Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatino, sora mea, judeci ca am o incredere, o ditamai increderea in doctorul Nayel din moment ce mi-am lasat viata mea si a copilului meu in mainile lui. Intrebarea cu bulioanele era trasa la shto vericule... La ce nastere am avut parte la indicatiile initiale prin telefon si ulterior in compania lui nea Nayel, pai ar trebui sa-i donez doua case si cinci masini fratioare... Sunt convinsa ca tot la el voi apela si urmatoarele dati cand voi naste; nu se pune problema.
Ma mai hlizesc si eu uneori, nu lua acum totul in serios... Eu in proportie de 80 la suta nu prea sunt pe treaba mea. Imi place sa ma joc si viata mi se pare mult mai shucara cand nu iei chiar totul in serios... Iti spusei doar ca nu am toata tzigla pe casa... Aici trebuia sa ma crezi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani , Bee !
La multi ani, RGE !

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Betty eu ii dau calciu de Pharco 5 ml dimineata si 5 ml seara.

asa mi-a prescris medicul.
mi-a mai spus ca ar fi aparut de vreo 2 sapt un calciu sirop romanesc ft ft bun.

acuma nu stiu ce sa mai zic.

Cristi a acceptat ft bine calciul insa numai diluat cu 25-30 ml de laptic.
altfel urla.

ma bucur ca il primeste bine asa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ce abonamente de sanatate spuneati voi pentru bebe? Ca cel de la Euroclinic e frectie...nu au de nici unele....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si Cristi se freaca la ochi de zor si se freaca cu capul de perna si de ce apuca.

am intrebat fetele acum cateva zile de chestia asta si m-am liunistit.am inteles ca si altii au aceste reactii.

nu tresare in somn e linistit.

gurita e plina de balute, sunt curioasa sa vad ce se mai intampla cu dintisorii lui.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

dar pentru adulti e super

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina nu, mie nu mi'a dat sa repet analiza aia. te rog sa imi zici si mie rezultatul. M'ai pus putin pe ganduri,....ca nu mi'a trecut prin cap ca ar putea fi ceva in neregula dupa ce am nascut, in privinta diabetului. Dupa analizele din spital dupa nastere nu mi'a zis nici un doctor ca ar trebui repetat....la voi oricum is mai constiinciosi in privinta asta.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MAI FETELOR DA AVETI SPOR NU GLUMA,noroc ca doarme TEODORA si am reusit sa citesc din urma

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TEO ce caractere urate ,of cum e mama e si fica ,noroc ca sotul nu seamana cu,credeam ca numai eu am noroc de astfel de specimene ,dar se pare ca se poate si mai rau ,noroc ca a mea e mai incuiata si nu-si baga nasul in calculator

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Maine este teledonul pentru strangerea de fonduri. Ma gandesc ca asa ma voi simti mai aprope de copiii aflati in suferinta si cu putin de la mine, putin de la altii vom putea face ceva pentru ei...
Cum e viata asta... Numai o mama poate intelege durerea unei alte mame...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput