Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

quote:
Despre varsta nu ma intreba acum, inca nu mi-am revenit. Si ma uitam ieri pe mailul comun si am observat ca-s si cea mai baba de pe aici.

Oana...linisteste-te te rog,ca sigur nu esti tu cea mai batrana

numa' ca alea mai batrane n-au trimis nimic pe mailul comun

apropo...imi trimite si mie cineva parola?

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Samadhi, tot incerc sa-ti trimit un mail, si nu-l trimite, incearca sa mai golesti inboxul.Te pup:)

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Anto si Cristina, va multumesc pt. raspunsuri. Mihai e alaptat exclusiv si pana la 3 luni a facut kk zilnic. De o saptamana si jumatate face la doua zile iar ieri vroia sa bata recordul personal. Pana la urma a facut pe la 12 si ceva aseara, dupa ce l-am alaptat si a mai facut si de azi dimineata de doua ori. Nu stiu de ce schimbarea asta brusca de program de "evacuat" mai ales ca e la fel de vesel si activ!Mai e agitat uneori cand suge, semn ca il doare burtica!

Aylin, cred ca fetele te-au sfatuit bine in privinta Almei, sunt de acord cu ele. In poze e chiar buflica si tare dragalasa.

As vrea sa va rog sa-mi trimiteti si mie un PM cu parola la mailul comun, dacac aveti timp.Oricum , eu va multumesc de pe- acum.

EXact acum 4 ani , de aceasta sarbatoare , am pierdut a doua sarcina.Ii multumesc lui Dumnezeu ca acum imi tin in brate copilasul sanatos si ca mi-a daruit bucuria de a sti ce inseamna sa fii mama!

Vero bine ai venit !

Aveti dreptate cand spuneti ca strumfii nostri sunt cei mai frumosi! N-am reusit sa vad prea multe poze , dar asa e!

Mihai(3 luni)si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am implinit 33 in iunie inainte sa il nasc pe Dodo dar nu ma simt batrana decat cateodata, in rest sunt tanara si nelinistita! Dar uitand-ma in spate nu as putea sa reiau viata inainte de copiii cu cluburi si petreceri, deci sunt batrana Acum prefer petrecerile linistite!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna dimineata!!!!!!

NIKOLE: ciudat ca este gol!!!!!! Cum nu merge?Hmmm... ma duc sa vad poate l-ai umplut cu foto ;) dar eram mai inainte acolo si era gol....
Mai incearca...pana acum mergea....

CRISTINA26: am vazut video cu Ingrid, e super am ras impreuna cu voi...

GHINETZ: de cand la Iasi este aeroport international????? Stiam ca doar Bucurestiul are... ;)

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Mai e 1 luna si vine craciunul v-ati gandi la cadouri pt. copii ,sot ,parinti si SOACRE ?Eu i-mi stresez creierul ce sa-i iau soacrei mele (ea nu merita nimic dar...face un bot).Trebuie sa bantui putin orasul sa vedem cu a-s putea sa o multumesc .

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Raportez: si eu am 33 de ani chiar bat spre 34(pe 17 martie), asa ca suntem ceva "batranele" pe aici. Apropo de sarbatoarea de azi..am fost cu pitica si am impartasit-o...tareee i-a mai placut. Acum fug sa pregatesc biberonul ca s-a facut ora de masa si a inceput sa tipe rau de tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna la toata lumea, fara discriminare de sex sau varsta! Eu tot 28 de floricele am adunat in buchetul vietii () dar sunt sigura ca ma voi simti (prea) tanara si la 35 de ani, si la 45 etc. Astept anul ala in care sa simt si eu ca m-am maturizat, ca m-am copt si... nimic!

Vero, imi pare rau ca primele luni alaturi de Bianca au fost asa de dificile. Dar nu pot sa nu ma bucur ca in sfarsit gasesc pe cineva care ar putea avea un raspuns la problema mea: cum ai reusit s-o determini pe printesa ta sa doarma noaptea? Miruna a dormit impecabil pana la 2 luni si de atunci incoace, isi inverseaza incet, incet programul de zi cu cel de noapte.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Fetelor va pup pe toate, si pe bebeii vostri la fel. Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar stau f prost cu timpul. Ma ocup singurica de bebe, si incerc sa mai si lucrez pe langa... e greu.

Sper ca voi sunteti toate ok. Voi incerca acum sa mai privesc niste poze, la cele care ati scris aici pe ultimele pagini. Toti bebeii sunt frumosi, ii stiu eu de acum 1-2 luni.

Alexandru al nostru a avut botezul sambata si am facut poze. Fotografa a zis ca isi posteaza poza lui deasupra patului si incepe sa se uite la ea zilnic pana ramane gravida, ca vrea un copil exact ca el :-). Am fost tare mandri de el, a ras la toata lumea la botez, a plans doar 1 min dupa ce a inghitit apa. Apoi a dansat la petrecere cu mami, cu tati, si cu nasii, ba chiar si cu 2 prietene. Si tare i=a placut, era in elementul lui in sala de petrecere... si in lumina camerelor foto si video ii placea cel mai tare, radea si dadea din maini si piciorute de bucurie, asa ca am decis: il facem vedeta, ca ii place sa fie in centrul atentiei.

In alta ordine de idei inca il alaptez exclusiv, desi e din ce in ce mai greu pentru ca papa de ma usuca la propriu. Mananca 200-250ml lapte la o masa, si deja are 7,1 kg si 67 cm. E drept ca are cu cine semana, ca taica-sau are 1,95.... dar eu sunt mica de inaltime si nu foarte fortoasa, asa ca imi rupe mainile si spatele la cat e de greu, si deja ma ingrijoreaza sa nu fie prea maricel pentru varsta lui (doctorita zicea sa am multa grija, ca nici asa prea mare nu e bine).

In rest e un cumintel, plange doar cand are partulici durerosi, si mi se rupe sufletul. Plange si se contorsioneaza si trage parturi... si la ai vostri e la fel? Astia sunt "colicii"? Nu plange tot timpul, dar la majoritatea reprizelor de cacutza si partzuletze cam plange. Sper sa treaca repede.

Va doresc la toate bebei cuminti si sanatosi, si o sa incerc sa mai citesc ce scrieti. DIn urma nu pot citi, ca lipsesc de cateva luni dintre voi si am pierdut prea multe. Promit sa citesc pe viitor cat pot de des!

Si uitati si cateva poze de la botez, din cele de care zicea fotografa ca isi pune deasupra patului: http://www.flickr.com/photos/12458921@N03/sets/72157601784783745/

Ultimele 4 sunt de sambata, restul sunt ceva mai vechi, in ordine invers cronologica (pana la nastere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ghinetz, deni, oana, mi_a (poate ca am sarit pe cineva, nu mai stiu, poate nonna. sa ma ierte persoana pe care am sarit-o), multumesc pentru cuvintele voastre. insa nu mi se pare normal ca un copil sa nu manance nici 10 ml in 14 ore. asta a fost ieri. azi noapte a mai molfait cate ceva, eu zic ca a mancat. de azi dimineata iar nu a mai vrut. se bucura la vederea tzatzei, o apuca, si incepe datul din picioare si tipatul. cum o las, rade, cum incerc sa ii dau tzatza, tipa. ea in afara de cateva zile, o luna intreaga a fost cu pacaleala, cu alergat cu tzatza dupa ea. deja asta este a 5a zi in care 15 ore pe zi NU MANANCA! nu stiu cum o fi la al doilea copil, eu nu sunt o fire panicoasa din fire, dar cand vad ca nu mananca cate 15 ore, fac si eu ca anto, ma depresionez.

incercati sa va imaginati un copil care e in permanenta visiniu de plans, care tipa cum il pui la tzatza si ca sa ai cateva minute de liniste trebuie sa te dai de 3 ori peste cap, ca in povesti. si asta de 3 luni. incercati sa va imaginati cum e creierul meu, aproape ca nu mai aud de atata urlete, si cand e cuminte, daca sunt in alta camera o aud plangand(!!!) par panicata pentru ca sunt panicata. puseu puseu, dar de o luna, lua-l-ar naiba de puseu!

si in zilele in care e cuminte, atat imi trebuie, sa indraznesc sa dau tzatza!

fite a mai avut. asa cum probabil ca au toti copiii. zile cu mofturi, zile fara mofturi. pe alea nu le socotesc. eu vorbesc acum de ceva care tine in continuu de mai mult de o luna. acum o luna si jumatate a inceput, si vad ca e din ce in ce mai rau. ea arata bine, da, e si vesela cateodata, nu pare a suferi. doar cand ii bag tzatzica e in culmea suferintelor. nu ma mai tin nici pe mine nervii.

despre doctor, da , ar trebui sa gasesc unul si sa raman la el. deocamdata am fost la astia 2. o sa raman la unul cand l-oi gasi pe ACELA. nu am fost la 10, la 2.

eu stiu cum e din alta pozitie sa spui ca e persoana panicata si agitata. si e usor sa spui sa se linisteasca. dar as vrea sa stea cineva cu ea in casa 3 zile.

iertati-mi tonul va rog, eu stiu ca sunteti alaturi de mine si vreti sa ma ajutati si sa ma calmati, va pentru asta, dar nici eu nu mai pot. o sa o tin nemancat o zi intreaga, 24 de ore, sa vedem atunci ce face. tot asa tipa? ca dupa 15 ore nu dadea semne de foame.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput