Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

multumesc fetelor pentru parola!

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!

Alma, te pup. Te inteleg f bine, chiar daca eu personal nu am asa mari probleme cu fetita mea.
Spune-mi te rog, cate kg are acum Alma? La 3 luni (apropo, La multi ani pentru ziua de ieri, nu am apucat sa-ti transmit chiar ieri)

Andreea are acum 5.710 kg, si 63 cm la 4 luni, deci nu este nici ea o dolofana. Pana la urma cate g a luat in luna 3? Ca in primele 2 luni a luat f bine, din ceea ce spui tu, cate 1 kg pe luna... Andreea, ti-am scris la un moment dat cum a luat pe luni, nu a luat asa mult intr-o luna.

Offf, nu stiu ce sa zic.

Referitor la varsta: eu fac 29 de ani in curand, copilul l-am avut la 28 de ani si jumatate.
Dar voi, cele care aveti putin peste 30, tineti cont ca sunteti la al doilea copil. Si eu daca va fi sa mai am inca un copil, tot in jurul varstei de 30-31 ani probabil ca il voi avea.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Lia, ma tem ca n-am nici un merit ca printesa mea a inceput sa doarma noaptea. Nu mi-a dormit o data o noapte si o jumatate de zi si seara mi-a cazut franta de oboseala si de atunci a inceput sa doarma noaptea. Aaa, cam de cand a inceput sa doarma numai alaptez, pentru ca nu mai am lapte. M-am mai chinuit in timpul zilei sa scot macar o masa cu san, dar acum nu o mai pot scoate nici pe aia. Nu stiu daca e vreo coincidenta sau nu ca fata mea doarme noaptea de cand nu o mai alaptez dar.. sper sa o tina tot asa. Nu stiu daca mai rezist sa o iau de la capat cu noptile nedormite.
Am citit pe aici ca fetele au pus x kg de cand au nascut si se chinuie sa le dea jos, eu am slabit ingrozitor de cand am nascut(nu eram eu grasa nici inainte,aveam 48kg, dar acum am ajuns la 44 kg).
Pupici
Mami de bebe bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gata, m-am linistit un pic. imi cer scuze pentru faptul ca v-am barait pe aici, ca poate v-am stricat buna dispozitie. imi pare rau pentru asta, si o sa incerc sa nu ma mai plang chiar asa pe aici. insa incercati sa intelegeti ca sunt singura si ca nu mai fac fata. sunteti de altfel si singurele persoane care ma pot sfatui, care imi pot da idei, singurul meu suport. am incercat sa calmez plansul asta cu de toate: cu muzica, cu foen, cu masina de spalat, cu hataneala, cu plimbare in brate, cu nici nu mai stiu ce. si nimic. se invineteste, nu mai poate respira, asta in brate fiind. daramite daca as lasa-o jos. cand era mai mica se calma la san. si singurele momente de liniste erau cand manca. acum, nu numai ca nu se mai calmeaza, dar tipa. asta tine de tare muticel. dar era ok. adica ma chinuiam, dar pana la urma manca ceva. acum nici sa nu vada. fiecare gura e un calvar.

o sa o las in pace, sa nu manance daca nu vrea. dar ea are ceva de plange asa de tare la fiecare gura de lapte. ma ganedsc ca o doare tare tare burtica cand mananca. si probabil tot din cauza asta nu doarme cand nu mai poate de somn. iar solutiile astea anticolicative le scuipa cat colo.

GATAAAA, stergem lacrimile, si o luam de la capat. multumesc pentru intelegere, promit sa incerc sa fiu optimista si curajoasa.

fetele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
ea nu merita nimic dar...face un bot

Elena, atunci merge de minune o botnitza.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
imi pare rau pentru asta, si o sa incerc sa nu ma mai plang chiar asa pe aici.

Aylin, personal nu sunt deloc deranjata de faptul ca te plangi. Si daca nu aici, atunci unde? Ma gandesc doar la tine...cum sa faci sa fie mai bine. Si cum sa faci sa-i fie Almei mai bine.

Gata, plec la plimbare.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aylin , nu stiu ce sa zic in conditiile descrise de tine. Clar ai 2 optiuni, sa incerci sa alaptezi, nu am idee cat mai poti sa o tii infometata, ori sa incerci sa ii dai biberon, cu lapte muls sau formula. Pentru ultima varianta insa nu ai cale de intoarcere, vei pierde laptele incet incet. Asa ca sfatuieste-te si tu cu mama, sotul, etc si luati o decizie. Eventual mai fa o urocultura inainte de a lua deciza asta!

La Vlad asa am patit si eu, il intarcasem de mult si nu stiam, ca atare imi refuza sanul, asa ca am luat-o pe panta mulsului si am mai dus-o vreo 2 luni jumate cu laptele muls (am facut depresie de muls, deci dai dintr-un in alta, scapi de depresia alaptatului si dai in asta) si la 4 luni jumatete mi-a refuzat laptele muls si a acceptat cu mare placere formula.

Nu e musai sa mergi la 10 doctori, sunt suficienti 2 ca sa te puna in dilema si sa nu stii incotro sa o iei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si poti sa te plangi aici ca nu ne deranjeaza, probabil ca ne-am sesizat cu toatele ca nu mai poti si de aia am incercat sa iti spunem una alta. Din afara, asa se vede, ca esti din ce in ce mai nelinistita!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

Buna si de la noi si la multi ani bebicilor sarbatoriti!! si mamicilor frumoase!! apropo unde sa votez si io mamici frumoase??
la ce pagina e poza voastra?

Aylin nu ma pot abtine - parca ma vad pe mine cu Anca!!! fi-mea a luat in luna a 3-a fix 350 de grame.
si saptamana trecuta 50 de grame!!
si tot asa face nene - cand vede tata suge cu pofta pana vine lapte - cand o scipa cat colo si se pune pe un urlat de zici ca o arde! si tot asa eu ma chinui sa o bag in gura - ea o scuipa....dar totusi intr-un final dupa multe incercari suge - eu credeam la inceput ca o refuza ca curge prea tare - dar nu e asta. pur si simplu are ea ceva.
si eu am fost la doctor - eu ma duc la euroclinic ca acolo am nascut-o si am ramas la doctora neonatolog de acolo - Cobac Luminita - e buna sa stii - si are conceptii moderniste! si m-a pus sa-i fac urocultura - de doua ori - n-are frate nimic!!! nu ca nu ma bucur ca n-are nimic - dar ar fi fost o explicatie!! nu mai stiu nici io ce sa fac!!! macar a mea nu plange toata ziua - mai sta si linistita!!
Auzi nu ai un leagan din ala electric?? poate ar functiona... zic si eu.Imi pare tare rau ca esti amarata asa dar te inteleg

http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu va mai bateti pe locul mamicii celei mai batrane, pentru ca il ocup eu cu mandrie: 38 de ani si sunt primii copii. Bineinteles si ultimii. Nu ma simt deloc batrana ci mai degraba legata de maini si de picioare ca asa as mai zburda si as mai copilari dar nu prea mai am cum! Speram si eu sa ma maturizez odata cu venirea copiilor pe lume (de fapt sperau altii) dar se pare ca mai au de asteptat!

Da Jadi, Iris e cea cu parul mai mare si in permanenta sculat si Karina e cea mai dolofana cu parul scurt.

Elena si eu va trebui sa fac o ecografie transfontanelara lui Iris pentru hemangiomul din cap insa mie mi s-a spus sa astept pana la 6 luni. O sa merg la Stamate si daca va trebui sa o operez o s-o fac la Szekely.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput