***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 18
michigan spune:
felicitari carstea pt intoarcere, si al meu s-a intors tarziu dar acum asa se invrte de pe o parte pe alta...
multumes pt pm lauradi
si cu atat mai mult rusinica...
ai dreptate andrada, nu merita, hai sa vorbim mai bine de bebelushii nostri, ca d'aia duntem pe aici
mony-k spune:
salutare mamici de capsunici
revin si eu pe plantatie.sa va zic ca noi facem parte din categoria grea avem 10 kg si 70cm,cu diversificarea a mers bine o perioada dar de cateva zile nu stiu de ce nu mai vrea legumele.maine poate am sa-i dau un pic de carnita poate ii schimba gustul
oul si noua dr ne-a zis sa mai asteptam un pic
de cateva zile se intoarce si de pe burta pe spate si e intr-o miscare continua trebiue sa fiu numai cu ochii pe ea ca face numai tumbe![]()
am incercat fara succes baita in cada mare saptamana trecuta dar nu vrea si pace se pune pe un plans teribil de fapt urla nu stiu de ce se sperie poate ca e mai mare dar mai incercam ca deacu in cadita nu mai incape
bebelusii ca tare frumusei si nazdravani sunt.ma mai uit la poze si revin
emilia 9.05.2007
ankaa spune:
Vai ce spor ati avut azi la scris
.Abia am reusit sa va citesc.In plus am avut o zi d kko,m-a frecat azi Alex de-mi venea sa ma arunc pe geam
.Dormea 10min,se trezea tipand si tot asa.Acum s-a linistit...SPER!!
MONI_K-bine ai revenit printre noi.felicitari pt capsunica grasunica
.
Pt k tot vorbeati de REVELION..si noi tot acasa stam,k e mult mai bine.
Am o durere groaznica de cap,asa ca am plecat la nani.Noapte buna tuturor.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
carstea spune:
Multumim pentru felicitari tuturor fetelor!Acum asteptam sa ne ridicam si sa alergam dupa domnisoare.![]()
ALYNA, vreau si eu sa gasesc magazinul asta.Ma ajuti?Poate vine si ANDRADA si ne rezolvi pe amandoua.![]()
Elteka , de mine rede toata lumea in familie ca plang pentru fiecare masa inlocuita (din aceleasi motive).Ce stie lumea?!
E clar !sunt ultima ignoranta!Si tu Kid?!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Florentina Roman spune:
Scrisesem un mesaj luuung, dar mi-am innodat coditza incercand sa va arat un filmulet...
Ia priviti ce face Cip aici!
Poze
kid spune:
poohy Multumesc pentru raspuns!
carstea Felicitari pentru intoarcere! 
angiuta Juniorul meu bea babycalm.
Noi revelionul o sa il petrecem oriunde, numai acasa nu. Inca nu ne-am hotarat unde mergem, dar daca nu ajungem la munte, vom petrece cu nasii juniorului acasa la ei.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ELTEKA spune:
Petit_ange,
Contrapupici Isei si
pentru ieri!
Andrada,
multumim! O sa continuam si in fct de ce ai scris tu azi 
Roxicucu,
Daaaaaaa, era impaiat! Era un muzeu pentru copii (mai mari) pe chestii nordice: formarea zapezii, clima (bagai o mana intr-o cestie si batea vantul, ploua
), unde puteau face diferenta intre blana diferitelor mamifere polare, invatau despre viata eschimosilor, era si un iglu in mijloc, stelele si stralucirea lor...mii de chestii care l-au innebunit pe Elias, ar fi ros coada tuturor ursilor ![]()
Angela,
Eu am dat la pranz (ca la prima masa de dimineata i-a fost atat de foame ca n-am mai apucat sa mulg) fiindca primisem sfatul sa il hranesc de dimineata, ca sa vad cum evolueaza peste zi, ceea ce mi s-a parut foarte pertinent. Ma gandesc sa-i bag un fruct copt si pasat in terciul asta, in urmatorul pas. Apoi sa-i fac o masa de legume, incetisor. Tu la cat ai ajuns ca si cantitate, de zici ca doarme toata noaptea? Daca merge treaba, poate i le mut si eu mai tarziu.
Vas,
Ma bucur sa aud asta, fiindca o amica de pe aici mi-a zis ca fetitele ei au inceput sa refuze sanul odata cu diversificarea...Sper sa nu fie nimic mai dulce ca laptele nostru ![]()
Alyna,
pai cum nu, cand te uiti la Davidutzul tau, parca-l vad cum sare in sus si striga "Gooooooool!" Pe urma nu mai vine seara acasa, ca e la chef... sau la fete...Mai e un pic, sa vezi...
Carstea,
ce pot sa zic??
Las' ca daca se fac mari, o sa putem si noi sa petrecem timp mai mult cu partenerul...Sotulache de pe acum planifica activitati de intreprins dupa ce zboara copilul dn cuib ![]()
Moama, fetele ce bine e acasa, gasesc in magazine tot ce am citit de la voi...nu mai trebuie sa mimez "ser fiziologic" la farmacie...atat trebuie sa reusesc: sa ma opresc din devoratul de salata de vinete si de boeuf 
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
roxicucu spune:
Florentina, super bebelusul tau, deja a incepun sa mearga de-a buselea... Bravo, ai cavaler de-acum
Andrei abia incearca timid sa-si bage genunchii sub el, mai avem pana o ia la sanatoasa...
mica0307 spune:
angiuta noi am inceput diversificarea dar nu ii dau ceai. De fapt nu i-am dat nicioada.
florentina felicitari pentru mersul de-a busilea.
elteka baga si niste sarmale ca cine stie cand te mai intalnesti cu ele
. A propos cat stai in tara? Si care e urmatorul drum?
liviana i-am pus un pic de lapte de la mine azi in supita si a mancat cateva lingurite
. Tu ce faci cu legumele iarna? Adica dovlecel, rosii, ardei gras??? Le congelezi?
Nu stiu cine intreba pe aici de crema. Dr mi-a zis ca e ok sa ii dau cu lapte hidratant de la klorane inainte de a o scoate afara.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Ioana13 spune:
Am revenit... dar scrieti nu gluma.. niste 
Florentina ai un superbebe harnic... noi sintem cu o saptamina mai mici, dar nici pe burta nu ne intoarcem singuri... a miscat mult de mic? Patrick prima luna nu a miscat deloc din membre, numai pozitia de somn si-o lua, in rest cum il puneam, asa statea. Dragii de ei, ce diferiti sunt de mici!
Noapte buna
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)