***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 16
mica0307 spune:
carstea felicitari pentru Rares.
LA MULTI ANI 

sarbatoritilor de azi.
carmen_so ne luam la anu' revansa si pentru vacanta si pentru revelion. Anu' asta ramanem acasa, primul revelion in Bucuresti dupa 10 ani de stat aici
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ELTEKA spune:
Iulia, ce figura esti ![]()
Sa stii ca s-a lasat cu mare tam-tam pe aici, ca noi mai avem 9 zile pana la 6 luni, dar m-au innebunit ai mei, ca toti compii cu care ne-am intalnit noi in parc mancau deja sarmale 
Mi se pare si mie ca e cam slabut, i se vad coastele, si nu sta o clipa locului, mai nou da din cate o mana pana nu ma poate, exact ca un cate care se scarpina
De biciclit nu mai povestesc.
Noroc cu sotulache, care a zis: draga, copilul nostru nu e ceas! Asa ca i-am dat fulgi de orez simpli, din ce vad eu riscul de alergie e minim. Si mai era si pregatit, saptamana asta si-a bagat mana in tot ce era pe masa si direct in gura...inclusiv ghiveciul cu patrunjel ![]()
A invatat sa manance si cu lingurita, de cand ii dau vitamina D, folosesc acceasi lingurita, i-o mi dau sa se si joace, asa ca deschide gurita si chiar vrea sa-mi ia lingrita...![]()
Dar da, psihologic mi-a fost foarte greu...E primul pas spre intarcare...si spre independenta...acusi se insoara ![]()
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
diana spune:
Multumim fetelor pt urari cu ocazia implinirii a 6 luni. Eu incerc sa va urmaresc dar nu prea reusesc fiindca imi este tare greu cu baietii mei. Mai ales ca pe Alin (5 ani) l-am operat (apendicita) si a fost tot un du-te vino de la spital acasa unde il alaptam pe Toni. Am inceput si noi diversificarea de vreo 3 sapt.
Va pup si revin ca a inceput sa planga
Diana mamica de Alin si Toni
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabiu
graviduta, astept, daca te poti uita tu la targ ar fi excelent. As vrea sa-i iau scaunul dintr-un material care sa-l impiedice sa transpire. Scoica am luat-o de pe net dar materialul e supraelastic. Oricum ii puneam un scutec de finet deasupra dar totusi n-as mai vrea sa fac greseala asta a doua oara. Multumesc
duda35, de ieri i-au aparut si niste bubite rosii pe obrajori, cam pe unde se murdareste de mancare. Totusi am sa revin la detergentul lui de bb; I-l schimbasem din cauza ca este f. moale si nu curata petele de mancare de pe body, bavetele. Totusi mai bine patat pe haine dar fara pete pe fata. Sanatate multa
Gabi, ca sa nu uit cum se numeste, trimite-mi, te rog, un PM. Legat de bubite, si Marei ii tot ies de vreo luna in jurul guritei, pe unde se murdareste de lapte, ca eu o sterg cu apa fiarta cand imi aduc aminte. Pana acum nu-i iesisera pt ca manca frumos si incet, dar i-am introdus tetina mai larga si acum nu mai poate inghiti asa repede.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
petit_ange spune:
Multumim pt urari!
si La multe lunisoare pt Ana, Bianca Maria, Matei, Toni-Victor, David, Matei Constantin.
Elteka ce tare esti cu insuratoarea...in curand te gandesti si la nepoti
Bafta la diversificare si pupici la Dolo.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
gabiu spune:
graviduta, multumesc, ti-am trimis PM
carstea, felicitari pt intoarcere. Acum sa te tii. Fereste marginile![]()
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Alyna24 spune:
Elteka, esti de coma la faza cu insuratu'!![]()
Carmen_So, pai chiar vreau sa merg la Expo!
Vorbim si poate ne intalnim mai multe!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Diana, sanatate celui mic!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
andradap spune:
Alyna24... pai in cazul asta da-mi voie sa-ti spun ca imi place mai mult costumasul luat de tine...
E SUPERB... numai bun de sarbatori... cred ca vin maine-poimaine pe la tine prin zona... poate ne si intalnim sa imi arati daca se pooate ca vreau si eu... Eu nu reusesc sa-l fac pe ANTONIO atent la TV... bine recunosc NICI nu l-am pus... ca NU voiam sa se obisnuiasca... dar acum parca i-as pune si eu un desen 5 minutele... dar se uita si apoi tot la jucariile lui sau eventual TELKECOMANDA- moartea lui!!!!
Michigan... e doar o presupunere... si zic ca mai bine punem punct discutiei ca NU merita! 
PEPSI, lucrarea mea de diploma a fost despre DERMATITA de CONTACT ALERGICA (eu am asa ceva... si-atunci...
)... CLORUL poate fi un IRITANT chimic care sa determine aparitia DERMATITEI de CONTACT... dar e bine sa-i faca si testele dr.-ul in dec. ca sa stiti sigur... E vorba de EUTROFIC... am scris eu in graba si de foame...am mancat litere... o sa modific... EUTROFIC=dezv. normal
Gabiu, ai dreptate, exista diferente... pentru ca pana si intre frati sunt diferente dar pai intre sute de copii din parinti diferiti... si-atunci pt fiecare in parte altceva e bun... si deci alte reguli, alte sfaturi, etc...
Vas, esti o draguta... pai parca vad ca el se antreneaza de-acum cu ridicatul in picioare ca sa reuseasca pe la vreo 10-11 luni... 
Carstea, FELICITARI!!!! BRAVO!!! S-o tineti tot intr-o tumba, apoi sa va ridicati in fundulet... in picioruse, sa mergeti si sa cresteti mari si frumosi... ai vazut? ti-am zis eu ca fiecare cu ritmul lui!!!
si
pt. micutul VOINICEL!
Carmen_So... pai nu ne-am intalnit nici noi pana acum... ![]()
ELTEKA, felicitari pt. prima MASA cu LINGURITA! 
IuliaBraila, nu te pot ajuta cu oul ca noi abia de CRACIUN... adik pe la 7,5 luni vom papa...
Diana imi pare rau ca Alin a fost in spital...si operat... doamne ma ingrozesc... eu am oroare de operatii si ma bucur ca nu am avut parte pana acum de ele... dar cand ma gandesc la un pui mic... Oooof 
PS: Sper ca Nu am uitat nimik....
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
angiuta spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi: daca acum am inceput divesificarea trebuie neaparat sa-i dau piticului ceiut, nu? am incercat sa-i dau ceai de fenicul dar n-a vrut (cred ca nu-i place). Voi ce ceaiuri folositi?
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

. Oricum ii puneam un scutec de finet deasupra dar totusi n-as mai vrea sa fac greseala asta a doua oara. Multumesc