Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bhey, sunt io beata sau ce? Nu o vad pe youngrita pe listuta noastra cu bebelini... Vreau sa o caut pe alte forumuri si nu reusesc...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

fetelor, ce abonamente medicale in sistem privat exista pentru bebe?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Intre timp a venit Alex, apoi am facut ciupercute. E haioasa, ca ma ajuta si ea sa le curat.

Cecilia, intrebai de cadouri. In general am luat pentru copii mai mari, pentru BB am luat telefonul acela muzical de la Fisher Price si un cilindru din cel care se umfla. A avut si Alex unul, il mai avem, dar e cam jerpelit. Acestea pentru Craciun.

Pentru copiii mai mari, poate va intereseaza. Au niste laptopuri din cele educative la 7-8 mii, pentru varste incepand cu 3-4 ani. Alexandrei i-am luat tone de caluti My Pony, pentru Craciun din cei cu palat. Aveau puzzle bunute, chiar si cu Cars, mai ales pentru baietei. Cel cu Cars avea mai multe variante, de la 4 la 24 de piese. Pentru baiatul nasilor care e cel mai mare am luat scrabble, si un set de detectiv, plus puzzle si lego. In general am mers pe chestii educative, dar jucarii si fie.

Diwana, da reply cu citat la una din noi care are poze la semnatura si foloseste acelasi format pentru link. Mai pe seara intru pe flick sa iti vad puiul. Dar pune link please.

Tomasa, eu merg pe ideea ca asta sunt si alta mama nu mai face. Sigur si eu mai cenzurez anumite chestiuni, dar in general spun ce am de spus. Si nu m-ar deranja sa citeasca sotul meu, pana la urma daca am zis de el am zis pentru ca merita si nu am spus neadevaruri. Dar stiu ca s-ar supara nu pentru ca am scris anonim pe un forum, ci pentru ca nu ii place cand discut cu altii problemele si cu el nu.

Gata, s-a trezit si musiu mic. Suntem efectiv complet, revin la miezul noptii. Dar vad ca azi nu o mai am pe Maria la miez de noapte ca pleaca in vizita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Io pentru micoza aia din gurita, care se face de la laptic, ii dau glicerina boraxata cu nistatin. I-a trecut din prima zi si nu a mai facut. E 65 de mii o sticluta si se pune o cantitate mica pe suzi sau pe deget si stergeti bine limbuta. E foarte buna combinatia. Eu o folosesc si pentru moa, cand simt ca ma paste o candidoza. Are efect imediat...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Carpatina nu, mie nu mi'a dat sa repet analiza aia. te rog sa imi zici si mie rezultatul.

Pai.. rezultatul nu poate sa fie decat alb sau negru. Adica nu mai am diabet.. sau il mai am. Ca nu e 100% ca dispare dupa sarcina.. cu numai vreu 95%. Sper sa ma amestec prin multime

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatina, ai mare dreptate cu shpagile astea, mai frate... De asta am zis ca daca Yannis nu o sa vrea sa fie ministru de externe, medic ginecolog o sa se faca sigur....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pot sa ma vaicaresc si eu? Problema mov nu numai ca nu a trecut, ci este la fel de intensa. Cred ca ma paste operatia. Ma voi programa saptamana viitoare la Proctoline desi imi e groaza.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Daca azi a fost ceatza si n-am iesit afara ne-am omorat timpul facand poze.
Vlad:
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2056805459/
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2056803339/in/photostream/

Domnisoara cu cucui:
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2057591254/in/photostream/

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Carpatina, ai mare dreptate cu shpagile astea, mai frate... De asta am zis ca daca Yannis nu o sa vrea sa fie ministru de externe, medic ginecolog o sa se faca sigur....

Plina de optimism ca intotdeauna.. Zici ca nu schimba nimic in 18-20 de ani?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by tomasa

Ana, mi-a spus cineva ca daca nu o scap de ea se duce pe gat, ca nu va mai manca bine, etc....

Indura-te te rog si spune-mi despre ce e vorba in propozitie.. ca tot citesc raspunsuri.. si mi-a "scapat" intriga...

de Ioana (27.09.2007)

intriga era ca are limba alba, o ciuperca de la lapte, sau in termeni medicali are candida si cica poate avansa daca nu-i curat bine limba.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput