***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by gabiu

fetelor, vreau sa iau un scaun de masina pt ca scoica nu-i mai vine si va intreb dc aveti idee sau ati vazut cum arata ( ma refer la material) fotoliul auto moovy de la inglesina?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Gabi, bine ca m-am uitat de unde esti inainte sa raspund. Ma gandeam ca poti sa mergi la Baby Expo sau la Kidex sa alegi de-acolo, ca aduc toate sortimentele. Daca mai astepti 10 zile, iti spun eu cum e ala, ca presupun ca o sa-l aduca la Baby Expo.

Legat de problema mea, am vb cu pediatra si mi-a spus sa-i pun azi un supo cu glicerina si sa incep sa-i dau in fiecare zi cate 10 ml de suc de portocale diluat cu 5 ml de apa.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Salutare mamicilor!

Pepsi, la multi ani draga mea cu intarziere!!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti tu, dar mai ales de sanatate si putere sa iti poti creste in liniste cele doua minuni si de ce nu si o ,,minunata”capsunica peste ceva vreme!Si sa nu uiti ca esti unul dintre motorasele importante ale acestei cafenele de discutii!

Noi mai rarut pe aici pentru ca de cand am inceput serviciul nu mai am timp de nimic!Cel mai greu imi este ca stau asa de mult fara pitic.Initial cand am inceput serviciul ma gandeam ca 7 ore(program de 6 ore +timpul pierdut cu drumul) nu e un capat de tara, ca trece repede, dar in fapt am constatat cu stupoare ca pierd ce e mai important din programul lui!Deja dupa numai 3 saptamani ajunge sa o prefere pe mama, ii rade cum o vede dimineata, isi intoarce capuul depa ea…iar pe mine cand ajung acasa si il pun la san ma cearta si ma impinge pana se reobisnuieste cu mine si isi adduce aminte cine e mami….sunt foarte trista.Cu mama face chestiile cele mai importante:mananca bananuta, piureul de legume, plimbarea, somnicul de dupa amiaza…asta e san u ma mai lamentez putea fi si mai rau!Partea nasoala e ca noaptea se trezeste de 2 ori.Motanel sa stii ca si la noi preferinta pentru patul mare e clara, daca il iau spre dimineata cu noi in pat doarme dus….Nu stiu cat o sa mai rezist in ritmul asta, alerg ca o nebuna de colo colo, noaptea nu dorm, bebe e prapa, iar fiica-mea e recalcitranta cu temele sin u merge cu scoala cum as vrea eu….
Andrada, bine ai revenit, era si cazul!!!!!!!!!Antonio e un vis de baietel eu asa par frumos la o varsta mica si asortat cu asemenea ochi mai rar…e bun de pus in revista!

Bogalina, da m-am inscris la masterat, vad eu cum o scot la capat in sesiune!

M-am lamurit si eu cu florina21, dar vorba andradei parka nu-mi vine sa cred, mai ales ca in timpul sarcinii a fost un episod cand toata lumea a sustinut-o!!!!, dar poate ca ne inselam….

Ella, noi in Viena cand mergem stam in apartamente de regula in centru adica la 2 statii de metrou de Ringstraße, mai rar in hotel…daca esti curioasa iti trimit linkul prin care ne facem rezervarile, desi am vazut ca sunt multe oferte acum.Felicitari pentru apartament!
Am pierdut discutia cu part –timul, sa inteleg ca nu ti-au aprobat programul de 6 ore?Eu am reusit, cu unele strambaturi de nas si posibile repercusiuni pe viitor , dar mi se rupe…n-au nici un argument sa nu accepte, iar eu am ajuns la concluzia ca totusi copilul meu merita acest sacrificiu din partea mea.

Multumim mult de urari si la fel le doresc si eu lui:
Toni-Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicirstea
Isabella de Petit-ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

Carmen So ce m-am distrat la faza asta!!!!,,Motannel, asa mi-a facut si mie nr 1 cu dormitul noaptea (de pe la un an se ridica pe patut si zicea "in ba-se", adica in brate la mine in pat, si acolo a ramas pana acu). E frumos, nu-i vorba, sa adormim nas in nas, sau sa ma tina de gat, da' nu vreau sa ne serbam majoratul asa. ” Parca ma si vad in aceasta situatie….

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Gravidutza, Gabiu, Irinusha, Lauradi, Ninutza, Vali, Pepsi, DidiAlex merci mult de urari!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Monicoasa, pai asteptam pozele.
Multumesc de aprecieri!Piureul il fac din fructe crude(mar+banana sau separat),cu blenderul sau cu mere coapte.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multe lunisoare pt sarbatoritii zilei: Isabella, Ana, Bianca Maria, Matei, Toni-Victor, David, Matei Constantin.

Bogalina, multumesc pt linkuri. Am trimi email la incasa pt o oferta de pat masina. Nu stiu cat de seriosi sunt totusi. Am observat ca pozele cu paturile sunt luate de pe alte site-uri din afara tarii.
Graviduta, felicitari pentru rostogolirea lui Mara!
Florentina, felicitari pt baietul dintos! Si la noi a spart gingia azi noapte cel din dreapta jos. S-a foit o gramada prin pat sinu stiam de ce! Culmea e ca si fra-su l-a terorizat pe sot. Nu se stie de ce a dormit si el f agitat, mai plage din motive necunoscute in somn...
Mica, vroiam sa-ti spun ca ieri l-am pacalit pe B cu piureul de legume! I-am pus vreo 30 ml din laptele meu in piure si a mancat binisor! Am zis ca o sa mai repet figura si azi, dar ii pun numai 20 ml de lapte. De azi ii dau si suc de portocala.
poohy, eu i-am luat de la Bucur Obor lui Matei dresuri groase si cred ca aveau si pt 6 luni. Ti le recomand pe cele de la Mondex.
Motannel, super ca bea cu cana! I-am dat si eu ieri lui B dar a luat numai 2 inchitituri cu zeama de legume. E ceva totusi, mai incerc si azi.
Ella, felicitari pt semnarea contractului pentru noul apartament! Frumos site-ul babecafe. Am citit horoscopul pt cei 2 copii ai mei. Interesant!
Elteka, ai venit in Ro? N-ai vrea sa ne intalnim in Bucuresti? Cred ca multe fete ar fi amatoare sa te vada live!
Wow, Lauradi, ce de zapada aveti! Merci pt raspunsul cu canuta.
Pepsi, ai dreptate! Am vazut ziua de 17, dar era de fapt la Dominic! Vroiam sa-ti spun ca am ramas uimita de pretul mic al casei si de marimea spatiului locuibil. Pai noi platim mai mult si vom avea doar 126 mp locuibili intr-un apartament, nu casa! Din ce e facuta casa voastra? Ca tot vorbiram de varste, eu sunt cu 1 an mai mica decat tine, dar nu mai vreau si bb3. As veni cu placere in Canada la tine daca as avea o matura fermecata, gen Harry Potter ca tot vorbira fetele despre el. Ce s-a intimplat cu fetele de la fosta ta odisee?
monicoasa, felicitari pt dintosul voinicut!
Fetele, ieri m-am uitat pe un pliant de la Carrefour si vad ca au inceput aprovizionarea cu jucarii! Imi aduc aminte ca anul trecut la inaugurarea Auchan, au adus f multe jucarii si la preturi BUNE! Sper ca si anul asta sa fie la fel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Matei de Moberi
Toni Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

Ella, cunosc si eu o mamica de ian- feb 2007 si stiam ca s au mutat pe alt forum, cel de care spui tu; eu stiu ca una dintre ele a considerat ca a primit avertisment pe nedrept, si cu alte doua mamici au facut pagina respective;apoi mai multe mamici s au mutat acolo.

Wow pepsi, ce mesaj lung…. Si nu ai uitat pe nimeni… ce ai gatit special de ziua ta? Stii, eu am tot vrut sa te intrb de la ce e nick ul tau(asciam cu bautura racoritoare)
Si eu sunt de accord sa dezvaluim ‘fata rea’.

Lavini, si eu raducu mic.

Lauradi, noi am avut un plan asa de frumos de revelion… in Italia; dar acum ne e teama sa mai mergem... sa si bata aia joc de noi; chiar zilele astea am vorbit cu niste prieteni si o sa facem acasa; noi avem mansarda amenajata si e foarte mare(loc mult de destrabalat); vom fi intre prieteni,facem si gratar…. Eu zic ca o sa fie bine;mama sta aproape de mine(5 minute) si pitika va sta la ea;la 12 o sa merg la ea sa I facem obiceiul cu grinda(moasa e sora mea).

Duda35, vorbesc azi cu mamica respective si daca I nevoie, dam un pm pt mai multe informatii.

Didialex, cam toate universitatile au site acum;caut o pe cea unde ai terminat sic el mai bine e sa suni acolo.sau zi mi unde ai terminat si caut si sun eu.

am primit rezultatele la analizele de sange ale bianca(daca va mai amintiti...de anemia aia mostenita...)analizele din pitesti sunt gresite,cu diferente mari;bianca are o anemie usoaradar e din carente alimentare; dr ne a sfatuit sa nu i dam fier ci sa incepem cu carnea de pui.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Intru pe fuga...

Gabiu, NU se bat CAP in CAP... se zice ca MARUL regleaza... si asa este... Dar se refera la acei sugarei care au scaunul NORMAL, adik stim si noi cum: IMPRASTIAT zemos, etc... Ei bine, o data cu diversificarea si deci adm. de mar, scaunul se leaga... tranzitul se regleaza adik nu mai face asa des...

EDIT: MOKOOOO... sau cine mai sta pe la BRANCOVEANU... iesiti in parc? Eu ies cu Antoneatza in 1/2 de ora!!! Poate ne vedem... mai intru inainte de a iesi sa vad cine mai vrea sa vina
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Didi, diplomele se ridica dintr-un cabinet care se afla in cladirea Rectoratului(Fac de Drept), undeva pe la etaj parca...si da...se plateste taxa, dar nu stiu cat este...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

andrada, bianca avea un singur scaun pe zi pana la diversificare,iar acum... 5-6 scaune 'legate'.am comparat si eu pozele voastre si e clara asemanarea; noi inca nu ne am dat seama cu cine seamana; cred ca a luat de la amandoi cate ceva...

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ckristina, multzam, am uitat de Mos nostru drag: netu. Si io am numar de telefon prin net adika suni la mine ca si cum ai forma in alt judet, numar cu 033 fara prefix de tara.
Sociologia am terminat..las ca gasesc io sau poate stie careva
Gravi, parca si tu esti promotia 2003, nu?

Mergi la inceput