***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Vas, printesa ta este superrrrr !!!!!
si nu e micutza deloc, stai linistita.
pupam fetele.

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Felicitari Carstea!!!!
Asa m-am bucurat si eu la Eric si dupa intoarcere au inceput zbenguielile...dar e extrem de frumos, fiecare lucru nou pe care-l face...si acum are 4 ani si nu se mai termina noutatile...ma gandesc ca pana se casatoresc ei asa o s-o tinem...
Gandeste-te ca in curand incepe sa mearga de-a busilea, apoi in picioare...si uite asa il vezi la gradi...nici nu stiu cum a trecut timpul.
Eu ma bucur enorm de momentele astea la Anastasia, ca stiu ce repede trec.
Pupicuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Carstea, felicitari pt bebe !

Mica, l-am luat de la um mag din caryier de la mine(Cultural).
Avea si sub forma de dovleac pt Haloween dar cum deja a trecut....l-am luat pe asta care e mai semnificativ!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Fetelor, de unde luati Baby Einstein in Romania?
Eu am auzit din mai multe parti, dar nu de la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Multumim mult tuturor celor care ne-au felicitat!

Andrada, Moko, aflu acum, cu parere de rau, ca voi ieseati in Brancoveanu. Si eu ieseam, cand inca nu incepusem serviciul, imi pare asa de rau ca nu va cunosteam pe atunci...

M-am ingrozit cand am citit stirea cu nasterea intarziata, of, of, of.

Bravo, fetele, va ganditi deja la revelioane! Noi categoric nu ne ducem nicaieri, dar nici nu ne pare rau.

mai voiam sa mai spun ceva da am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Carstea, cu cea mai mare placere:felicitam micutul Rares pt intoarcere!

Roxana,eu am baby Mozart,Newton,Bach,Beethoven,Da Vinci,da' nu stiu daca sunt pentru varsta lui.Poate ne ajuta cineva care stie,please!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Liviana,
imi pare rau, dar nu sunt in Bucuresti, am trecut in fuga, asa intre avioane Data viitoare! Ma bucur ca s-a rezolvat cu Matei!

DidiAlex,
gata!!!!!!!!! Tin sa te anuntz ca am facut-o!!! Am mai citit si ce a scris Andrada (Andrada ) si gata, i-am dat o lingurita de fulgi de orez bio de la Milupa in 30ml de lapte muls de la mine. M-am gandit sa nu-i dau lapte praf (a zis si Pepsica ca-mi da bataie ), asa ca am pompat cu sarg, am uitat ce urasc sa fac chestia asta...Acu' pana ii introduc urmatoarea chestie, mai mulg ca n-o fi foc. Pe urma o sa-i moi cereale in suc de fructe la un moment dat - asta mai tarziu. Vreau sa-ti zic ca a mancat cu disperare - i-am dat cu lingurita si dadea sa planga daca nu apucam sa-i dau cat de repede voia el (era foarte lichid si nu reuseam) . Se vede ca e nascut in Japonia, ca orezul asta n-are nici un gust...pff.

Mica,
pe mine nu ma crede nimeni ca e al meu...

Raluca,
sa stii ca eu cele mai misto chestii pentru la anu' le-am luat de la Next in JP. Au reduceri deodata cu Gap! Eu mergeam in Ginza, e magazinul exact langa Gap baby. Imi pare rau ca nu am apucat sa-ti spun inainte sa mergi la Tokyo. De exemplu i-am luat tricouri "cu mesaje" la 473 yeni, ori la Gap erau 600 in reduceri si nu asa faine (da' sotlache le cumpara ca el e fan Gap). Am aflat ca mi-au ajuns si ultimele pachete din Japonia. Sotulache zice ca avem un un munte de un quintal in mijlocul livingului...uf! Pupici Mariei (te invidiez! eu am 70 la aceeasi inaltime Si cu bunicii astia si mancarea din Romania, am sanse sa ma duc cu si mai multe acasa )

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Carmen_So, si eu stau prin zona.Adik la vreo 4 statii de Brancoveanu.
Tu?

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

uraaa, Elteka diversifica !
adica pofta buna juniorului atunci si spor la treaba.
al meu cel mai bine papa seara, iar eu sint cu nervii la pamint toata ziua ca nu maninca. si cum seara nu prea maninc eu din cauza unor prea multe kg-uri mi se pare ciudat ca el se indoapa. bine, nu exagerez, nu dati cu rosii. aseara a mincat friptura de pui, ca asta mincam eu. si a mincat ceva. nu pot aproxima in lingurite.
miine am sector ou, voi cu ce il mai amestecati ca sa il manince, ca nu prea vrea cu legume?

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN614.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

ALyna, eu stau pe langa city mall, ia uite, si cat m-am mai plimbat de una singura asta vara prin parc...imi aminteam cu nostalgie de vremea cand o plimbam pe nr1, cam in aceeasi perioada, si-mi gasisem multe mamici, abia asteptam sa ajung in parc.

Acum eu nu prea mai ies, daca ajung in jur de 4 acasa, la 5 se intuneca, ce sa mai ies, si mai e si frig.

da' las ca ne intalnim noi, vine acusi baby expo, nu?

Mergi la inceput