Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Isabeluta, sigur ca poti sa o incepi pe ai pt. "exclusivi". Mi e mi se pare mult mai ok pt. ca nu se incepe cu fructele. Dupa fructe, care-s dulci mai greu iti accepta bb legumele. Eu stiam asa de la pedi, ca exista doua sisteme mari de diversificare: cel american unde incep cu cerealele, apoi legumele si ultimele se introduc fructele si acesta european unde se incepe cu sucurile de fructe. Ea spunea ca in functie de cum e copilul, slab sau gras poti merge pe primul sau pe al doilea. Daca il vezi ca are tendinte de ingrasare incepi cu sucurile, daca e slabut ii dai intai cerealele.
Ideal ar fi sa ti le si accepte.
Myral, cunosc si eu asemenea sfaturi binevoitoare... Acum sa faci cum iti spune tie instinctul.
Carpatina si stati si prin Bucuresti? Poate ne cunoastem, ca tare mi-as dori o sueta face-to-face cu tine, asa, ca fetele! hi, hi, hi
Betty si Cecilia, la Gomoiu am fost si eu internata cu Tudor, prima si sper ultima mea internare cu copilul in spital. Dr. Zamfirescu e foarte foarte bun, mi-a facut o impresie excelenta si de altfel am si auzit numai de bine despre el peste tot pe unde m-am interesat. Un medic bun si dedicat care a si refuzat sa primeasca vreun ban de la mine, desi am fost foarte insistenta pt. ca era vorba de Tudor. Spitalul insa e ciudatel, cum bine spuneai tu Cecilia si ca murdar, exact cum spui tu Betty, aveti dreptate. Eu sper oricum sa avem de-a face cu spitalele cat mai rar, insa pana la urma medicii conteaza mai mult decat conditiile.
Betty, din ce am auzit eu despre dr. Zamfirescu nu mi-as face griji in locul tau. Daca i-a facut eco si a spus ca e ok, eu cred ca poti merge pe mana lui ca sa nu mai chinui bb cu alte investigatii.
Slippers, eu am dus reteta la farmacie si mi-au preparat glicerina boraxata cu stamicin!!!! Oare de-aia nu-i trece???? Na, ca m-am panicat, pana una-alta cred ca voi folosi doar bicarbonatul. Nici eu n-am avut probleme cu Tudor, a avut limba alba f. putin timp si i-a trecut de la sine in cateva zile. Asta ca tot era fata perfecta si n-aveam de ce ma plange...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, mie imi spusese atunci ca nu prea se recomanda glicerina boraxata la copilasi pana la trei luni, nu ca trebuie musai sa fie glicerina curata ca sa aiba efect reteta. Si de aia nu i-am facut reteta. Si la noi a trecut destul de greu atunci. Dar nu-ti face probleme, e minora chestia asta cu limbutza, si din cate am inteles nici nu doare. Las' ca trece. Pup fetele si flacaul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Voiam sa mai spun si eu ceva apropo de patania Teodorei. Eu am multe cunostinte care scriu pe forum, peste unele am dat eu intamplator si le-am recunoscut dupa nick la subiecte de interes comun, altele mi-au spus ca scriu, dar nu am cautat niciodata sa citesc ce scriu. Uneori, desigur, ne-am mai intersectat la unele subiecte si atunci, implicit am citit ce postasera, dar ca sa ma apuc eu sa le caut si sa le citesc mesajele... asta mi se pare . Daca vor ele sa-mi spuna ceva si avem chef sa comunicam e ok, dar altfel, mi se pare intr-adevar un fel de violare a intimitatii. Pe de alta parte imi dau seama ca si Rox are dreptate, nu stiu cat m-ar deranja sa aflu ca cineva ma citeste in mod constant, ca doar nu scriu nimic rusinos. Sau doar rareori...hi, hi, hi.
Ceea ce cred ca este intr-adevar nasol cand stii ca cineva te urmareste din umbra, e ca nu mai poti fi natural, ai cumva tendinta de a te cenzura. Mai ales cand e vorba de limba soacrei !
Teo, sun-o si tu mai des , poate asa se lasa de sporturi din astea si nu-si mai pierde timpul pe forum.

Mergi la inceput

Ana, mi-a spus cineva ca daca nu o scap de ea se duce pe gat, ca nu va mai manca bine, etc.... Sper sa nu ajungem la asa ceva! Oricum renunt la glicerina aia boraxata, multumesc ca mi-ai spus. Na, ca acum nici in farmacisti nu mai poti avea incredere, ca tot vorbim despre sistemul medical.
Piciule, o sa cumpar din metal ca sa fiu sigura ca nu o scap pe jos. Nu de alta dar pare dolofana si cred ca se mai face. Promite fata !

Mergi la inceput

Super dulce melodia, Piciule! Nu o stiam.

Mergi la inceput

Tomasa, asa e, trebuie tinuta in frau candida, ca se intinde, dar nu e dureroasa in guritza. Trebuie sa badijonezi mai insistent, sa freci putin limbutza, si o sa inceapa sa se ia scamutzele alea albe. Si in locul lor raman pete rosii. La astea ma refeream ca nu dor, desi arata destul de nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Iti spusei doar ca nu am toata tzigla pe casa... Aici trebuia sa ma crezi...

Acu', daca m-am indoit de tine cand ai zis ca o sa cosi singura perdelele, nu trebuie sa generalizezi. P-asta cu tigla am crezut-o.
Acum.. jura tu cu mana pe drapel ca esti convinsa ca Nayel s-ar fi comportat la fel si fara bulioanele alea...
Ca daca si Alina ar fi cotizat regulamentar la fata locului poate ar fi avut parte de alt tratament...

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Ana, mi-a spus cineva ca daca nu o scap de ea se duce pe gat, ca nu va mai manca bine, etc....

Indura-te te rog si spune-mi despre ce e vorba in propozitie.. ca tot citesc raspunsuri.. si mi-a "scapat" intriga...

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor,plecam in vizita!Ne-a venit si noua randul sa facem vizit nu doar se primim,tot suntem doar noi doua singurele acasa,mai uitam de singuratate

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Carpatina era vorba de candida in guritza.

Mergi la inceput