Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Eu sunt mamica lui bebe Bianca Elena, nascuta pe 29.08. Desi citesc ce scrieti aproape zilnic nu reusesc sa si scriu. Asa ca raportam acum ce s-a mai intamplat in ultima luna. Ne-am botezat, am facut vaccinelul de la 2 luni, am luat in greutate cate un kg in fiecare luna,acum avem 5kg la aproape 3 luni( fetita mea a avut 2700 la nastere)si pana acum 10 zile am chinuit-o pe mami ingrozitor; timp de 2 luni mami n-a dormit nici o ora noaptea deoarece, bebe bianca avea ziua program de noapte si noaptea program de zi. Acum am invatat si noi cand e zi si cand e noapte si dormim de la 22-23 pana dimineata la 5-6. De alaptat nu mai alaptez de o saptamana pentru ca am ramas fara lapte din cauza oboselii si papam numai formula(milumil). In rest suntem bine, gangurim , in fiecare zi"spunem altceva", mai nou de cateva zile chiuie si foarte incantata de sunetele pe care le scoate.Pe burtica nu prea ne place sa stam, desi ne tinem bine caputul.. si ne place baita la nebunie. Vroiam sa va intreb si eu ceva.. voi pe bebicii vostri ii tineti in port bebe? As incerca sa ies cu ea afara in port bebe ca e tare greu cu caruciorul singurica, dar nu stiu daca nu e prea devreme sa o pun in port bebe.
Cam atat despre noi....
Le spun si eu la multi ani bebicilor care implinesc azi 3, 4, 5 luni... sa cresteti mati si sanatosi.
As vrea sa pun si eu niste poze cu printesa mea dar din pacate nu ma pricep poate imi explicati si mie cum sa fac.
Vero si printesa Bianca
nikole spune:
quote:
Originally posted by mychydutzaquote:
Originally posted by jadi
Am uitat sa va zic ca azi e sarbatoare mare, cu cruce rosie in calendar ca sa nu va apucati sa spalati!
Deni &Vlad & Tudor
saru mana jadi! ce bine ca mi=ai zis! e sarbatoare mare de tot! am calendar , pus la loc de cinste, da' sa belesc ochii la el nu-s in stare!
*mihaela*
Saru'mana si eu, ca tocmai ce ma pregateam sa spal o geaca, noroc ca am deschis pagina, si ma gandeam sa arunc inainte de a ma apuca de curatenie...offff, da cu aspiratorul tot am dat...
merg sa citesc din urma
Nikole,mami lui albastrel
ghinetz spune:
quote:
Am uitat sa va zic ca azi e sarbatoare mare, cu cruce rosie in calendar ca sa nu va apucati sa spalati!
Ei, atunci astept sa se trezeasca piciul si ma duc la plimbare. La Iasi e soare, nu stiu daca si cald. Macar nu bate vantul.
Miha, multumim de aprecieri. Violonist e "dl ghinetz" (moare de placere cand ii spun asa ; asta e numele meu de donshoara
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danis spune:
oana vrei sa spui ca esti cea mai batrana dintre cele care au spus in ce an sunt nascute ![]()
eu de aia nu am scris cand sunt![]()
daca te consoleaza cu ceva, eu am deja 34 si mai am putintel pana la depresia de 35 - va rog cititi repede acest mesaj - am de gand sa sterg varsta ![]()
iar la serviciu sunt printre cei mai batrani - si printre cei foarte putini care au copil/copii - insa ma simt tare bine intre colegi - cei mai multi sunt baieti
si ... cel mai important: ma simt bine in pielea mea
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
pap.elena spune:
Apropo de facut copii si la ce varsta ,eu am 28 de ani si ma simnt batrana
.Eu personal a-s fi facut copilul pe la 24 de ani nu la 28.Inainte sa nasc vroiam 3 copii ,2 baieti facuti pana la 30 si o fata pe la vreo 37 de ani .
Dupa ce am nascut si am vazut cum e ,parca as ramane la un copil.
Elena si bufleiul ALEXANDRU
nikole spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
Si ce o sa faca Oana daca vede poza? Eu imi las sotul sa se uite la orice vrea el atat timp cat nu pune mana .
Tie ce-ti pasa, jadi, ca de Craciun nu in Bucuresti vine Nikole, ci la Iasi.(Da eu o astept cu mareee drag. Sa nu creada Domane fereste altceva. Si la o adica...il inchid pe sot in debara)
Oana, Stefan
si Victor
. Si tati
HHAHAHahhahhahahahahha, ca nu gasesc fetele alea ce se rostogolesc...ce face cofeina din noi...
Oana , Victoras iti seamana leit, e atat de frumos copilasul asta...poza www.flickr.com/photos/12244302@N04/1921564384/in/set-72157601758664510/" target="_blank">ASTA mi-a atras atentia in mod deosebit...ce bine isi tine gatutul!!!Al meu oboseste cam repede , nu-l poate tine ridicat prea mult.
Azi, a avut al rau ce scrie in catastiful lui, am facut o mie de pacate.
Am sunat la biserica sa fac programare ptr sambata acum, sa botez copilul, si imi spune nenea popa ca nu-l boteaza ca e tatal catolic!
Instantaneu m-au trecut caldurile, si l-am intrebat el stie ce vb?cum se poate asa ceva?
El ma trimite in tara sa-mi botez copilul....
mai are si tupeul sa-mi spuna ca astea sunt cazuri rare si grele, si imi trebuie acordul patriarhului, altfel nu mi-l boteaza...
pai cum cazuri rare?ca-s sute de romance maritate cu japonezi care-s budhisti, atei, sau mai stiu eu ce, fiecare cu credinta lui... cum sa nu ii dea unul copil nevinovat Sf botez???ce idiotenie, incredibil...
nu mai pot de nervi...a spus EL DUMNEZEU asa ceva?stai ca merg la credinte sa intreb, ca mai sunt pe acolo sotii de preoti,poate stiu mai bine ce spune biblia.
La catolici nu-l pot boteza iarasi, ca tre sa ma rebotez eu, ceea ce nu accept, ca ar fi un lucru fortat din partea mea.
No, ca m-am descarcat...
In alta ordine de idei, azi am rezervat biletele ptr. Ro. insa nu se stie daca mai venim, ca pana in prezent nu mi-au dat astia viza nici mie nici lui bebe, iar fara viza nu pot iesi din tara!
pupici!
Nikole,mami lui albastrel
pap.elena spune:
Sotul meu a facut luni 30 de ani si este intr-o depresie ..............mama ,mama!!!! "Cum sa spuna el de acum incolo ca are 30 de ani"!?
Elena si bufleiul ALEXANDRU
Nonna76 spune:
Oana ,stai linistita,in privinta anilor tin aproape , in februarie fac 32. Totusi sunt mai tinara
.
Eu tot am dat cu aspiratorul si am intins niste rufe spalate de ieri.Dar sa-mi fie cu iertare ca nu se mai putea.La mine ar trebui dat cu aspiratorul zilnic.
Sotul dimineata a zis sa faca o fapta buna sa schimbe copilul si a reusit sa-l imbrace intr-o salopeta fara mineci.Era copilul intr-un body fara mineci si cu salopetica.Dupa ce l-a terminat de imbracat si-a dat seama ca are miinile goale.
dsteluta91 spune:
[quote]Originally posted by ghinetz
Uitasem sa multumesc pentru cafea. Elena 
Nonna, acum inteleg de ce in we nu ai apelat la mama. Ieri au venit ai mei pe la mine, la un pahar, o maslina, un pishcot. Si mai tare m-au enervat. Ba ca e prea frig (in camera lui Victor sunt 20-21 de grade; si e f bine), ba ca Victor are mainile reci, ba ca de ce nu ii pun o caciula. Si inca una tare de tot: sa pun pe pat o patura, ca e rece asa, daca il pun pe el doar pe paturica lui. Si cine imi bate dimineata in usa, taraind dupa ea o patura? Mama.
Am zis ca clachez. Nu prea am spatiu de depozitat, iar paturi am cu nemiluita. Ce-o sa mai fac si cu asta? Cica nu e estetic sa stea canapeaua fara patura.
(si culmea, mama e destul de destupata in ceea ce priveste designul casei ei, adica a renuntat la mileuri, si-a tras mobila moderna, e in tendinte sa zic asa) Numai pe mine ma pune sa pun patura pe pat. Daca imi aduce si o carpeta cu Rapirea din Serai o dezmostenesc 
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
[/quote
iubita eu am in camera CRISTINEI 23-24 de grade si CRISTINA are manutele reci
oaana spune:
Buna tuturor.
Eu?nu prea bine...super obosita.Cred ca Aaron are puseu de crstere ca suge noapte de rupe-ziua nu prea.Asa ca ne trezim la 2.30,4.30,5.30....eu mai apuc sa atipesc putin sau doar mi se pare ca am atipit
Dar am invatat un lucru,sa nu ma plang,atat timp cat copiii mei sunt sanatosi si nu am probleme....cei care trec prin necazuri,cu copii bolnavi s-au altele mai grave sunt indreptatiti sa se planga,nu noi care avem copiii sanatosi...Sper ca nu v-am intristat dar nu am o perioada prea buna...
Azi Aaron are 4 luni,inca nu ne-a chemat la vaccin,dar asteptam...si trebuie sa merg cu Iosua sa-l vada ca e plin de bubite mici rosii peste tot,nu stiu ce are,nu cred ca sunt cori,caci am iesit ieri afara,si ar fi disparut,nu?Merg dupa amiaza la control,ca nu vreau sa faca aaron vaccinul si sa fie in perioada de incubatie a nu stiu ce boala a copilariei.Cred ca ar fi grav,nu-i asa Anya?
Oana ,LA MULTI ANI pentru ieri.
AYLIN,imi permit si eu sa zic ceva...Desi s-ar putea sa repet ce s-a mai spus pe aici...Din experienta mea de la Iosua,care a plans tare mult de la colici pana pe la 4 luni,si eu eram tare stresata,si stiu ca si din motivul acesta plangea...si Aaron are colici,dar pentru ca sunt mult mai calma ,nu plange mult.Trebuie sa te calmezi,transmiti toate starile tale prin lapte...Si -sa nu razi-ai incercat vreodata ziua s-o cureti printre degete de scame,eu mi-am dat seama ca uneori pe Aaron il deranjeaza ca are scame intr degetele,dar bineanteles ca numai la el poate functiona,dar poti incerca.Si sa stii ca si Iosua tipa toata ziua si nu manca,dar il adormeam si ii dadeam prin somn sa pape,asa m-am chinuit pana la 4 luni.Si da,dupa 3 luni colicile s-au declansat mai tare decat pana atunci.Dumnezeu sa-ti dea putere in continure si sa nu renunti la alaptat ,pt. ca la Iosua eram gata sa renunt,numai sa nu-l mai aud ca tipa asa.
Scuze ca m-am intins atat.
Vazut Adelicioasa rozica...
si bineanteles alti bebei scumpi,dar nu mai nominalizez ca ma duc repede la bucatarie sa pregatesc pranzul.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"