Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

astazi suntem in santier, ne apucam sa izolam dormitorul pe dinauntru,pt. ca mi se facea igrasie ,cu toate ca avem centrala de ap..CU TOATE CA IN PRIMAVARA IL PUNEM IN VANZARE ,VREM SA NE LUAM UN AP. CU 5 CAMERE CU SCARA INTERIOARA ,CA ACUM AVEM UNUL CU 2 CAMERE SI ESTE LA PARTER SI PE COLT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, copilitzo!!
Oana, nici nu stii cand ti-o iau inainte! Mai vorbim maine dimineata!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sunt tot aici, nu am plecat

Nu va inteleg de ce vorbiti de pompita/muls/biberon. Daca e lapte la purtator? De ce sa-l mulgeti ca sa i-l dati cu biberonul? Ca sa aveti ce steriliza? (fianna, te inteleg perfect; mi se pare absurd ce-ti cere mama ta) Credeti ca nu ii mai place tzatza? Stiu si eu...nu cred. Adica sa prefere sa bea din biberon decat din tzatza? Pai de ce? Ca la tzatza e cald si bine, miroase a mama. Nu cred ca motivul e asta. Eu zic ca pur si simplu nu are chef sa manance cand face asa. Sau - asta e pentru lia - vrea sa stie ca mai esti acolo. Cand Victor a facut figuri la san, l-am pus pe pat si l-am lasat putin acolo cu suzeta, apoi m-am intins langa el si l-am alaptat la orizontala. de atunci asa mancam. Si nu mai avem probleme. Stiu ca ziceam ca ce ma fac daca merg undeva cu el, cum il hranesc? unde ma intind? S-a rezolvat. Stiu ca imi spusese si ceinva pe aici, nu mai stiu cine, de foame o sa manance si in picioare, nu doar in brate. Si chiar asa e.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

aylin_tarcan am citit ca ai incercat sa ii dai debridat. Pana la urma ai reusit cumva sa ii dai? Poate ca chiar o doare burta. Stiu ca atunci cand o doare urechea isi duce mana des acolo.
CE pot sa iti zic este ca Daria a avut crampe foarte puternice de burtica care i-au revenit acum si plangea la fel cum zici tu. Dupa ce i-am dat debridat s-a potolit. Chiar daca da pe jos cand il ia cu seringa insista un pic. Lasa sa se murdareasca, asta e, dar poate si inghite ceva. El pare dulce la gust, insa daca ai sa-l gusti si tu o sa vezi ca la sfarsit e destul de amar si din acest motiv face asa.
Cat despre mancat foarte putin (la 15 h fara plans de foame) pot sa-ti zic ca Daria mananca 4 mese pe zi si daca eu nu ma duc cu biberonul la ea nu zice nimic. DE la 8 seara mai mananca abia la 8 dimineata. POate asta e ritmul ei. Am vazut ca ai scris ca totusi a crescut destul de bine in greutate.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

dana,

incerc cu debridatul. asa zic si eu, ceva ceva inta si in stomacel. desi jumate e pe hainute nu merge cu seringa, asa ca ma chinui cu lingurita. o sa gust si eu sa vad cum e. ma gandeam ca exista o tehnica pe care eu nu o stapanesc.

si eu zic ca o doare burtica. ca uneori se trezeste tipand din somn si e agitata. eu ma mai gandesc ca nu am cantitati industriale de lapte, mai ales dupa o luna jumate in care a supt putin. si daca ar manca macar la 4 ore s-ar mai satura. dar daca mananca asa de rar, normal ca nu ii ajunge ce am eu. in schimb noaptea mananca. ceea ce nu cred ca e foarte ok. ar trebui sa manance ziua. dar...

pup dana si dariuta

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Si ca vorbeam de pompe si de muls. Eu, de nevoie, va trebui sa-i pregatesc pentru duminica un biberon de lapte. (trebuie sa mergem al un botez duminica pe la pranz si preconizez ca voi lipsi vreo 4-5 ore) Ce ma fac, ca nu reusesc sa mulg nici 5 ml???. Sa-i fac lapte praf? Oare nu ii dauneaza la stomacel, sa-i dau 150 ml de lapte praf? Asa am procedat data trecuta, dar chiar cand mama se chinuia sa-i dea am venit eu. (cu "lapte-n tzatze, malaiesh in calcaiesh...")Cert e ca mama mi-a spus ca nu i-a placut deloc. Se stramba, scotea biberonul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddanagh

Si inca ceva ce poti incerca sa o mai potolesti din plans. Faptul ca nici eu nu am cu cine sa o las nici macar o ora, s-a invatat numai cu mine. Cum ies din camera cum incepe insa mi-am zis : ce am de facut, stau si eu cu ea. Nu fac nimic altceva, stau si ma joc cu ea. top, top cu iepurasul, alo, alo cu telefonul....Cand simt ca nu mai pot, o asez pe perna si o tin pe picioare si ii citesc articole din reviste, articole ce ma intereseaza pe mine insa i le citesc intonat. Cred ca ea crede ca sunt povesti . Tine intotdeauna.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

da, da asa si eu. vrea mereu sa i se vorbeasca, sa te joci cu ea....asta cand e in toane bune

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
in schimb noaptea mananca. ceea ce nu cred ca e foarte ok. ar trebui sa manance ziua. dar...

Aylin eu am invatat sa elimin din gandirea mea expresia "ar trebui". Bucura-te ca mananca. De ce, ma rog, ar trebui sa manace ziua? Si daca ea nu vrea? Ce-ai sa faci? Recomandabil e ca un BB sa manace la anumite intervale de timp, ca sa nu-l doara stomacelul. Dar ca manaca noaptea si nu ziua, atata timp cat face ziua o pauza, sau cat intre mese sunt cam 2 ore...nu vad problema (decat ca esti tu zombi de oboseala - dar nu-ti mai fa griji pentru ea.) Si Victor in luna a III-a luat putin. 600g. A luat, asta e bine.

Mergi la inceput

fianna, s-au uitat la limbuta. la urechi nu se uitase. de aia ma gandeam.
lasa copilul in pace. matei e un baietel papacios, care ar sta toata ziua la tzatzica. incearca sa te mulgi o data sa vezi cat ai. asta asa, ca idee. dar eu zic sa nu ii dai bibe. lasa, ca papa el cat vrea.

simo, pupete si merci de vorbele frumoase. si eu ma gandesc ca daca erau doi eram deja pe alte carari acum. daca erau doi asa ca ea.

elena, bafta la doctor.

fetele, aia 6 mil, in conditiile in care nu am facut cerere de aia sa ii vireze pe card, vin cu postasul? sau imi vine biletel de la posta? si cam la cat timp dupa ce am depus dosarul?

deni, pupici tie, lui dodo si vlad

oana, eu am facut varicela la cateva lunisoare. deci - se poate.

pai ghinetz, imi zicea cineva ca poate nu mananca ziua ca mananca noaptea. si ca isi inverseaza programul. dar deja nu ma mai stresez. sa vad cum mai decurg lucrurile.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

monicabo, ti-am trimis PM

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Multumesc pentru cafele!

Elena, am vazut aseara ceva din emisiunea despre baietelul nascut la Municipal pe 4 august, daca am inteles bine. Eu am nascut acolo si m-am externat pe 3, deci cu o zi inainte (si fie-mea a avut circulara stransa de cordon, dar doctora a vazut si a rezolvat imediat). Am prins fix sfarsitul din discutia telefonica ccc cu dr. Cristian Radoi, scria pe ecran ca el era dr. de garda, dar n-am prins daca el a fost cel care a spus ca i s-a terminat garda sau daca el urma sa vina. Am mai auzit una lata despre el, soldata cu dosar la Colegiul Medicilor. Oricum, cazul e incredibil, doamne fereste!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput