***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)
Raspunsuri - Pagina 13
IULIABRAILA spune:
ehhhhh..............
si cind te gindesti ce simplu era, pt ca numele ei era mereu pe prima noastra pagina de la mamici......
deh, ceea ce fac la serv nu ma lasa nici aici. am zis eu ca urmarirea e deformare prof de acum.
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
IULIABRAILA spune:
si cind te gindesti cite eforturi au fost facute de multe dintre noi..
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
Alyna24 spune:
Cred ca s-a facut o confuzie!De fapt eu am facut-o!
Va refereati la ACEST COSTUMAS pe care l-am cumparat eu luni din acelasi magazin de unde sora mea l-a luat pe ACESTA .
Ieri am pus pe fuga catreva poze in album si eram convinsa ca pe cel din urma vi l-am aratat!![]()
Ma scuzati!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
michigan spune:
hai mai spuneti-mi si mie ca nu mai pot sa dorm la noapte
eu sunt mai grea de cap
, si am cautat de mi-au sarit ochii
lauradi spune:
Cristina, foarte bine ca nu mai mergeti in Italia. E riscant!
Cum e obiceiul asta cu grinda,ca io nu-l stiu?
Unde i-ai facut tu analizele Biancai,ca io tot in Pitesti vreau sa i le fac lui Ducu si sa stiu de ce sa ma feresc?
Alyna, la cel pt Craciun ne-am referit,dar si celalat e tare simpatc!
Frumos la munte,intr-adevar!
Mihaela, ti-am dat PM.![]()
Laura si DUCU (29.05.2007)
Alyna24 spune:
Priviti ce face pitacul meu AICI.E pasionat de reclame!
ASA ne jucam cand ne plictisim de jucarele.
Cred ca stiu si eu cine e persoana nongrata!![]()
Pepsi spune:
paflo, ma bucur ca esti mai bine, asa si trebuie sa fii!
lauradi, nu stiu daca am mai scris ieri, ca eram zombi la 2 noaptea, dar am vazut si eu pozele, ce pot sa spun, superbe!
andrada, sint zombi, ma uit printre dinti, o luna ai lipsit? mi s-a parut 1 an
ce e aia sugar utrofic
interesante info de diversificare, corespunde mult cu ce e aici, mai putin diversificarea la 3 luni, aici nu scrie si nu se vorbeste de asa ceva, de la 4-5 in sus, ideal de la 6 daca e alaptat exclusiv, sucul de citrice f alergizant in schimb, am si eu o intrebare, lui david i-a aparut dermatita atopica, nu e un diagnostic pus de un medic, ci de mine, merg cu el in decembrie sa vad, eu cred ca e una de contact facuta de la clorul din piscina, crezi ca e posibil? avind in vedere antecedentele lui dominic medicul zicea cind l-am sunat ca mai degraba e semn ca e alergic la ceva.....ca si dominic!la aceeasi virsta si la el a aparut
moberi, multumim frumos, imi place cum suna motoras![]()
liviana, casa este din lemn ca toate casele de pe aici, cu placi de caramida la exterior, daca ar fi numa din beton ar crapa la -40C iarna, este f calda casuta.imi aduc aminte in ap din timisoara cit de frig ne era.....si era beton.pai poate intr=o zi iti imprumuta hary ala matura sa dai o tura pe la mine! deci sint mai baba
stiam eu, da io tot in vreau pe no3 inainte de 35....ca apoi am bibilici in cap cu virsta....pai fetele de la odiseea mea de ian-februarie 2007 au fost date afara in masa ca sa zic asa de pe forum ptr tot felu de chestii marunte si neintelegeri zic eu, care se puteau remedia, li s-a inchis subiectul citeva ore, asta a creat panica, adiminul si-a cerut scuze, etc, si citeva fete au plecat si au facut alt sit, ala de care zicea ella.
ckristina, nu am gatit NIMIC de ziua mea, am avut liber
am mincat semipreparate, azi e ziua de gatit, da, pepsi a fost catelul meu iubit, l=am adus cu mine din romania cind am venit aici, a murit de cancer pe 4 aprilie 2006
atita l=am iubit......am avut voie sa fac mesaj lung ca era ziua mea nu?!![]()
fug la copilasii mei
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Alyna24 spune:
Lauradi, am remarcat cam tarziu la ce va refereati!
katiapam spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI
MOBERI[/red]-MATEI
DIANA-TONI-VICTOR
MINIUTA-DAVID
DICICIRSTEA-MATEI CONSTANTIN
PETIT-ANGE-ISABELLA
CARMEN SO-ANA
[red]A-DA-BIANCA MARIA

ticker ![]()
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">
GIULIA-20/06/07