Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
pap.elena spune:
Anya am si eu o mica intrebare ,poate ma lamuresti.Doctorita mi-a dat pentru Alex gluconat de calciu
( 950 mg)solutie injectabila .Ea mi-a zis ca pot sa-i dau si asa nu neapart injectabil ,pus intr-o ligurita si dat ca atare.Inca nu i-am dat deloc . Eu ma gandeam ca i-mi da ceva picaturi .
Intrebarea e : E bine ce mi-a dat ea ?
Elena si bufleiul ALEXANDRU
pap.elena spune:
Mi-a dat calciu deoarece a zis ca aluat prea mult in greutate in luna a 4 .A luat 1 kg . Zicea ea ca s-ar putea sa fie un pic anemic.El are 7.600 gr ,nascut cu 4.100.
nma spune:
am reusit sa mai citesc cate ceva din urma.
multumesc pt raspunsurile cespre tiroida. la inceputul sarcinii la analizele erau ok. acum astept rezultatele.
andra plange fara oprire de vreo 4 ore. vrea afara dar eu sunt racita tare si nu pot sa o duc. sper sa vina sotul mai repede ca nici sa manance nu mai vrea.
nu pot sa scriu mai mult. va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Mi-a dat calciu deoarece a zis ca aluat prea mult in greutate in luna a 4 .A luat 1 kg . Zicea ea ca s-ar putea sa fie un pic anemic.El are 7.600 gr ,nascut cu 4.100.
faptul ca a luat prea mult in greutate intr-un timp scurt, nu justifica administrarea de calciu. anemia, evident, nu se trateaza nici ea cu calciu. daca i se pare palid dr-itei, sa-ti recomande niste analize. tu, bineinteles, faci cum crezi.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
pap.elena spune:
Anya multumesc mult de raspuns .
Vroiam sa te mai intreb ,calciu asta e bun ?Se administreaza si pe cale orala ,el fiind solute injectabila?Scuze ca te stresez ,dar nu prea ma pricep la astea si mai bine cer mai multe pareri.
mamii spune:
buna fetele va pupp pe toat si sper sa pot intra si eu in curand la forumeala :D je suis inca in bucureshti si e ssssssssooooopppeeer bebeloiu nushu kt cantareshte nushu kt are in inaltime cert e ca e bine si inca alaptat la san!Nushu kt o sa mai reushesc sa o lalai asha dar sper k ink o luna!>) Va puuuuuuupp pe toatele si imi e dor de cafeaua de dimineata@
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Anya multumesc mult de raspuns .
Vroiam sa te mai intreb ,calciu asta e bun ?Se administreaza si pe cale orala ,el fiind solute injectabila?Scuze ca te stresez ,dar nu prea ma pricep la astea si mai bine cer mai multe pareri.
calciul gluconic se poate administra si "pe gura".
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Diana2007quote:
Originally posted by aylin_tarcan
gata, m-am linistit un pic. imi cer scuze pentru faptul ca v-am barait pe aici, ca poate v-am stricat buna dispozitie. imi pare rau pentru asta, si o sa incerc sa nu ma mai plang chiar asa pe aici. insa incercati sa intelegeti ca sunt singura si ca nu mai fac fata. sunteti de altfel si singurele persoane care ma pot sfatui, care imi pot da idei, singurul meu suport. am incercat sa calmez plansul asta cu de toate: cu muzica, cu foen, cu masina de spalat, cu hataneala, cu plimbare in brate, cu nici nu mai stiu ce. si nimic. se invineteste, nu mai poate respira, asta in brate fiind. daramite daca as lasa-o jos. cand era mai mica se calma la san. si singurele momente de liniste erau cand manca. acum, nu numai ca nu se mai calmeaza, dar tipa. asta tine de tare muticel. dar era ok. adica ma chinuiam, dar pana la urma manca ceva. acum nici sa nu vada. fiecare gura e un calvar.
o sa o las in pace, sa nu manance daca nu vrea. dar ea are ceva de plange asa de tare la fiecare gura de lapte. ma ganedsc ca o doare tare tare burtica cand mananca. si probabil tot din cauza asta nu doarme cand nu mai poate de somn. iar solutiile astea anticolicative le scuipa cat colo.
GATAAAA, stergem lacrimile, si o luam de la capat. multumesc pentru intelegere, promit sa incerc sa fiu optimista si curajoasa.fetele
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Mi-a mai venit o idee: doctorii pe care i-ai consultat au verificat-o la urechiuse ? Te intreb pt ca Victor cand nu mai manca bine si urla mai des decat de obicei avea o infectie la ureche de care nu mi-as fi putut da seama daca nu mergeam la medic.
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
nuu, dar chiar ma gandeam si eu. poate o doare in gat/ureche ceva
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
jadi multumesc de raspuns.
cristina, si eu am crezut ca nu am destul lapte. insa daca ar fi asa, ea ar trebui sa manance mai des, dupa mintea mea. ca nu am chiar deloc. adica am scos 170 ieri cand m-am muls pentru ca ea nu vroia sa manance. azi de asemenea, nu a vrut sa manance. iar eu sunt convinsa ca pe ea o doare ceva. pentru ca se incovoaie, se trezeste plangand din somn...
ori cand am incercat sa ii dau de proba cu bibe, nu a vrut sa suga din el. plus ca tot vreau sa insist sa manance de la san. e pacat sa ud tricourile de lapte si sa ii dau cu biberonul.
anya 
broscuta gargarita
ddanagh spune:
aylin_tarcan am citit ca ai incercat sa ii dai debridat. Pana la urma ai reusit cumva sa ii dai? Poate ca chiar o doare burta. Stiu ca atunci cand o doare urechea isi duce mana des acolo.
CE pot sa iti zic este ca Daria a avut crampe foarte puternice de burtica care i-au revenit acum si plangea la fel cum zici tu. Dupa ce i-am dat debridat s-a potolit. Chiar daca da pe jos cand il ia cu seringa insista un pic. Lasa sa se murdareasca, asta e, dar poate si inghite ceva. El pare dulce la gust, insa daca ai sa-l gusti si tu o sa vezi ca la sfarsit e destul de amar si din acest motiv face asa.
Cat despre mancat foarte putin (la 15 h fara plans de foame) pot sa-ti zic ca Daria mananca 4 mese pe zi si daca eu nu ma duc cu biberonul la ea nu zice nimic. DE la 8 seara mai mananca abia la 8 dimineata. POate asta e ritmul ei. Am vazut ca ai scris ca totusi a crescut destul de bine in greutate.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea