Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
jadi spune:
Dana, Vlad a zis vocale de la inceput, a si o si a vorbit foarte repede. Nu as crede ca e vreo legatura dar zic si eu!
Si la mine a zis prima data tata, daca e sa ma iau dupa mama mea, cica o sa fac tot baiat si asa a fost
Asa ca depinde ce vrei, zice mama faci fata, zice tata faci baiat!
Astea sunt din puztul gandirii! Gata plec la billa, va schimba simo de capitol ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Gabrielabv spune:
servus fetele
ce dor mi-a fost de voi
am avut iar pc-ul stricat si nu stiu cat o v-a mai duce saracul,mama lor cu virusii nenorociti
Medeea a facut ieri 3 luni si a luat in greutate doar 500g
cat am reusit sa citesc din urma am vazut ca nu suntem singurele cu probleme de supt putin si cu pauze lungi
ieri chiar m-a apucat disperarea, a avut doar 3 mese si alea anemice
in ritmul asta mi-e frica ca ramanem fara lapte la purtator
ma duc sa mai citesc din urma si daca pot va mai scriu
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
ghinetz spune:
quote:
Oana(ghinetz), fie-mea cand era cam de vreo luna nu prea se satura in fiecare seara (sau cel putin asa credea sotul meu) si mai manca ccc cate un biberon de vreo 50 ml de PreNan, dupa ce golea bine sanii. A fost ok, n-a avut dureri de burtica sau altfel de probleme. Oricum laptele formula e facut special pt bebei, nu cred ca le poate face rau.
Diana, stiu, dar stiam ca stomacelul lor trebuie pregatit pentru formula, asa, cate 10 ml/zi. De asta intrebam.
Nonna, multam de idee. M-am gandit si eu la varianta asta, dar fiind o petrecere de scurta durata, ar insemna sa stau mai mult acasa sa alaptez decat acolo. (drumul, cam 20min daca nu e aglomeratie, sa ma dezechipez pentru alaptat, alaptatul in sine, echipatul iar...) Si nici nu ma pot baza ca nu i se va face foame in timpul asta (e atat de imprevizibil)
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Oana, perfect logic ce spui tu... Dar cand te apuci sa despici firul in paishpe, ajungi de multe ori la concluzii care mai de care mai nastrusnice (de genul: daca nu mananca la san, siiigur va manca din biberon.)
Lia siMiruna Demetra
(8 august 2007)
Uite, eu asta nu inteleg: daca tzatza e plina de lapte de ce sa o golesc in biberon ca sa ii dau sa suga de acolo? (intreaba o mama care s-a muls 3 luni pentru piciul ei si a foat "cam" greu, asa ca asta nu pricep, de sa aleg ceva mai greu in locul a ceva usor). Inteleg ca atunci cand vezi ca BB nu suge iti vine sa-i dai si din sticla de bere, numai sa bea lapte. (Lia asta idee nastrushnica, nu?) Si tocmai de aceea scriem aici, ca sa vedem ca nu trecem singure prin asta, ca au trecut si altii si ca, cu putina rabdare toate trec (trec cele rele si vin cele bune, trec si cele bune si vin altele rele si uite asa ajungem sa ne plangem maine-poimaine ca a chiulit de la teza, ca a fugit la mare cu prietena sau ca si-a luat o nevasta nashpa rau)
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Putzul gandirii fiind foarte adanc o sa incep sa zic tata atunci.
M-ai facut si de data asta.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Da Lia eu eram aia. Vreau si eu sa zica si cate un ggg, ea zice numai vocale ( a, respectiv, o) si mi-am zis ca e timpul sa invatam alfabetulasa ca ii repet intruna consoane. Pronunt apasat mama. By the way: Tare m-as oftica daca ar zice prima data tata si nu mama. Dupa ce ca pe tac-su il vede dimineata 5 min si seara o ora, sa zica si tata primul cuvant, demisionez.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Dana, cam asa sta situatia si la noi: a avut o perioada foarte scurta de nga, ggg , apoi a explodat intr-un soi de lalaiala foarte muzicala care o tine minute in sir. De cateva zile incearca sa spuna b sau p, nu-mi dau seama exact si nu-i prea iese. De ciuda nici vocalele nu mai vrea sa le spuna!

Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)