***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Roxicucu, asa eram si eu la Eric, pasionata de jucarele, cred ca cumparam mai mult pentru mine...tare dragute mai sunt.
La Anastasia ma mai abtin, dar nu foarte tare, i-am luat si eu de a Mothercare o broscuta testoasa cu urechi bune de ros, ea roade tot ce prinde, dar mai nou cel mai mult ii place degetul ei mare de la picior, e extraordinar de simpatica cand il suge cu zgomot.
Kristina, mai e nevoie de medic? eu am abonament la Medicover si sunt multumita, doar ca nu am un pediatru anume, am in schimb un medic generalist extrem de bun, dar de adulti...te ajuta?o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare..

Domnelor, am o rugaminte la voi, nu am citit ce ati scris, dar baga-i de seama ca a aparut Elteka . Pe forumul asta nu am un omuletz care sa faca cu mana.

De unde se ridica diplomele celor care au terminat in Universitate ?
E vreo taxa ca'n ASE in functie de anu in care ai terminat? 2003 sunt

multzam pt eventualele raspunsuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Am vorbit la Boiron.Nici gand sa importe fiolele pt dinti si in Ro.
Nu au vrut sa-mi spuna de ce.

Fetelor,voi ce fructe le mai dati,ca mi s-a luat mie de mar si banana,d-apoi lui? Ieri i-am dat "multe fructe" de la Nestle si i-a placut.Cred ca o sa-i mai dau.

Irinusha,Carmen, nu stiu ce sa zic cu parul,cred ca ma mosteneste,cum ati zis si voi.Dar sa stiti ca imi cade rau,nu glumesc, si nu sufar mizeria,ca altfel cred ca n-o sa chelesc.
Nici nu s-a pus problema sa-l transportam altfel,ca mi-e groaza de ce s-ar putea intampla.E bine ca-i place!Daca s-ar putea sa ne plimbam toata ziua,el nu s-ar opune.

Paflo, bine ai revenit!Ne bucuram ca trece depresia.
Ai vazut,eu m-am tratat cu iesirea la munte.Si a zis sotu ca mai iesim cat de curand.

Andrada, asta e clar:nici noi nu plecam fara micut,ca doar de la o luna juma il luam peste tot cu noi!Da' eram curioasa sa aflu ce idei aveti.
Noi mai avem o fam de prieteni cu copil mic si am vrea cu ei sa facem,si apoi restul prietenilor ar veni si ei cu noi ca le e drag de astia mici.Inca n-am stabilit nimic.
Si mai e o varianta si cumnata cu nepotu' de 3 luni jumate si prieteni de-ai lor cu copii,dar iar ,nu stim.Copii ar fi,acu sa vedem!
Multumim pt info despre diversificare!

Graviduta, asa-i,mi-amintesc ca ai spus ca a cazut mititica.Uf, trebuie sa fim cu ochii in patru!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of, toate informatiile legate de alimentatia celor mici se bat cap in cap in diverse carti/reviste. Eu citisem ca marul "regleaza cu blandete tranzitul intestinal, gratie pectinelor ( fibrelor sale caracteristice)". Nu stii ce sa faci cand citesti atatea informatii contradictorii.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Didi din cate stiu eu diploma se ia de la Universitate, mergi la secretariat. Cel putin asa se procedeaza la Iasi. Dar te avertizez ca iti trebuie un fel de negatie de la toate bibliotecile din oras, chiar si de la cele la care nu ai avut permis, ca nu ai carti nereturnate. Prea detaliat nu stiu ca nici eu nu mi-am ridicat diploma

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, vreau sa iau un scaun de masina pt ca scoica nu-i mai vine si va intreb dc aveti idee sau ati vazut cum arata ( ma refer la material) fotoliul auto moovy de la inglesina?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mai era ceva ce vroiam sa vorbesc cu voi:Ducu face o iritatie rosie dupa ce mananca fructele,in jurul gurii,pe unde se murdareste.Ii trece intr-o ora doua.Voi patiti asa ceva?

Si eu stiam ca marul poate sa constipe.

Ca tot spuneati ca puiutii dau drumul la steluta si Ducu de vro 5 min a descoperit o jucarie ,care canta daca tragi de o sfoara. Si trase el cat trase ,da' nu-i dadea drumul s-o lase sa cante.Pana la urma a vazut el cum sta treaba si acum exerseaza de zor.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Florentina, deci si la tine cu baietii e situatia similara...m-am mai linistit.
Anastasia desi e mai usoara decat era Eric la varsta ei cu aproape un kg arata aproape la fel de grasuta, cred ca e mai scurtuta si cu oasele mai usurele...balerina o fac .
Noi avem o salteluta cu jucarii de la Chicco, fosneste, chitaie zdrangane, dar Anastasia nu e inca prea incintata de ea...cel mai mult ii place cind e lume in jurul ei si vorbesc toti...odata chiar a adormit cand aveam musafiri si era o harmalaie...
Eu o sa incep usurel sa o pun in fundulet, in 1, 2 saptamini o sa o pun si eu in scaunel.
In week-end ne-am hotarit, incepem si noi diversificarea, va avea 5 luni si jumatate si incepem cu supica pasata.
Ma gandesc ca asa voi inlocui usor usor mesele de lapte cu mincarica pina in ianuarie, ea nu vrea in ruptul capului lapte praf...asa ca pastram alaptarea dimineata si seara si lucram, impacam si capra si varza...
N-am reusit pina acum sa-i trimit felicitari Florinei21 pentru genialul ei bebe...poate intra in cartea recordurilor...ca-mi imaginez ca nu a facut misto asa gratuit...

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Noi de revelion cred ca o sa stam acasica si poate facem si nani devreme :D Se poate sa vina niste prieteni pe la noi dar inca nu am vorbit. Atunci nu o sa facem nani devreme dar nici petrecere, ca domsoara' o sa doarma

Lauradi, merci de raspuns Mie imi plac si catelusul si telefonul. Si gogoloaia, ramasesem traznita cand am vazut prin magazine jucarii de genul asta recomandate de la 6 luni in sus

Pitica, multa sanatate pentru Iris!

Andrada, merci mult pentru informatia despre diversificare. Ma intereseaza mai ales chestia cu borcanasele si cu oul (ca pediatra vrea de la 6 luni sa ii dau galbenus de ou :( si mie mi-e frica). Ma gandeam sa incerc cu oua de prepelita nu de gaina.

Didi, nu stiu cum e la Universitate

Gabiu, multa sanatate pentru pui si pielicica fina-fina! Eu te inteleg... Din cate stiu eu si banana e alergena, si si detergentul poate fi de vina (asta ca pediatra mea mi-a zis ca la 6-7 luni sa incercam si banana si eu nu vreau)

Uitasem sa va dau link-ul, probabil ati vazut
http://www.hotnews.ro/articol_90498-Nastere-sub-semnul-culpei-medicale.htm
Mie mi s-a facut rau cand am citit, si la mine s-a intarziat nasterea (asta de catre asistente) pentru ca la control Manu era sus, a zis doctorul ca mai dureaza cel putin o ora pana incepe faza finala - si a plecat un pic. Dar Manu s-a hotarat sa vina in 5 minute si eu strigam dupa moasa care era in usa... Care nu m-a crezut intai, apoi s-a socat, si apoi a tinut-o pe Manu sa nu iasa pana nu vine doctorul (care a venit super repede, nu pot sa ii reprosez nimic) - dar tot a inghitit Manu lichid amniotic si cu mine pe masa la cusut a venit pediatra tipand la moase sa nu mai faca asa ca daca murea copilul.
Adevarul e ca de la viteza asta si manutza flexata la cap mi se trag mie toate probleme care nu s-au terminat inca
Insa eu nu am vazut picior de doctor de garda cat am stat in travaliu 12 ore in Municipal. Si daca venea Manu super rapid si nu avea timp sa vina doctorul meu la spital?
Multumesc lui Dumnezeu ca e copilul meu sanatos, cu dermatita atopica sau nu, dar sanatos, mancacios, vesel si vioi
Chiar cred ca asa cum sunt descrise lucrurile in articol se intampla foarte des, oricat de mult dai sau nu.
Multa sanatate!

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna ziua fetelor harnicutelor
Noi am fost plecati 1 saptamana l aparintii mei in Oltenia si abia am reusit sa ciresc cateva pagini din urma ca sa mai raspund la intrebarile voastre
Mai intai de toate tre sa spunem ceva si despre noi:AVEM 4 DINTISORI SI CRED CA MAI VIN SI ALTII PE VAL, ne rostogolim pe de pe spate pe burta si inapoi ca pe burta nu ne place deloc,
Am vazut pozele cu capsuneii si al meu e printre cei cheliosi, chiar m-a intrebat unchiu'meu"l-ati tuns p'asta mic?",
doar ceva puf are, poate pun cateva poze sa il vedeti,
In rest papam binisor, sunt zile cand papa bine , dar branza de casa nu imi iese deloc, eu o fac cu lapte ca pastile de calciu nu am incercat. Eu ii dau calciu sirop.

Lauradi ce frumos e Ducu si tu la fel, te invidiez ce par frumos ai, tu cum faci piureul de fructe?
Andrada ce baiat frumos ai si ce asemanare intre voi, tati nu e gelos?
asa e si Vladut la ora 20.00 e mort de somn, si dimineata la 6 il iau cu mine in pat ca sa mai lenevesc si eu un pic
Gabiu vladut are niste pete pe corp de vreo 1 luna , am scris eu atunci la momentul ala ca am fost cu el la medic si mi-a zis ca are pitiriazis roze este o viroza din aer si ii trec in 2 luni. La inceput sunt pete rosii apoi se fac marinii si se usuca pielea, la fel am facut si eu ii scosesem din alimentatie cam tot si degeaba, si eu foflosesc ariel si dr mi-a zis ca nu e d ela detergent si o sa treaca ele singure, mi-a dar s aii dau cu TRIXERA DE LA AVENE si un hidrocortizon LOCOID, DAR CU ALA NU II DAU DELOC, acu mai are pe picioare si maini, dc nu ii dispar intr-o luna ma suc la alt doctor, sanatate multa la pitic
va pup si o zi buna

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput