Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
ddanagh spune:
Si inca ceva ce poti incerca sa o mai potolesti din plans. Faptul ca nici eu nu am cu cine sa o las nici macar o ora, s-a invatat numai cu mine. Cum ies din camera cum incepe insa mi-am zis : ce am de facut, stau si eu cu ea. Nu fac nimic altceva, stau si ma joc cu ea. top, top cu iepurasul, alo, alo cu telefonul....Cand simt ca nu mai pot, o asez pe perna si o tin pe picioare si ii citesc articole din reviste, articole ce ma intereseaza pe mine insa i le citesc intonat. Cred ca ea crede ca sunt povesti
. Tine intotdeauna.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Aveti idee cat tin astia banii la posta in cazul in care nu te-a gasit postasul acasa??????????
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
fianna spune:
AAAAAAAAAAAaaaarggggg, iar am dat-o pe maica-mea afara! A doua oara saptamana asta! Ma tot bate la cap sa ma mulg dimineata si sa-i dau cu biberonul seara, chiar daca eu am lapte destul, ca are ea impresia ca totusi nu-i ajunge si de asta se culca tarziu. S-a gandit ca daca are stomacul plin doarme mai mult. Asa o fi, dar am destul lapte si stiu sigur ca nu de foame face scandal. Si nici macar nu e cine stie ce scandal. E mai marait, face cateva figuri, in rest e destul de calm, se uita la noi, da din manute si baga in gura tot ce prinde, adoarme leganat si se trezeste cum il dau jos din brate. Si i-am explicat lui mama ca nu ii e foame, ca doar 3 luni asa cum zice ea am facut de mi s-a acrit sa spal si sa sterilizez pomapa si biberoanele, dar ea tot pe a ei o tine. Anyway, sa nu credeti ca sunt fara suflet si am dat-o afara in frig, doar am trimis-o in apartamentul ei de alaturi.
Nikole, mi se pare aiurea ce zice popa cu botezul; altul nu mai e in Tokyo? La catolici nu trebuie sa faci tu nimic. Sotul meu e catolic si pe puiul mic l-am botezat tot catolic si eu sunt ortodoxa, ba chiar am avut si 2 nasi ortodocsi, si unul catolic.
Aylin, imi permit sa mai vin si eu cu o intrebare: la limbua s-au uitat doctoritele? Stiu ca daca e foarte incarcata poate sa-i provoace discomfort la supt, stiu ca aveam un mail de la o prietena pe tema asta, il caut si ti-l trimit. Oricum, imi dau si eu cu parerea, poate ajuta.
Cristina26 reglen e altceva decat reglan? eu nu am gasit decat reglam, sau metoclopramid la noi. Cate pe zi ai luat?
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
pap.elena spune:
Buna dimineata!
Iar sant singura pe forum la ora asta.
Va ofer o
delicoasa .
Anya multumesc de raspuns
Feteleor a-ti vazut la tv drama micutului Sebastaian ?
Elena si bufleiul ALEXANDRU
nikole spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Buna dimineata!
Iar sant singura pe forum la ora asta.
Va ofer odelicoasa .
Saru'mana de cafea

Am luat si eu o gura si acu plec sa platesc facturile
revin mai tarziu...
Nikole,mami lui albastrel
pap.elena spune:
Mi-au intrat si mie banii pe card cei 6 mil.Mi-au venit si din urma ,din septembrie .Ciudat este ca mi-au bagat 14 mil in loc de 12.Alocatia mi-a venit pana acum prin posta pt ea nu facusem cerere sa-mi vina pe card.
Stiti cumva daca se baga automat alocatia pe card odata cu ceilalti bani chiar daca nu am cerut eu acest lucru?
Elena si bufleiulALEXANDRU
Nonna76 spune:
Multumesc de
Elena..Nu esti singura,eram si eu pe aici dar citeam din urma.Dimineata mai mereu imi beau cafeaua aici.
E posibil sa-ti fi intrat alocatia.
Mie mi-a intrat si alocatia baiatului cel mare pe cardul meu chiar daca initial era pe-al sotului.Eu banii pe CIC n-am inceput sa-i iau ca n-am stat deloc in prenatal.
Simo78 spune:

Va anunt ca m-a dotat cumnata cu laptop, deci o sa va bantui de-acum 
Citesc cu spor de dimineata, ca am avut ce recupera.
1. parabeni....iaca l-am spalat cu johnson si mi-a facut o iritatie f urata, i-a ramas pielea aspra, asa ca am plecat in cautare de parabeni si i-a trecut iritatia aia ca prin minune. Poate cancerul si eritemul se exclud reciproc 
2. aylin nu prea mai am ce sa spun, decat ca eu cand nu mai pot ma gandesc "si daca erau doi???"
si cu biberonul m-am chinuit si eu. nici el nu stia cum sa traga, nici eu cum sa-l tin, sa vezi chin pe noi....a vomat ca il bagam pana in gat....plus ca ma mulgeam si plangeam. si plangeam si cand il puneam la san si el urla si ma impingea.
din lapte cred ca am pierdut, pt ca erau mereu betonati sanii si acum is flescaiti, dar sa se descurce cu ce are, si nu mananca din ambii sani nici sa-l pici cu ceara. atata timp cat e vioi si arata bine altceva nu pupa, indiferent cat ia in greutate. Si matei tot vreo 500 a luat in luna a III-a.
succes in continuare! si mai ales rabdare!
De noi ce sa va mai zic? NU, nu sunt bronzata ca e prea tare soarele pentru el sa iesim ziua, asa ca iesim dupa 5. Primim vizite si cadouri
si il asteptam pe tati. Pe 28 avem programare la dr pt vaccin si controlul lunar, va anunt atunci daca a pus ceva pe el luna asta.
hai va pup
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
pap.elena spune:
Eu am plecat la doctor cu Alex,am reusit sa dau de dr. Jianu si m-a programt azi ,sa vedem ce ne zice .Sper sa fie bine.
Nonna76 spune:
Nikole,l-am vazut pe Albastrel.
Asta e preferata mea.http://good-times.webshots.com/photo/2014302120101953038bXhsnp