Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Aveti idee cat tin astia banii la posta in cazul in care nu te-a gasit postasul acasa??????????

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Eu stiu ca 26 si 27 sunt ultimele 2 zile din luna cand mai poti mergi dupa bani. Eu am fost pe 27 si dupa cateva crize de isterie ale functionarei (ca de ce vin in ultima zi...!!!! ) imi dadura si banii.
Coada la ghiseul de alocatii, pensii si altele....la greu.

Andreea si bb Mara Ioana (08 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

oana pupam copil varicos. Pasta alba mentolata, asta va fi prietena voastra, stii? Si asteptam si noi sa ne spui daca a luat si BB. Va tinem pumnii.
steluta nasol momentul cu zugraveala, amenajatul...Eu detest asta. Va spuneam de mama ca vrea mereu sa fie in tendinte in ceea ce priveste amenajarea apartamentului. Ei bine...inseamnca ca v-ati dat seama ca - exagerand putin - am crescut pe santier. Si se nimerea asa, cam in fiecare sesiune de vara. Colegii ma stiau de acum, ca ii rugam sa vada daca nu am var pe haine. Ca in suflet aveam, desigur.

(Waw. Lia sa nu crezi ca scriu asa, ca sa nu ma ajungi; pur si simplu am azi chef de vorba; cred ca mi-a ajuns si mie statul asta singurica toata ziua. Ma tampeam sigur daca nu erati voi)

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nikole ti-am admirat baiatul insa, iti spun sincer ca, femeia din mine s-a uitat mai mult la concurenta, adica la tine. Mai fato esti tare frumoasa. Sunt trucate pozele? cumva. Eu una te declar mis odisee indiferent cine iese.

Ma distreaza Daria la culme in dimineata asta. I-am agatat alti maimutoi de barele de la leganus si zici ca a vazut Parisul. SE mira la ei de juma de ora. o, ooooo, oooooooooooooo

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Aylin, mie mi-au spus ca aia 6 mil vin dupa 2 luni de cand am depus dosarul pt CIC (adica, in cazul meu, pe la sfarsitul lui decembrie, dar fiind sarbatori, s-ar putea prin ianuarie ). N-am idee daca vin cu postasul sau primim biletel de la posta.

Elena, bafta la dr. si din partea mea!

Jadi, multa sanatate puiutilor tai!

Oana(ghinetz), fie-mea cand era cam de vreo luna nu prea se satura in fiecare seara (sau cel putin asa credea sotul meu) si mai manca ccc cate un biberon de vreo 50 ml de PreNan, dupa ce golea bine sanii. A fost ok, n-a avut dureri de burtica sau altfel de probleme. Oricum laptele formula e facut special pt bebei, nu cred ca le poate face rau.

Edit: nu le face rau decat daca au intoleranta la lactoza, dar sunt rare cazurile astea.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by before-after

quote:
Originally posted by ddanagh

Aveti idee cat tin astia banii la posta in cazul in care nu te-a gasit postasul acasa??????????

poze cu Dariuta mea

Eu stiu ca 26 si 27 sunt ultimele 2 zile din luna cand mai poti mergi dupa bani. Eu am fost pe 27 si dupa cateva crize de isterie ale functionarei (ca de ce vin in ultima zi...!!!! ) imi dadura si banii.
Coada la ghiseul de alocatii, pensii si altele....la greu.

Andreea si bb Mara Ioana (08 august 2007)

Multumesc mult Andreea. Eu am depus dosarul in Bucuresti ca asa am pe CI insa acum sunt mutata in PLoiesti. Ai idee daca pentru a-i depune pe card trebuie sa imi deschid cont doar la BCR sau Banc POst sau merge si alta banca.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, perfect logic ce spui tu... Dar cand te apuci sa despici firul in paishpe, ajungi de multe ori la concluzii care mai de care mai nastrusnice (de genul: daca nu mananca la san, siiigur va manca din biberon.)

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana iti spun cum am facut eu cu alaptatul cind am fost la un botez.
L-am lasat pe Andrei cu mama la mine acasa(ca in alta casa nu sta,plinge) iar ea m-a sunat cind baiatul plingea de foame.In 5 min cu masina ajungeam (,norocul meu ca orasul e mic,ca tot rideai de mine).
Chiar daca ajungi in 10 min,ii distrage mama ta atentia pina vii.La mine mama e experta in stat cu bebe, pacat ca lucreaza inca si e cam stresanta uneori (dar e mama,o iert).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
(Waw. Lia sa nu crezi ca scriu asa, ca sa nu ma ajungi; pur si simplu am azi chef de vorba; cred ca mi-a ajuns si mie statul asta singurica toata ziua. Ma tampeam sigur daca nu erati voi)
Oana , Stefan si Victor . Si tati
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Nici prin cap nu mi-a trecut! Si eu sunt toata ziua cu un ochi pe forum, ii mai povstesc si Mirunei ce citesc pe aici... Spunea cineva zilele trecute ca are impresia ca si-a redus vocabularul la hga, ga, giii de cand sta cu bebe, doar-doar il determina si pe cel mic sa "vorbeasca". Si la noi e la fel!!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lia, asta e din gama : daca nu au paine, sa manance cozonac?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Da Lia eu eram aia. Vreau si eu sa zica si cate un ggg, ea zice numai vocale ( a, respectiv, o) si mi-am zis ca e timpul sa invatam alfabetul asa ca ii repet intruna consoane. Pronunt apasat mama. By the way: Tare m-as oftica daca ar zice prima data tata si nu mama. Dupa ce ca pe tac-su il vede dimineata 5 min si seara o ora, sa zica si tata primul cuvant, demisionez.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput