***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 20
ckristina spune:
apropo de sarmale, elteka, stiu si eu o ' mama' care la 3 luni a dat sarma si perisoara la fata, ca de... era revelionul si a doua zi era in spital cu ea.
pentru mamicile care alapteaza, mi a zis dr ca uleiul de peste cu omega 3 luat de mame ajuta intelectul copilului.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Motannel spune:
Desi nu fac asa de obicei, astazi raspund cat pot ... am o restanta de 10 pagini din acest capitol ... scuze! Dar aveti o vitezaaaa! Iar azi ma simt obosita ... recuperez maine si mai raspund!

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI!!!

Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Matei de Moberi
Toni Victor de Diana

Lauradi, ce frumosi erau brazii ninsi!!! Si ursuletul Ducu ... Cred ca v-ati simtit minunat!
Andrada, Antonio chiar seamana cu tine!!! Si tu aveai parul inelat!
Irinusha, multumim mult!
Angiuta, bine ai venit printre noi!!!
Carmen_So, nici eu nu vreau majoratul asa! Ai vreo solutie???
Monicoasa, 4 dintzishoriiii!!! Felicitari si sa creasca sanatosi!
Ckristina, care e obiceiul cu grinda???
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lauradi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Lauradi, ce frumosi erau brazii ninsi!!! Si ursuletul Ducu ... Cred ca v-ati simtit minunat!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel siTeodora Elena (07.05.07)
Da,da absolut minunat! Mai vreau! Si Ducu a fost un cuminte s era asa dragut imbujorat ca ne venea sa-l mancam!
Laura si DUCU (29.05.2007)
miniuta spune:
fetelor, sa stiti ca am citit tot (si stiu ca ati scris azi, nu gluma),si impresionata de numarul mare de felicitari pe care l-am primit de ziua lui david am zis ca e frumos sa scriu si eu asa, mai detaliat, si nu din amintiri. asa ca am deschis frumos o fereastra in care scriam, si una in care citeam. boooon, si am scris, si am scris vreo ora si ceva (dar voi scriati in continuare!!!!) si la un moment dat am vrut sa trimit mesajul pentru ca incepuse grey's anatomy si am zis ca lasa, editez restul mai incolo, ca mai aveam vreo zece pagini. si am pierdut mesajul 

asa ca acum scriu mare MULTUMIM DE TOATE FELICITARILE de ziua lui david, si promit ca maine revin cu mesajul refacut. LA MULTI ANI! si pentru ceilalti sarbatoriti: Isabella de Petit_Ange, Ana de Carmen_So, Bianca Maria de A_da, Matei Constantin de Dicarstea, Matei de Moberi, Toni Victor de Diana. .
si UN MARE LA MULTI ANI! pentru PEPSI. stiu ca e cu intarziere, dar sper sa ma ierti.
sunt asa de enervata ca am pierdut mesajul incat revin maine. dar sper sa nu mai scrieti inca un capitol pana dupa-masa cand revin acasa (dimineata mergem la clubul de bebici).
noapte buna!
mamica lui david(21.05.2007)
ella_74 spune:
Elteka, credeam ca te-ai intors la Estonia; bravos, deci incepeti deiversificarea in tara sarmalelor.
ce outlet in Viena? sa nu ratez
; n-am decat 3 zile in care vreau si la Palat, si la Prater si o zi sigur e pentru shopping.
poohy, am vazut si eu stirea despre Municipal;unul din doctorii de garda a fost dr. Cristian Radoi, cu care am nascut eu; mi-e greu sa cred ca a stiut de aceasta mama si a lasat-o sa nasca singura; il cunosc atat de bine si pot spune ca e genul de om care ajuta neconditionat; este un doctor foarte sufletist, tata la randul lui si care n-ar trata o pacienta cu indiferenta; cred ca asistentele fac legea acolo si pur si simplu nu a fost chemat, asa cum spune de altfel si stirea pe care am vazut-o.
cat despre jucarelele Fisher Price, eu i-am luat lui Boby guguloiul cu forme si ii place; acum fiindca sta in fundulet, chiar se joaca cu formele si ii plac si cele 2 cantecele; cautam de mult o jucarie care sa spuna cifrele/literele in romaneste; toata jucariile din categoria "learning" sunt in lb engleza/franceza.
Lauradi, fiolele de la vichy sunt bune, deocamdata am folosit vreo 5 si deja parul meu arata altfel si nu mai cade.
moberi, am program de 6 ore dar incerc sa trec pe part-time, adica 3 ore.
va spuneam de site-ul fetelor care au plecat de Dc fiindca ieri am avut ocazia sa cunosc doua dintre ele, care sunt si proprietarele site-ului; am uitat sa spun ca lucrez in publicitate? directoarea de marketing online care avea intalnire cu ele mi-a spus ca au venit cu bebelusii dupa ele, asa ca am dat buzna in conference si m-am jucat cu bebita care are 10 luni, o cheama Ariana iar pe baietel il cheama Eric si are 11 luni si mergea asa frumos pe sub masa de-a busilea![]()
Mi-au povestit si mie de ce au plecat de pe DC.
Ckristina a incercat mai devreme sa dea site-ul lui Carstea si a fost inlocuit numele site-ului cu reclama mascata; asta e unul din motivele pentru care au plecat fetele de pe DC fiindca orice site pe care vrem sa-l punem este taiat.
, mamica de David (24.04.2007)
roxicucu spune:
Graviduta, scuze de incurcatura, nu inteleg cum am facut, ca de regula imi notez ce vreau sa raspund, ca mai am un singur neuron, si ala e obosit saracu....dar se vede treaba ca nu raspund cui trebuie nici macar atunci cand iau notite...![]()
Ckristina, el deschide mititelul gurita, chiar ii place ce ii dau dar din 2 miscari ale limbii toata mancarea e afara... Luni mergem la medic sa-i fac vaccinul si intreb atunci si despre asta. Reflexul asta ar fi trebuit sa dispara pe la 4 luni, inca mai astept ... pana atunci incercam in fiecare zi, poate ne iese pana la urma.
Pe borcanelul cu fructe din care i-am dat dimineata scrie ca poate fi pastrat in frigider 48 de ore. Toate borcanelele pe care le am sunt de 200 g si in conditiile in care el mananca numai cate 25 g pe zi ar trebui sa arunc o gramada..... Oricum, am respectat instructiunile date de Pepsi, i-am pus 50 g intr-un castronel, cu o lingura de plastic si restul l-am inchis bine si l-am bagat repede la frigider.
Pepsi
lauradi spune:
Ella, inseamna ca sunt super bune daca deja nu mai cade.Clar,de-astea imi iau daca au asa efect imediat.Merci!
Laura si DUCU (29.05.2007)
moko spune:
wow, ce spor aveti la scris!!!!ziua si capitolul!eu tot citesc, printre picaturi, tot timpul zilei si-mi propun sa tin minte cui ce am de raspuns...mai tarziu, cand imi da stefan voie, dar niciodata nu-mi iese...asa ca acum sunt cu 2 pagini deschise![]()
mai intai:
Matei
de Moberi
Toni Victor
de Diana
David
de Miniuta
Matei Constantin
de Dicarstea
Isabella
de Petit_Ange
Ana
de Carmen_So
Bianca Maria
de A_da
irinusha, felicitari pentru dintisori!!!
Amélie este nascuta in aceeasi zi cu stefanut al meu
. ce haios e Cristian in fotografia de la 5 luni
cat despre sot traditionalist in ceea ce priveste mancarea...of, daca spun ca mancarea preferata a lui bogdan este cea de cartofi, spun tot!!!
de multe ori, duc munca de lamurire cu el ca macar sa guste vreun soi de mancare mai...deosebit("moko, mai bine nu gust, daca nu-mi place?!?"
)trebuie insa sa recunosc ca ma lauda la prietenii nostri ce mester priceput sunt la mancaruri exotice!!!
alyna24 cred ca maine dau si eu o fuga la celebrul magazin cu hainute, mi l-a laudat toata lumea, dar nu am intrat niciodata in el! sper sa mai gasesc si eu costumas smecher ca al vostru!!david se face tot mai frumos pe zi ce trece!!
graviduta felicitari pentru intorsul pe burtica!!
bogalina bafta multa cu diversificarea!!nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi cu intorsul, cu siguranta in curand o sa invete smecheria si nu o sa-l mai poti opri din rostogoliri! fruntea sus, si eu ma simt uneori neputincioasa, cand ma trezesc ca nu am nici macar o bucatica de paine in casa, cand ma da gunoiul afara din casa( ca de cele mai multe ori sotul se impiedica in punga pusa de mine la usa, dar trece mai departe, desi ghena este chiar langa parcarea masinii!!), afara ploua si eu nu am nici macar umbrela in casa...si asa fac foamea pana la 7-8 seara cand ajunge sotul!!!dar toate trec!!!!
ibelciugsaru'mana de aprecierile la adresa puiului meu!
florentina roman eu am decis sa nu-i mai fac decalotarea(incercasem in prima luna, dar fara niciun rezultat, apoi am tot citit pe net si , incurajata fiind si de un medic in care eu am incredere, am renuntat!!)felicitari si voua pentru iepuras!!am vazut fotografiile voastre- deja incep sa va invidiez pe voi, mamicile de 2 pui!abia astept sa ma pot mandri si eu cu nr 2!!(dar aste peste vreo 3 ani, probabil!)
motannel ce frumos doarme printesa ta aici!!si stefanut doarme...cu toata seriozitatea!imi permit sa te intreb de ce te-ai intors asa repede la serviciu?daca nu vrei sa-mi raspunzi nu-i suparare
[intreb pentru ca si eu am lucrat tot in invatamant, dar nu mi s-a parut deloc motivant sa ma intorc asa repede, desi mi-e tare dor de copiii mei si chiar tin legatura cu multi din ei)
ella74 felicitari pentru semnarea contractului!!!
..mai rarut pe forum , asa-i? recunosc ca duc lipsa umorului tau!!
lauradi- te invidiez pentru escapada montana!!vreu si euuu....!!cat despre ducu- e o dulceata de baiat!!despre revelion- inca nu stiu nimic, nu avem niciun plan! oricum stefan va fi in mod sigur cu noi, din simplul motiv ca nu am alternative!!
andrada am vazut "apelul" tau tarziuuuu, la vreo cateva ore bune de cand anuntai tu ca iesi in parc!daca maine e la fel de prumos ca si azi, arunc manusa pentru o intalnire!! tot pe la 11,30-12 iesiti?este incredibil cat de mult seamana antonio cu tine cand erai mititica!azi ii aratam prietenei mele fotografiile puiului tau si a ramas iremediabil indragostita de ochii si buclele lui!! nu a recunoscut public, dar sunt sigura ca antonio l-a detronat pe fi'miu in clasamentul ei!!
pepsi un
asa...pentru ca esti aici, alaturi de noi! iti "sorb" cu mare interes toate postarile si recunosc ca am invatat multe multe de la tine!!
gata, ma intrec cu gluma-cred ca am un mesaj kilometric..si abia am ajuns pe la pagina 8 din capitolul asta!(intre timp am reusit sa termin si o bere pentru mamici tzatzoase-adica fara alcool 
![]()
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
moko spune:
inainte sa fug la somn, urez deja la multi ani!!pentru:
davidut de alina24

Matei-Ciprian de florentina roman

vlad de sobi

david de pepsi

la multi ani, mary lou! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
Pepsi spune:
buna seara(la mine)
vad ca se vorbeste de revelion, noi astia mai in etate nu avem probleme ca toti prietenii nostrii au cel putin 1 copil
, in plus una din prietenele mele care si-a luat casa de peste drum de noi, are baiatul cu 3 saptamini mai mare ca si dominic si fata cu 3 s mai mare ca si david, problema e la cine il facem, da va fi un revelion asa ca intre familisti, culcam copii, si apoi ne uitam la un film bun....sau jucam carti! in schimb cu serviciul sotul va merge la ritz hotel, iar cu biroul meu la delta hotel, ca masa de craciun!david va fi mai maricel il voi lasa la cumnatul meu.
duda, si sotul meu ma acuza cind iau jucarii la copii ca sint ca sa ma joc eu cu ele
noi le-am luat deja cadourile de craciun, si azi dominic a fost pe picioare la mos craciun si i-a zis ce vrea sa primeasca(noroc ca vrea tot timpul acelasi lucru si nu uita) cum s-a mai acomodat eric la gradi?
lauradi, imi pare rau ca nu aduc fiolele de la boiron in romania...
fetelor am uitat ieri sa va zic ca natura mi-a facut un cadou tare frumos ieri de ziua mea.....a nins ieri ptr prima data![]()
monicoasa, felicitari ptr dintisori!
azi i-am luat scaun de masa lui david
, acela ce-l aveam la dominic nu se inclina pe spate, si fiind prins de alt scaun ne-am dat seama ca nu era securitar cu dominic zburdind in jur. si l=am pus in el sa stea cu noi la masa, ca are 3 inclinari la spatar, si 7 inaltimi diferite, si i-am dat o lingurita de silion si a bagat=o in gura, tare haios era!
cu jucatul cu pungi aveti mare grija la sufocari, aici au murit bebei cu pungi in cap, si pe pungi scrie acuma ca nu e o jucarie si ca e risc de sufocare
, iar la gradinita sint interzise pungile din acelasi motiv, pui in geanta la copil tot, nu ai voie pungi
vas, multumesc frumos de urari.
carstea, da-mi voie sa te felicit ptr intors, bravo
si piticul meu se intoarce, dar ramine cu mina bagata sub el si nu stie s=o scoata inca, si urla, inapoi in schimb nu se intoarce inca.si daca ii dau doua degete se prinde de ele si se ridica in fund ![]()
roxicucu, david se uita la tot ce e baby einstein, ii plac alea cu beetoven, bach, cu animalele dolittle, mozart,se uita asa cind se uita si dominic prinde si el cite 5-10 min, nu i=am pus niciodata lui ceva special. lui dominic ii mai place cenusareasa, si cind cintau soriceii numa ce-am vazut ca david intorcea gitul(ca pe el il pun in sens invers tv-ului)ca sa nu se uite.
elteka, felicitari ptr prima lingurita de terci. bravo, s-a facut baiat mare acuma. sa nu te aud cu lapte praf asa cum ne-am inteles
lasa ca te mulgi putin si apoi le faci cu apa, nu cu suc ca da carii(chiar daca inca nu au dinti cica cei care beau de mici sucuri de fructe le da predispozitie la carii) aici cel putin sint tare contra sucurilor de fructe la bebei. eram sigura ca ai tai erau la mijloc cu insistatul diversificarii, asa este cu presiunea, ti-am zis si ai mei s-au crucit cind le-am zis ca nu papa decit sin de la mine, nici ceai nici macar apa....zicea tata ca sint nebuna
ca-i e foame copilului, cind i-am zis ca la 4 luni avea 7.500kg n-a mai zis nimic, dar in capul lui .....si david si-a bagat ieri degetele in tortul meu de ciocolata
,lasa mai ca mai are pina la intarcare, pe dominic tot la 6 luni l=am diversificat si a supt pina la 18 titi. si io ma gindesc deja ca vom face o croaziera in jurul lumii cind vor fi copilasii mari, deja mi-am facut o lista cu tarile unde vreau sa merg
andrada, multumim de raspuns, eu tot mai sper sa fie de contact, ca si eu am, si nu am avut niciodata.utrofic,eutrofic tot aia era ptr mine ca nu stiam ce e
teste aici se fac abia de la 9 luni ca cica pielea nu e destul de matura
diana, multa sanatate la micut
angiuta, nu am dat niciodata ceai la bebei, aici nu se da
florentina, am vazut filmuletul, tare frumos merge, dominic a mers direct in picioare, abia la 2 ani mergea busilea!
abia astept sa vina sarbatorile sa fac sarmale, piftii, cozonaci, icre, vinete si alte bunatati, ma voi destrabala anul asta ca poate si dominic sa pape orice
ckristina, stai linistita am inteles exact ce ai vrut sa spui, glumeam si eu ca mi-am facut de cap ieri am stat pina la 2 noaptea pe forum, noroc cu andrada ca mi-a tras un sut sa fug la nani
graviduta, am ris de m-am prapadit la ce i-ai spus eltekai de sarmale, am sa-i zic asta la ai mei cind ma mai intreaba ce maninca david
miniuta, bineinteles ca esti iertata
mai bine mai tirziu decit niciodata
moko, ma bucur ca macar nu scriu degeaba
multumim de urarile ptr david!
mary lou, un mare la multi ani, sa fii sanatoasa si multa fericire alaturi de puiut!
la multe lunisoare puiuti de sobi, florentina roman, alina24,
si nu in ultimul rind la multe lunisoare david al meu iubitu lu mama azi face 5 luni!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia