeeee!
Eu despre cazul lui Sebi nu pot si nu vreau sa spun nimic. Ma gandesc numai ca nu am suficiente guri sa ii multumesc lui Dzeu ca suntem bine si eu si copiii mei. Ca pana una alta, numai de El depinde, totul pare o loterie cand e vorba sa depindem de alti oameni.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze