***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Didi, diplomele se ridica dintr-un cabinet care se afla in cladirea Rectoratului(Fac de Drept), undeva pe la etaj parca...si da...se plateste taxa, dar nu stiu cat este...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Poze

Multzam pana sa termin io ai raspuns tu. O sa imi trimit fratele ca are procura ca altfel imi tre' si mie o matura din aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

elteka pai ar cam trebui sa semene si cu noi, ca doar noi i-am facut, nu ?

andrada nu stiu de ce dar la ea m-am gandit si eu ieri. Si e si mai rusinos daca e ea...

lauradi super pozele de la munte. Da-mi si mie pe PM info despre Poiana Brasov: unde ati stat, cat a costat etc.

liviana o sa incerc si eu azi cu lapte.

Aoleu ce tampita sunt. Am uitat sa va spun ca ne-am intalnit ieri in plaza cu mihamora. Nu am dovezi ca noi am uitat aparatul foto acasa . Asa ca asteptam pozele de la ea.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

bravo pentru dintisori de amelie , ce fericita esti irinusha, fara febra, fara maraieli
noi suntem intr-i maraiala continua de cateva zile, si febra am facut aseara, am fost la dr, cica ii ies intr-adevar , dar nu mai devreme de 2 sapt, si colac peste pupaza mai avem si un strop de rosu in gat si scaun moale

bravo si pentru marea intoarcere, graviduta

la multi ani pentru
Matei de Moberi
Toni Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

motannel, a propos de lenjerie, desi e inconjurat de iepuroii aia mari si frumosi, lui octav tot ala de deasupra capului ii place cel mai mult, si intoarce de ficare data capul pe spate sa-l vada, cred ca vrea sa ma enerveze pe mine, cand il vad asa sucit si chinui, parca nu sunt toti la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Moberi, si Eric tot de la un an si-a mutat cartierul general noaptea la noi in pat, si asa a ramas pana s-a nascut Anastasia, atunci am parasit eu patul si a ramas sa doarma cu tati a lui, mai avem nopti cand se muta amindoi cu "fetele" si asa dormim toti 4 in dormitor, 3 in patul mare si 1 in patut.
Ne mutam la casa si prima grija a noastra a fost sa comandam cel mai mare pat ca sa fie loc pentru 4.
Gabiu, si Anastasia are bubite rosii din cand in cand pe corp, in special pe picioruse si pe minute mai nou...eu cred ca e de la detergent, e ea e alaptata exclusiv, deci...

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

am uitat sa raportam grasunirea:7,7kg si lungirea:68cm
(la 5 luni si 4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Gravi, parca si tu esti promotia 2003, nu?

La facultate? Da.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da
Matei de Moberi
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Toni Victor de Diana

Sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!!!

Legat de decalotare, am si eu o nelamurire. Cat de tare trebuie sa se traga?
Ca eu am incercat la al meu putin si rade, cred ca se gadila. Si cand il dau cu crema la fel, rade.
Mai face vreun capsunel la fel?

Si mai revin cu o intrebare legata de schimbarea medicului pediatru: imi trebuie negatie de la actualul, ca sa pot sa inscriu juniorul la alt medic? Si actualul e obligat sa imi dea si mie o copie dupa dosarul juniorului?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kid, cred ca tu vorbesti despre doctor pediatru / de familie (ca sa fie vorba de inscris). Pot sa iti spun cum ne-am mutat noi (adultii, dar trebuie sa fie la fel si la bebei)

* Medic in acelasi oras
- medicul nou ne-a dat o scrisoare pentru medicul vechi
- medicul vechi a luat-o, e obligat sa iti dea fisa (vezi sa nu faca fite, al meu a facut, a zis ca nu gaseste fisa lui mama si nu am facut scandal - foarte rau din partea mea)

* Medic in oras diferit:
- aici iti trebuie negatie de la medicul vechi (ceva cu figurare la 2 case de sanatate in judete diferite)
- restul la fel ca la medic in acelasi oras - scrisoare pt medicul vechi de la medicul nou etc
- medicul nou poate sa iti faca o fisa provizorie pana vine negatia

multa sanatate!

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna la toate fetele!
LA MULTE LUNISOARE PT SARBATORITII ZILEI!

Andrada,praj macar a iesit buna in ciuda aspectului ei!Si ce seamana Antonio cu tine cand erai mica(si scumpica)!

Andrada, Motannel, Vali5, Lauradi-costumasul e de la sora mea si l-a luat din piata de la mine(Cultural-berceni) e un mag unde aduce marfa super din Thailanda.

Lauradi, vazut pozici de la munte!Ce peisaj super acolo!Cand am fost noi acum 2 sapt ningea insa era cred prima zapada si nu se depusese asa!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce succes a avut costumasul nostru!Multumim
ca va placut asa mult!Traiasca surioara care nu stiu cum le gaseste
....dar le gaseste!

Bogalina, multam de info refer la incaltaminte!

Monicoasa, felic pt dintisor!

Noi de Revelion nu cred sa plecam undeva tocmai pt ca nu vrem sa-l lasam pe pitik cu cineva iar daca am pleca...nu stiu daca ar avea sens caci programul ar fi acelasi ca acasa!O lasam pt la anul sa mai creasca si el!
Sambata, de ex, am fost la o petrecere cu el si ne-am intors ;la 5 dimineata insa fiind acasa la cineva, pitacul a dormit intr-o camera unde nu prea se auzea zgomot si harmalaie.Aveam nevoie de o iesire de-asta!
Nici noi nu avem prieteni cu copii asa ca...le-am cam strica programul daca am merge cu ei!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput