Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
mita.2000 spune:
Luna fi-ta cu cojocel e de milioane! si cizmulitle de motanca! suuuper. mi-a placut tare mult - si vorba unei mamici de aici - bine ca nu stie fi-mea sa obs treburile astea ca ar zice vreau si eu!! dar or sa vina si vremurile astea. sa te tii atunci.
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/
violetan spune:
Pup toate fetele! Am inceput serviciul de o saptamana, asa ca doar am citit ce ati scris. Acum am gasit putin timp sa va scriu. Multumesc mult fetelor care m-au sustinut cu mulsul. Reusesc acum sa strang cam 300-400 ml pe zi, din 3 mulsuri, adica fix cat imi trebuie sa-i las bonei sa-i dea bbikului cat sunt eu plecata. Restul papa de la tzatzi direct de la mami 
. Sa dea DD sa o tinem tot asa!
In rest, ghinetz, m-am hlizit crancen la faza cu rapirea din serai!!
La mine, culmea kitsch-ului ar fi un bibelou de orice fel (cel mai mishto betzivul cu cainele_ pe mileu asezat discret pe computer
Lia si celelalte fete care va dati mari ca sunteti cele mai in varsta la 32-33-34 de ani: v-am luat! am 36 deja, ei? ce ziceti? Cat despre maturizare jur ca inca ma simt extrem de tanara si zapacita si nu cred ca am sanse sa ma maturizez prea devreme. Inca mi se pare ca ma joc de-a scoala, serviciul, casa, copilash...ceea ce e bine, nu? 
Aylin, daca zic ca te inteleg perfect nu cred ca te incalzeste prea tare. Saraca de tine ai ajuns sa fii exemplul meu cel mai la indemana cand se plange sotul meu ca e prea galagios bb. Stii cum se calmeaza? Instantaneu! As vrea din tot sufletul sa te ajut cumva, dar nu cred ca pot. La chestia cu greutatea ti-am mai zis, si bble meu a luat ca alma ta, doar ca el mananca, ceea ce e si mai frustrant, nu??? Cred ca ti-am mai zis: sora mea geamana, la primul copil (fetitza) a avut cam aceleasi probleme: urla nonstop, zi lumina, fara oprire (intentionat am exagerat cu sinonimele). Nu facea nimic altceva decat sa urle intruna! Dar s-a calmat brusc pe la 4 luni, daca imi amintesc bine. Nu mai poate dura mult nici la alma, zic eu. Te pup mult si pe tine si pe broscutza si ma rog la doamne doamne sa va ajute si pe voi sa va calmati si sa fiti sanatoase si fara griji. Cat despre doctori, te inteleg iarasi: si eu sunt panicoasa si am mers la mai multi doctori si am si chemat salvarea de nu stiu cate ori cand eram disperata, desi bb nu avea nimic, dar eram eu speriata si ma linistea sa aud ca e bine. Asta m-a costat f tare (ca la puls sau bgs e vreun milion jumate distractia). Deh! noblesse oblige, nu? 
Inca o data poopici la toti bebicii si mamicile lor dragalashe!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by jadi
Aylin , nu stiu ce sa zic in conditiile descrise de tine. Clar ai 2 optiuni, sa incerci sa alaptezi, nu am idee cat mai poti sa o tii infometata, ori sa incerci sa ii dai biberon, cu lapte muls sau formula. Pentru ultima varianta insa nu ai cale de intoarcere, vei pierde laptele incet incet. Asa ca sfatuieste-te si tu cu mama, sotul, etc si luati o decizie. Eventual mai fa o urocultura inainte de a lua deciza asta!
La Vlad asa am patit si eu, il intarcasem de mult si nu stiam, ca atare imi refuza sanul, asa ca am luat-o pe panta mulsului si am mai dus-o vreo 2 luni jumate cu laptele muls (am facut depresie de muls, deci dai dintr-un in alta, scapi de depresia alaptatului si dai in asta) si la 4 luni jumatete mi-a refuzat laptele muls si a acceptat cu mare placere formula.
Nu e musai sa mergi la 10 doctori, sunt suficienti 2 ca sa te puna in dilema si sa nu stii incotro sa o iei!
Deni &Vlad & Tudor
deni, ai dreptate! dar fii atenta, faza tare! zic sa ii dau copchilului debridat. si cum cu seringa il scuipa cat colo, ma gandesc eu ca o fi mai usor sa i-l pun in tetina. a stat tetina la fata in gura si nicio miscare! nu vroia sa suga si pace. o data am incercat dupa reprize de nemancare sa ii dau cu biberonul 20 ml pe care ii mulsesem, de proba. nu a vrut sa suga din biberon. eu pana acum i-am dat de vreo 3 ori cu biberonul (adica socru-miu, cand nu eram eu acasa). dar vad ca nu se da in vant sa suga nici din el. oricum, nu vreau sa trec pe biberon. ar fi chin si acolo, nu ma astept altfel!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Buna!
Alma, te pup. Te inteleg f bine, chiar daca eu personal nu am asa mari probleme cu fetita mea.
Spune-mi te rog, cate kg are acum Alma? La 3 luni (apropo, La multi ani pentru ziua de ieri, nu am apucat sa-ti transmit chiar ieri)
Andreea are acum 5.710 kg, si 63 cm la 4 luni, deci nu este nici ea o dolofana. Pana la urma cate g a luat in luna 3? Ca in primele 2 luni a luat f bine, din ceea ce spui tu, cate 1 kg pe luna... Andreea, ti-am scris la un moment dat cum a luat pe luni, nu a luat asa mult intr-o luna.
Offf, nu stiu ce sa zic.
Referitor la varsta: eu fac 29 de ani in curand, copilul l-am avut la 28 de ani si jumatate.
Dar voi, cele care aveti putin peste 30, tineti cont ca sunteti la al doilea copil. Si eu daca va fi sa mai am inca un copil, tot in jurul varstei de 30-31 ani probabil ca il voi avea.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
monic
fata scumpa! alma are 5680, a luat 500g in luna a 3a. a luat mult in primele 2 luni, asa e. chiar in prima luna se crucea doctorita. de aia, scaderea asta brusca le-a dat de gandit. luni e gata urocultura, si mai vedem ce o fi.eu acum l-am obligat pe socrul meu sa iasa cu ea la plimbare! l-am intrebat daca se grabeste (a venit sa imi aduca ceva), a zis "da", dar tot l-am trimis la plimbare. pentru prima data, am si eu o pauza!!!
eu fac peste o luna 30!
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mita.2000
Buna si de la noi si la multi ani bebicilor sarbatoriti!! si mamicilor frumoase!! apropo unde sa votez si io mamici frumoase??
la ce pagina e poza voastra?
Aylin nu ma pot abtine - parca ma vad pe mine cu Anca!!! fi-mea a luat in luna a 3-a fix 350 de grame.
si saptamana trecuta 50 de grame!!
si tot asa face nene - cand vede tata suge cu pofta pana vine lapte - cand o scipa cat colo si se pune pe un urlat de zici ca o arde! si tot asa eu ma chinui sa o bag in gura - ea o scuipa....dar totusi intr-un final dupa multe incercari suge - eu credeam la inceput ca o refuza ca curge prea tare - dar nu e asta. pur si simplu are ea ceva.
si eu am fost la doctor - eu ma duc la euroclinic ca acolo am nascut-o si am ramas la doctora neonatolog de acolo - Cobac Luminita - e buna sa stii - si are conceptii moderniste! si m-a pus sa-i fac urocultura - de doua ori - n-are frate nimic!!! nu ca nu ma bucur ca n-are nimic - dar ar fi fost o explicatie!! nu mai stiu nici io ce sa fac!!! macar a mea nu plange toata ziua - mai sta si linistita!!
Auzi nu ai un leagan din ala electric?? poate ar functiona... zic si eu.Imi pare tare rau ca esti amarata asa dar te inteleg
Madalina - mami de Anca 08.08.2007http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/
mada, asa, asa...cunoastem!
tu cat de des mergi la ea?
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by violetan
Pup toate fetele! Am inceput serviciul de o saptamana, asa ca doar am citit ce ati scris. Acum am gasit putin timp sa va scriu. Multumesc mult fetelor care m-au sustinut cu mulsul. Reusesc acum sa strang cam 300-400 ml pe zi, din 3 mulsuri, adica fix cat imi trebuie sa-i las bonei sa-i dea bbikului cat sunt eu plecata. Restul papa de la tzatzi direct de la mami. Sa dea DD sa o tinem tot asa!
In rest, ghinetz, m-am hlizit crancen la faza cu rapirea din serai!!La mine, culmea kitsch-ului ar fi un bibelou de orice fel (cel mai mishto betzivul cu cainele_ pe mileu asezat discret pe computer
Lia si celelalte fete care va dati mari ca sunteti cele mai in varsta la 32-33-34 de ani: v-am luat! am 36 deja, ei? ce ziceti? Cat despre maturizare jur ca inca ma simt extrem de tanara si zapacita si nu cred ca am sanse sa ma maturizez prea devreme. Inca mi se pare ca ma joc de-a scoala, serviciul, casa, copilash...ceea ce e bine, nu?
Aylin, daca zic ca te inteleg perfect nu cred ca te incalzeste prea tare. Saraca de tine ai ajuns sa fii exemplul meu cel mai la indemana cand se plange sotul meu ca e prea galagios bb. Stii cum se calmeaza? Instantaneu! As vrea din tot sufletul sa te ajut cumva, dar nu cred ca pot. La chestia cu greutatea ti-am mai zis, si bble meu a luat ca alma ta, doar ca el mananca, ceea ce e si mai frustrant, nu??? Cred ca ti-am mai zis: sora mea geamana, la primul copil (fetitza) a avut cam aceleasi probleme: urla nonstop, zi lumina, fara oprire (intentionat am exagerat cu sinonimele). Nu facea nimic altceva decat sa urle intruna! Dar s-a calmat brusc pe la 4 luni, daca imi amintesc bine. Nu mai poate dura mult nici la alma, zic eu. Te pup mult si pe tine si pe broscutza si ma rog la doamne doamne sa va ajute si pe voi sa va calmati si sa fiti sanatoase si fara griji. Cat despre doctori, te inteleg iarasi: si eu sunt panicoasa si am mers la mai multi doctori si am si chemat salvarea de nu stiu cate ori cand eram disperata, desi bb nu avea nimic, dar eram eu speriata si ma linistea sa aud ca e bine. Asta m-a costat f tare (ca la puls sau bgs e vreun milion jumate distractia). Deh! noblesse oblige, nu?
Inca o data poopici la toti bebicii si mamicile lor dragalashe!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

ai fost tare. eu inca nu am chemat salvarea, si desi stau vi-s-vis de grigore alexandrescu, inca nu am fost, nici la policlinica nu am fost mai des decat am fost chemata....dar cred ca nu mai am mult, si una din ele tot o sa o comit! asta cu tipatul am inteles ca vine de la tac-su. cu nemancarea cred ca de la mine
de cand s-a nascut astept sa faca 3 luni. era gandul salvator, ca o sa se cuminteasca, si o sa imi fie si mie mai usor. si atunci ma gandeam ca nu rezist 3 luni in stilul asta....si iata-ma ajunsa aici. sper si eu sa nu mai dureze mult.
pupici apasati
broscuta gargarita
mita.2000 spune:
Aylin am fost de doua ori de cand m-a apucat probl asta cu greutatea!!! in doua saptamani - si am facut urocultura de doua ori - acum dupa ce amluat ultimul rezultat nu am mai fost - o sa astept pana la incep lui decembrie cand o sa ma duc la vaccin si mai vedem atunci..........pana atunci ii dau sa pape tzitzi...macar anticorpi sa faca.
dar imi vine sa cumpar o cutie de lapte praf si sa-i infig un biberon pe gat.........abia ma abtin!!!
aylin_tarcan spune:
stiti cum fac eu? ba nu scriu deloc, dar si cand scriu.....va asasinez, nu alta! acum vad cate mesaje unul dupa altul sunt de la mine!ziceam ca mai astept, sa se mai intercaleze si altul, dar....![]()
carla
si multumesc. esti o dulce.
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mita.2000
Aylin am fost de doua ori de cand m-a apucat probl asta cu greutatea!!! in doua saptamani - si am facut urocultura de doua ori - acum dupa ce amluat ultimul rezultat nu am mai fost - o sa astept pana la incep lui decembrie cand o sa ma duc la vaccin si mai vedem atunci..........pana atunci ii dau sa pape tzitzi...macar anticorpi sa faca.
dar imi vine sa cumpar o cutie de lapte praf si sa-i infig un biberon pe gat.........abia ma abtin!!!
Madalina - mami de Anca 08.08.2007http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/
broscuta gargarita
mita.2000 spune:
hi! Aylin crezi??? iti dai seama ca eu din ian incep serviciul - deci nu o sa aiba incotro!