***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 19
monicoasa spune:
Am reusit si eu sa pun cateva poze cu dintisori
si chelia si inca una cu rapp-erul
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
angelabv spune:
Elteka ,
si eu i-am dat cereale de dimineata, sa vad ce reactie are, dar apoi i-am dat numai seara, de obicei incepem ritualul de culcare pe la 7:30 asa ca ii dau cereale pe la 6 si inainte de culcare laptic. Nu stiu daca are vreo legatura cu somnul, ea se trezea intre 2 si 4, acum , doar de o saptamina sa zic , se trezeste pe la 5-6. Dar asta se poate schimba, a mai fost o perioada , prin august cred, cind se trezea pe la 6, si a tinut cam 2 saptamini.Eu am citit ca cerealele ar merge dimineata si seara,dar nu vreau s-o umflu asa mult. In 27 mergem la doctor, sa vedem ce zice, sper sa-mi dea ceva "indicatii". Despre cantitate : eu pun o lingura, cu virf si peste pun apa, cit sa se faca asa un terci...Eu am luat cereale cu lapte, dar voi trece si eu pe cele biologice, cind gasesc. Pina acum am avut Milupa cu orez si Nestle cu ovaz. Am citit si ce contin ... poata suna ciudat dar atit cit se gasesc in comert eu nu le consider "periculoase".
angelabv spune:
Ciudat, nu a aparut semnatura...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
lauradi spune:
Roxana, pai asta as vrea si eu sa stiu:cum/cand sa i le pun.
Mihaela, pentru putin! Nu puteam sa te las asa, ca stiu si io cum e sa fii curioasa.![]()
Mony_k, felicitari pentru grasunica!
Florentina, am vazut filmuletele.Dragutul de el,ce viteza are! Abia astept sa se ridice si Ducu.
Kid, asa gandesc si eu:oriunde numai acasa nu! Toata lumea trage la noi acasa,da' mie mi s-a luat sa strang dupa altii.Ce io nu m-as duce la ei?![]()
Elteka, cred ca te rasfata mama ta numai cu bunatati!Nu ne mai arati si noua poze cu Elias? Cum se simte in Ro?
Monicoasa, am vazut micul rapper si tare mi-a placut. Ce ochi mari are!
Laura si DUCU (29.05.2007)
carstea spune:
Cum se numeste site-ul fetelor de care zicea Liviana?bebecafe?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by roxicucu
Graviduta, in legatura cu bubitele acelea in jurul gurii pot sa-ti spun ca aparusera si la Stefan cand am inceput diversificarea, dar in timp, cand s-a obisnuit cu mancarea au trecut. Lui ii apareau dupa fiecare masa mai ales daca se facea ca porcusorul la gurita. Lui Andrei am vazut ca i-au aparut atunci cand l-am trecut pe lapte praf tot asa dupa fiecare masa, pe unde se murdarea de laptic. Acum i-a trecut si lui. Nu cred ca are legatura cu detergentul, dar ai putea sa mai dai o clatire suplimentara la rufele lui bebe ca sa stai linistita.
Nu eram noi cu detergentu', ci cred ca gabiu. Dar nu-i nimic, multumim pt raspuns. Si eu tot de la mozoleala am zis ca e.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
lauradi spune:
quote:
Originally posted by carstea
Cum se numeste site-ul fetelor de care zicea Liviana?bebecafe?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
cu y,baby
ckristina spune:
Lauradi, analizele le am facut la dr luca; parka aveti in curtea de arges un cabinet de recoltat si le fac la bucuresti(pe straduta ingusta de la intrare, pana in magazinul new planet,fostul vidraru, undeva pe stanga.
Eu stiu ‘din batrani’ ca in primul ‘an nou’ la orele 12 se da copilul cu ‘capul de grinda’;moasa face asta;trebuie sa aibe un colac,il pune pe capul copilului si in timp ce atinge grinda sau pragul usii ii ureaza si de bine in viata.
Pepsi eu am spus ‘wow ce mesaj lung, cu admiratie;sper ca nu s a inteles altceva. Eu nu am fost in stare sa scriu atata pe forum
Roxicucu lasa l si pe el sa tina lingurita; ei in general deschid guritza cand prind ceva in mana(cu intentia de a baga in gura)
Carstea felicit si
si eu baiatul.site ul e reclama mascata.ro
Diana, recuperare rapida micutzului alin
.
Elteka, pai daca se insoara o iei de la capat(cu nepotii); si daca tot te gandesti la insuratoare, spune ne sincer ce fel de soacra vei fi????
Angiuta, eu folosesc ceai de musetel granulat.ii place!
Mony, sunt in comert niste jucarii care se prind cu ventuze in cada; nu s scumpe (10 ron-6 buc); pune I multe jucarii si in apa; intra si tu cu ea; am vazut pozele; o scumpica!!!
Monicoasa,Bianca e si mai cheala; daca imi da andrada un carliont,dau jumate mai departe.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Graviduta spune:
Pai, Carstea, de-abia s-a intors pupilu si tu ai sarit la pasul urmator? Sa se ridice in picioare?
Glumeam, of course..
Elteka sau cine era cu sarmalele, auzi, daca iti mai spun mamicile in parc ca ai lor mananca deja sarmale, spune-le si tu ca al tau nu numai ca mananca, da' le si face.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
lauradi spune:
Cristina, si le-au gresit la luca? Nu ma asteptam! Cred ca te referi la Meditest.Da' le fac la pitesti,nu la Buc.Oricum eu la ei
m-as duce, ca imi inspira incredere,nu stiu de ce.In sarcina numai la ei mi-am facut analizele.
Merci de info cu obiceiul! Io nu prea tin obiceiurile astea,ma enerveaza ca-s prea multe.![]()