Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
mai fetelor nu mai folositi cuvantu "batrana". nu se asorteaza cu asa neste mamici super cum suntem noi.mai degraba: mature, infloritoare, bla bla. n-a scris Balzac "Femeia la 30 ani"???????
eu conform principiului "tzara arde si baba ..........", am inceput sa am emotii la ideea de sofat. maine poimaine vine bibiu si mitza-sofertita e in pom cu nervii! sotu n-are carnet asa ca io tre sa prestez. azi ma plimbam printre blocuri, la un moment dat doo masini :una de politie una civila , care si=au dat prioritate intr-un mod pe care io nu l-am compilat!
acu ori era un semn la inceputu strazii care le dadea prioritate intr-un anume fel, ori io tre sa ma pun serios cu burta pe codu rutier!!!!!of!
Aylin partial te inteleg pt ca si Andrei are acelasi comportament seara de la 6 pana pe la 10. parca are prog de lucru cu publicu. nu manca, plange vrea plimbat si bagat in seama. dupa ora 10 sunt ca o ...stafida nasolita!
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
mai fetelor nu mai folositi cuvantu "batrana". nu se asorteaza cu asa neste mamici super cum suntem noi.mai degraba: mature, infloritoare, bla bla. n-a scris Balzac "Femeia la 30 ani"???????
eu conform principiului "tzara arde si baba ..........", am inceput sa am emotii la ideea de sofat. maine poimaine vine bibiu si mitza-sofertita e in pom cu nervii! sotu n-are carnet asa ca io tre sa prestez. azi ma plimbam printre blocuri, la un moment dat doo masini :una de politie una civila , care si=au dat prioritate intr-un mod pe care io nu l-am compilat!acu ori era un semn la inceputu strazii care le dadea prioritate intr-un anume fel, ori io tre sa ma pun serios cu burta pe codu rutier!!!!!of!
Aylin partial te inteleg pt ca si Andrei are acelasi comportament seara de la 6 pana pe la 10. parca are prog de lucru cu publicu. nu manca, plange vrea plimbat si bagat in seama. dupa ora 10 sunt ca o ...stafida nasolita!
*mihaela*
stafiduta draguta, atunci eu ce mai sunt? de la 6 am la 10pm...
pup andrei de mihaela si mihaela de andrei
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
nma spune:
salutare
inca nu am citit din urma dar am vesti despre noi. aseara am fost la pediatru din cauza de multi mucisori si tuse. andra e ok. dr spune sa o las ca trece, daca mami nu e acasa sa mearga bona la dr in caz ca apar probleme. are 6050gr si 64-65cm. deci a crescut bine. greutatea e de la laptele formula caci altfel nu trecea de 5500 dar e bine. se pare ca si piciorusele sunt ok, dar tot trebuie sa mergem la bucuresti cand vom putea. a inceput sa mai doarma si in casa. dimineata a dormit pana la 9 (pe la 6 a mancat). noaptea vad ca se trezeste doar o data sa manance dar o deranjaza mucisorii. si e dulce foc. ii place sa stau cu ea in pat. imi ia mana, o studiaza, o baga in gurita si apoi o pune sub obraz si o tine bine sa nu ramana fara. cand ii dau biberonul impinge de el in sens invers si se enerveaza ca nu ajunge in gurita.
alex e si el racit. aseara desi afara era -1 grad el a iesit in maieut, dar si-a luat ghetele. pt asta l-am pedepsit o saptamana fara desene plus stat la colt pana am mers acasa (eram in vizit la nasi). saracu nu prea intelege ca a fost cel mai cuminte diontre copii si a primit cea mai grea pedeapsa. ceilalti doar au fost putin certati. imi e mila de el dar tare m-a enervat atunci si acum nu mai pot sa dau inapoi.
in rest eu am mult de lucru asa ca ziua trece foarte repede
acum incerc sa citesc din urma si revin
pupici
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
eu stiu cum e din alta pozitie sa spui ca e persoana panicata si agitata. si e usor sa spui sa se linisteasca. dar as vrea sa stea cineva cu ea in casa 3 zile.
broscuta gargarita
Aylin, incearca asta, exact ce ai sugerat. Dar nu trei zile, ci trei ore. Am inteles ca mama ta este profesor universitar, poate isi rupe trei ore sa stea cu ea. Daca nu, o prietena in care ai incredere. Daca nu ii e foame inseamna ca pot avea grija de ea iar tu iesi, relaxeaza-te. Eu zic ca atunci cand te vei intoarce vei avea forte proaspete si poate un pic mai mult optimism !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
gata, m-am linistit un pic. imi cer scuze pentru faptul ca v-am barait pe aici, ca poate v-am stricat buna dispozitie. imi pare rau pentru asta, si o sa incerc sa nu ma mai plang chiar asa pe aici. insa incercati sa intelegeti ca sunt singura si ca nu mai fac fata. sunteti de altfel si singurele persoane care ma pot sfatui, care imi pot da idei, singurul meu suport. am incercat sa calmez plansul asta cu de toate: cu muzica, cu foen, cu masina de spalat, cu hataneala, cu plimbare in brate, cu nici nu mai stiu ce. si nimic. se invineteste, nu mai poate respira, asta in brate fiind. daramite daca as lasa-o jos. cand era mai mica se calma la san. si singurele momente de liniste erau cand manca. acum, nu numai ca nu se mai calmeaza, dar tipa. asta tine de tare muticel. dar era ok. adica ma chinuiam, dar pana la urma manca ceva. acum nici sa nu vada. fiecare gura e un calvar.
o sa o las in pace, sa nu manance daca nu vrea. dar ea are ceva de plange asa de tare la fiecare gura de lapte. ma ganedsc ca o doare tare tare burtica cand mananca. si probabil tot din cauza asta nu doarme cand nu mai poate de somn. iar solutiile astea anticolicative le scuipa cat colo.
GATAAAA, stergem lacrimile, si o luam de la capat. multumesc pentru intelegere, promit sa incerc sa fiu optimista si curajoasa.fetele
broscuta gargarita
Mi-a mai venit o idee: doctorii pe care i-ai consultat au verificat-o la urechiuse ? Te intreb pt ca Victor cand nu mai manca bine si urla mai des decat de obicei avea o infectie la ureche de care nu mi-as fi putut da seama daca nu mergeam la medic.
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
jadi spune:
Pai fata mosului, nu stiu ce sa iti mai zic! Daca vrei sa alaptezi, asta e situatia, calare pe cai
Si apoi puiul de om se creste cel mai greu! Oricum 500 de grame intr-o luna e minimul deci e ok si 5.700 la 3 luni iar e bine. Fa si tu un grafic de crestere pe parinti . com sa vezi daca esti aproape de mediana si atunci asta e ritmul ei de crestere, agitata si pe deasupra agita si parinti
.
Si nu ii mai da medicamente cu biberonul ca sa nu iti refuze mai tarziu biberonul cu lapte daca o fi cazul. Incearca cu seringa, la cat debridat pe zi ii dai , vreo 2 ml de 3 ori pe zi, ii bagi seringa intr-o parte la masele si pac pac pac mai cu de-a sila o sa inghita. Eu il iau prin surprindere, nu are timp nici sa se inece cu ceva!
Si e corect ce zice si Diana, da-o in parasire atunci cand poti si iesi un pic la descreiereala!
quote:
Originally posted by aylin_tarcanquote:
Originally posted by jadi
Aylin , nu stiu ce sa zic in conditiile descrise de tine. Clar ai 2 optiuni, sa incerci sa alaptezi, nu am idee cat mai poti sa o tii infometata, ori sa incerci sa ii dai biberon, cu lapte muls sau formula. Pentru ultima varianta insa nu ai cale de intoarcere, vei pierde laptele incet incet. Asa ca sfatuieste-te si tu cu mama, sotul, etc si luati o decizie. Eventual mai fa o urocultura inainte de a lua deciza asta!
La Vlad asa am patit si eu, il intarcasem de mult si nu stiam, ca atare imi refuza sanul, asa ca am luat-o pe panta mulsului si am mai dus-o vreo 2 luni jumate cu laptele muls (am facut depresie de muls, deci dai dintr-un in alta, scapi de depresia alaptatului si dai in asta) si la 4 luni jumatete mi-a refuzat laptele muls si a acceptat cu mare placere formula.
Nu e musai sa mergi la 10 doctori, sunt suficienti 2 ca sa te puna in dilema si sa nu stii incotro sa o iei!
Deni &Vlad & Tudor
deni, ai dreptate! dar fii atenta, faza tare! zic sa ii dau copchilului debridat. si cum cu seringa il scuipa cat colo, ma gandesc eu ca o fi mai usor sa i-l pun in tetina. a stat tetina la fata in gura si nicio miscare! nu vroia sa suga si pace. o data am incercat dupa reprize de nemancare sa ii dau cu biberonul 20 ml pe care ii mulsesem, de proba. nu a vrut sa suga din biberon. eu pana acum i-am dat de vreo 3 ori cu biberonul (adica socru-miu, cand nu eram eu acasa). dar vad ca nu se da in vant sa suga nici din el. oricum, nu vreau sa trec pe biberon. ar fi chin si acolo, nu ma astept altfel!
broscuta gargarita
Deni &
Vlad & Tudor
cristina26 spune:
pap.elena intradevar sunt asa de dulci cand rad si sunt asa de mici. Pupici la printisorul tau frumos
. Sotul tau crede ca e batran la 30 de ani??? eu cand am facut 30 de ani am fost asa de fericita, inca frumoasa si mai matura ca la 20. Mie imi place tare varsta asta
.
Nanna76 nu a fost mama care radea cu Ingrid, a fost nasa
.
Samadhi multumesc draga mea. Pupici la printesele tale frumoase
.
Aylin Nu e nimic daca se albastreste cand plange. Ingrid tot asa face, plange si o vezi cum se albastreste. Albastritul asta nu e ca nu pot sa respire, e ca isi tin respiratia. Cand face asa eu ii suflu in fata si isi revine imediat (de obicei se sperie). Nu e placut sa iti vezi copilul asa, dar ce putem face. La inceput cand vedeam cat de tare se supara si cum se schimba la fata plangeam si eu cu ea, acum m-am mai obisnuit... Sotul meu era asa cand era mic, plangea si isi tinea respiratia pana lesina (asta pe la un an)... sper sa nu faca si Ingriduta la fel. Eu ce cred este ca nu ai asa de mult lapte (eu am trecut prin perioada asta si cu Paul si acum si cu Ingrid). Eu m-am muls din 3 in trei ore zilnic. O puneam la piept si dupa aia ma mulgeam. La inceput nu am scos prea mult lapte, nici acum nu scot prea mult... dar totusi scot 100ml la un muls (cu mult mai bine ca 29ml). Eu cu Paul am luat Reglen, care mi-a crescut productivitatea de lapte in 5 zile. Mulgete si da 2 mese pe zi cu biberonul (eu pun 210ml dimineata si 210ml seara). In masa de dimineata bag si vitaminele. Numai bine si multa putere.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Anya20 spune:
am intra pe fuga, caci am de transmis niste mesaje:
whitchy...ai un bebelus extraordinar de frumos!!! e minunat. am ramas masca atunci cand am vazut pozele. nu-mi vine sa cred ca e real. iar fotografiile sunt f frumos facute.
la fel si ingriduta...superba.
i-am mai admirat pe flacaii oanei, niste frumosi. si zi asa cu nikole...bine ca vine la iasi
, ca altfel ma inverzeam de invidei 
.
am pierdut-o pe adelise in cojocel, dar fac eu rost de linkul cu poze. ca vreau s-o vad.imi imaginez ca e o splendoare.
intr-adevar, aylin, alma arata f bine si e o dulce. peste cateva luni ai sa zambesti cand iti vei aminti de momentele astea. te macina, stiu, dar ai sa vezi ce mandra vei fii cand iti vei da seama ca te-ai descurcat f bine, chiar si singura.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
brazuca25 spune:
Hop si noi de la vaccin! Am venit acasa ca mii de nervi ca medicul de familie al fetei mi-a zis ca e timpul sa ii dau mancare deja ca are 4 luni. 
Are Deni 6.300kg si 63 cm...nu mi se pare ca ar vreo problema cu greutatea si ma enerveaza ca mi-a trantit-o asa sa ii dau sa manance ca si cum nu as fi in stare sa o satur...sau ce-o fi fost in capul ei.Plus ca zice ca trebuie sa maresc doza de vigantol ca are fontanela cam mare...ceea ce pediatrul acum o saptamana nu a remarcat. Eu acum pe cine sa mai cred?
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
witchy_witch spune:
iti multumesc anya, noi il iubim pe zi ce trece mai mult. pozele sunt facute de fotografii de la botez, cu super aparate si lumini la ei. de asta sunt asa bine realuzate, ca ale noastre se vede clar ca sunt mai neclare si neluminoase.
toti bebeii sunt frumosi, dar al nostru este evident special pt noi.