Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Nonna76 spune:
Simo, o cafea facuta ca la carte,de la tine nu ne dai?
Mie imi plac rudele astea ale tale.Soacra ti-a luat masina,cumnata laptop,socrul prevad ca-ti ia avion,sa il aduci mai des pe Matei.
Tu iesi la 5 afara iar la noi e deja intuneric.
Vrem poze.
Simo78 spune:
Nonna, dau cum sa nu? 
Despre rudele astea ale mele, bagati la cap si sa fiti si voi asa cu nurorile voastre, sa nu sufere ca voi acum ![]()
Si aici la 6 e intuneric, numai ca e ca o seara placuta de vara plus umiditatea aerului, lucru care pare sa nu-l deranjeze pe Matei si ma bucur, pentru ca ne plimbam pe faleza pana la 8-9 si lui ii place.
Ce m-a surins in mod placut este...tanam...alaptatul DISCRET in public
pentru ca Matei in continuare prefera mesele "afara". Plus ca fiind cald, cere foarte des si de sete, spre marea mea fericire pentru ca asa stimuleaza lactatia si poate isi revin tzitzile astea la vremea lor de glorie. ![]()
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
jadi spune:
Multumim de cafea, fie de Bucuresti fie cu aroma de Dubai!
Simo, te invidiez, ti-e clar nu? Cald zici? Pfffffff, eu sunt nascuta vara, iubesc caldura! Cred ca si Dodo o iubeste, i-a mers bine pe canicula, frigul asta ne zapaceste! La anul viitor te insotim
Numa sa te muti acolo ca am eu grija de plozi daca e sa ai servici!
Elena, bafta la doctor! O sa vezi ca este bine!
Mai si eu am vazut o groaza de poze, toate frumoase, sper sa nu va suparati ca nu va laud ca mi-e din ce in ce mai greu. Totii copiii sunt frumosi, ca ai nostri nu sunt!
Dodo s-a trezit cu un ochi mai mare, umflat adica. Vlad tuseste de mama focului si de ieri nu prea mananca, cica daca sta acasa nu mai imprastie virusi! Eronaaaaaaaaaaaaattttt!
Deni &
Vlad & Tudor
oaana spune:
Buna dimineata.
Vrea cineva varicela?Va dau tuturor de la Iosua ca e plin mititelul,are si in urechi...si am amanat vaccinul lui Aaron,deoarece poate fi la el perioada de incubatie,asistenta a zis ca pana la 6 luni nu face,ca are anticorpi de la mine,dar eu nu ma risc,prefer sa aman vaccinul.
Simo,ne bucuram pentru tine.
Pentru ca am citit din urma,eu am aproape 29 de ani,si am de gand ca pe la 33 sa am fetita.
Ozi buna tuturor.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
'neata... Tot la cafea si eu... Simo, ma bucur ca sunteti bine acolo. Mai ales ca "familia largita" iti face sederea asa de placuta.
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
ghinetz spune:
'Neata.
Buna cafeaua. De fapt cafelele. Nu le-am baut pe amandoua, (ca eram pana acum
), dar am gustat din fiecare.
Simo si zi asa...faleza, soare, alea-alea. Macar daca la noi ar fi zapada as zice si eu, dar asa, doar un cancer groaznic. (oare cand mi-a intrat in vocabular cuvantul "cancer" drept sinonim pentru "frig cumplit"???Ma rog...)
jadi daca Vlad nu merge la gradi nu colecteaza virusi, dar de imprastiat...cum nu?
Nonna m-am tot uitat la pozele voastre si nu-mi dau seama cu cine seamana Andrei. Ochii albastri de la tine va avea fetita, asa-i?
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Lia, la un moment dat aveam acelasi nr. de mesaje. Dar te-am luat. Hai, trage tare sa recuperezi. ![]()
Cum mai stam cu voturile pentru concurs? Pe ce loc e www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">POZA BURTICOASELOR. Daca dintr-un motiv anume nu ati votat inca, mai e timp. Eu nu am gasit intelegere la sot si nu a votat. Se intelege, nici pe studenti nu i-a pus.
. Si nici sa-l pedepsesc nu merge acum, ca oricum sunt pe stop. Of! Toate-mi sunt impotriva. ![]()
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Apropo de varsta, eu am 21
...7 si 8 de la ID-ul meu sunt numerele meke preferate 
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
liadorian spune:
Fianna, imi inchipui ce nervoasa erai daca ti-ai trimis mama acasa! Acum, drept sa spun, si eu tot cu indoiala asta traiesc: oare am destul lapte, sau mi se trezeste copilul des noaptea fiindca nu suge destul? As mulge ca sa-i dau cu biberonul dar sigur dau in neste depresii de nu ma mai salveaza nimeni. Am ascuns pompele bine, bine si nu le scot decat daca e sfarsitul lumii. Ideea e ca ziua tot din tzatza asta papa si-i ajunge macar 3 ore deci... Pana la urma am ajuns la concluzia ca fata mea se trezeste de dorul tzatei, s-o mai vada un pic, sa mai lipaie putintel si gata, somn. Faza nasoala e ca m-am "setat" pe treziri din ora in ora iar azi-noapte cine statea cu ochii pe pereti in timp ce mandra dormea? Subsemnata, evident...

jadi, belea cu racelile astea... Da' chiar vreti sa detineti monopolul?? Abia scapati de una si dati de alta! Offf!
Oana, esti draguta, dar nu, multumim, ne lipsim de varicela!
O praji acolo nu ne dai, sa mearga la cafea?
Oana,
! Noi ne-am facut ieri plimbarea la soare - plimbare e un fel de a spune, fiindca am infofolit fata si am luat-o in brate pana la prima banca insorita: un soare dintr-ala rece, de partie de schi. A dormit duduia jumate de ora si am adus-o in casa usor imbujorata, ca tot mi se parea mie cam palida in ultima vreme. Sper sa putem repeta azi experienta.
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)