***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 17
Alyna24 spune:
Andrada, pai dc ajungi pe aici, suna-ma si ne vedem.Dar sa fie pana in 14 ca pe urma intram in casa!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Andrada ma bucur ca ati revenit sanatosi! Antonio e un cavaler tare frumusel!
Mihamora te asteptam cu pozicile!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Carmen_So spune:
hi-hi-hi, Alyna, tocmai i-am aratat lu' nr 1 filmele cu David. La ala cu baia, a zis ca sa aprind lumina, ca nu vede (probabil era lumina mai slaba), iar la ala cu ploicele m-a intrebat daca face partzuri cu gura sau cu fundul
.
cum spuneam, avem cei mai frumosi copii, am mai vazut o data pozele din cap asta.
lauradi spune:
Angiuta, eu folosesc CEAIUL ASTA acum si vad ca-i place.
Uite aici,ca mai sus nu merge(fara spatii):
http://www.bebelusul tau.ro/ detalii.php?cod=HU27
Laura si DUCU (29.05.2007)
roxicucu spune:
Duda35, filmuletele cu baby einstein le-am luat gratis de pe net de cand era Stefan micut, sunt sigura ca se gasesc si acum. Lui Stefan ii plac foarte tare chiar si acum, a invatat unele cuvinte in engleza tot urmarindu-le.
Lauradi, si eu am filmuletele alea dar ma gandeam ca trebuie urmarite intr-o ordine, ca ar avea recomandari in functie de varsta ca asa am si baby sheakespear dar ala nu i l-am pus nici lui Stefan ca e greut, e cu poezie, cu rime, n-ar intelege nimic mititelul...
Diana, pupici lui Alin, ai un baietel tare curajos. De ce l-ai operat de apendicita, era grav?
Graviduta, in legatura cu bubitele acelea in jurul gurii pot sa-ti spun ca aparusera si la Stefan cand am inceput diversificarea, dar in timp, cand s-a obisnuit cu mancarea au trecut. Lui ii apareau dupa fiecare masa mai ales daca se facea ca porcusorul la gurita. Lui Andrei am vazut ca i-au aparut atunci cand l-am trecut pe lapte praf tot asa dupa fiecare masa, pe unde se murdarea de laptic. Acum i-a trecut si lui. Nu cred ca are legatura cu detergentul, dar ai putea sa mai dai o clatire suplimentara la rufele lui bebe ca sa stai linistita.
Andrada, am vazut filmuletele cu puiutul tau, se tine de acrobatii asa? Am vazut si poza ta de cand erai mica, asemanarea este evidenta, de altfel stiam ca baietii seamana cu mamele dar la mine nu s-a aplicat regula asta la nici unul dintre ei, seamana amandoi cu tati.
Iuliabraila, eu nu am ajuns inca la ou dar pot sa-ti spun ca lui Stefan ii amestecam galbenusul cu piureul de cartofi si ii placea foarte tare. Sa ai grija sa-i dai putin pentru inceput, poti sa incepi cu un sfert de galbenus. Sper sa-i placa.
Elteka, spor la diversificat si pupici lui Elias
. Am vazut pozele cu scumpetea ta, sper ca ursul polar era impaiat, nu? ![]()
Alyna24, super costumasul pentru Craciun, sa-l poarte cu placere David. Iar prajitura .... 

arata super. De unde pot sa iau si eu reteta ca tare as mai face si eu o tava.... nu de alta dar in ale prajiturilor eu chiar sunt puturoasa, imi plac foarte tare dar mi-e o lene sa le fac....
Carstea,

felicitari pentru intoarcerea lui bebe de pe spate pe burtica, ai vazut, nu trebuie sa-ti faci griji, fiecare copil are ritmul sau
.
angiuta spune:
Crmen So, lauradi, multumesc mult pentru raspunsuri maine o sa merg in oras si o sa ma dotez cu cel putin 3 feluri de ceaiuri

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
vas spune:
Angiuta, eu ii dau apa pentru ca ceaiul nu-l mai vrea deloc, dar apa bea ca un om mare.E asa de scumpa.
Iulia, multumim de aprecieri.
Alyna, ma faci sa-i cumpar si eu elizei ceva special de Craciun.
Carstea, ai vazut ca pana la urma s-a intors? Bravo!!!!!!!!!!!!!
elteka, primul pas e greu. Dar sa stii ca Eliza mea tot fan tzitzi e asa ca ,.......
Eu mor de curiozitate sa va vad pe toti trei inr-o poza!!!! Chiar nu vrei sa ni te arati??????![]()
![]()
.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
angelabv spune:
Toate cele bune pentru sarbatoritii zilei :
Matei de Moberi
Toni Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da
Andradap,
multumim de informatii, foarte, foarte bune...
Poohy,
am vazut cazul la stiri, eu prin TVR International aici, mereu ma cutremur de ce se intimpla, si mai ales cind copii sunt victimele indiferentei.Am inteles ca bebelusul nu vede, nu aude, e grav.
Carstea,
felicitari pentru intors, acum sa te tii !!!
Elteka,
ma bucur ca sunteti bine ! Si noi am inceput cu cerealele, de vreo 10 zile...eu ii dau numai la 6 dupa-masa, o masa deocamdata.
Angiuta,
eu nu ii dau lapte, ii dau citeodata apa.
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
angelabv spune:
Angiuta,
am vrut sa zis : ceai. De lapte inca suntem cu tzitzi, noroc ca noaptea doarme, mai nou se trezeste pe la 5 sau 6...sper sa tina minunea !!!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA