Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

a plecat mama
Doamne ce bine a fost!!!! si piticot ce frumos s-a jucat, a papat, a dormit cu ea.

alexia super comorile tale. Si sa nu te mai plangi ca nu ai timp de net ca am vazut ce ajutor ai in casa. Brian chiar a adormit in premergator ?????

Lauramar, bine ai venit acasa. Sper ca pitica se acomodeaza repede in Romanica noastra si va bucurati din plin de timpul petrecut impreuna, fara surprize neplacute de genul celei patite de Stefania (parca ea a avut pb. cu un borcanel de papa).

Felicitam si pe Amalia care a invatat din fund in 4 si din 4 in fund si pe frumoasa Stefi de Mihaela.
Kitty nu te mai invinovatii. Si eu m-am gandit sa-I dau apa dupa ceva timp de la inceputul diversificarii si asta multumita fetelor de aici. Giulia e o dulce okisorii ei albastri curiosi.

Diana (Raisa) si eu tot cu pui mic dorm, dar asta nu inseamna ca nu mai evadez si pe la tati prin dormitor. Cum spunea cineva pe aici femeia tine barbatul... ca pe noi ne-o tine cucu... Relatia dintre noi s-a schimbat... in bine zic eu, desi uneori am impresia ca suntem mai apropiati ca oricand de cand a sosit minunea mica in viata noastra, alteori (cand sunt nesarata cum i-a zis sotul Dianei – Gabdyd) am impresia ca suntem ca doi straini. Lucreaza foarte mult, dar in putinul timp pe care-l are liber inceracta sa ma ajute si sa se joace cat mai mult cu Maya. Clar nu mai avem asa mult timp pentru noi doi, dar imi place mai mult in trei.

Bai Carmina... ce link-uri pui tu spre pozele printesului tau??? Eu nu poci sa vaz nici una??!? Ma duce la pagina asta: http: // s192.photobucket.com /. Si azi am zi de vizionat pozici si comentat cate ceva.
Gata, o vad murdarici, de spanac, banuiesc ca prea e verde .... spanacul... ca fata e o minunatie... Super piesele alea mari pe care i le-ai cumparat!!
si astazi nu ma lasa sa te votez, zice ca am mai votat o data poza asta, sigur se poate vota o data pe zi?!?!?

roxygeo – piticotul meu le manca mai bine (legumele cu ou si legumele cu carnita) daca pun putin iaurt in ele dupa ce le pasez (truc invatat tot de aici).

Sa-l si pe pletosul Horia. Sa pape cu multa placere din noul lui scaunel/premergator. Si mami nu te mai da cu capul de nimic, ca fiecare copil trece prin asta. Important e ca n-a patit nimic.

Edy pentru ca ai trecut cu bine peste durerile provocate de aparitia celor 3 dintisori. laura_oana – condoleante, viata e uneori nedreapta... iar noi trebuie sa acceptam asta si sa mergem mai departe...

Zadi – la multe lunisoare sanatoase si vesele pentru zanul tau .

Gata, trimit mesajul ca cine stie pe ce apasa pui mic. sunt abia la pag 7, deci mai am de recuperat pana ajung la zi.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

karra intru si io acum sa te votez!
pup bebeii care sunt bolnaviori dar si pe cei sanatosi
sa stiti ca mie nu mi se m par a fi bebei ci niste mici omuleti.au trasaturi distincte si sunt toti niste dulci!

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Cariera sau materinate – tema emisiunii Ce se intampla doctore?

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

SA ma mai laud, ca ieri cand voiam sa o pun in fund urla, dar daca ii intindeam mainile se ridica in picioare si chiuia de mama focului. Am incercat sa o pun in premergastor, dar mi se pare ca i se invinetesc picioarele, asa ca pas...
MA duc sa o hranesc ca s-a trezit, poate mai zic cate ceva mai incolo...
Paaaaa!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

a plecat mama
Doamne ce bine a fost!!!! si piticot ce frumos s-a jucat, a papat, a dormit cu ea.

alexia super comorile tale. Si sa nu te mai plangi ca nu ai timp de net ca am vazut ce ajutor ai in casa. Brian chiar a adormit in premergator ?????

Lauramar, bine ai venit acasa. Sper ca pitica se acomodeaza repede in Romanica noastra si va bucurati din plin de timpul petrecut impreuna, fara surprize neplacute de genul celei patite de Stefania (parca ea a avut pb. cu un borcanel de papa).

Felicitam si pe Amalia care a invatat din fund in 4 si din 4 in fund si pe frumoasa Stefi de Mihaela.
Kitty nu te mai invinovatii. Si eu m-am gandit sa-I dau apa dupa ceva timp de la inceputul diversificarii si asta multumita fetelor de aici. Giulia e o dulce okisorii ei albastri curiosi.

Diana (Raisa) si eu tot cu pui mic dorm, dar asta nu inseamna ca nu mai evadez si pe la tati prin dormitor. Cum spunea cineva pe aici femeia tine barbatul... ca pe noi ne-o tine cucu... Relatia dintre noi s-a schimbat... in bine zic eu, desi uneori am impresia ca suntem mai apropiati ca oricand de cand a sosit minunea mica in viata noastra, alteori (cand sunt nesarata cum i-a zis sotul Dianei – Gabdyd) am impresia ca suntem ca doi straini. Lucreaza foarte mult, dar in putinul timp pe care-l are liber inceracta sa ma ajute si sa se joace cat mai mult cu Maya. Clar nu mai avem asa mult timp pentru noi doi, dar imi place mai mult in trei.

Bai Carmina... ce link-uri pui tu spre pozele printesului tau??? Eu nu poci sa vaz nici una??!? Ma duce la pagina asta: http: // s192.photobucket.com /. Si azi am zi de vizionat pozici si comentat cate ceva.
Gata, o vad murdarici, de spanac, banuiesc ca prea e verde .... spanacul... ca fata e o minunatie... Super piesele alea mari pe care i le-ai cumparat!!
si astazi nu ma lasa sa te votez, zice ca am mai votat o data poza asta, sigur se poate vota o data pe zi?!?!?

roxygeo – piticotul meu le manca mai bine (legumele cu ou si legumele cu carnita) daca pun putin iaurt in ele dupa ce le pasez (truc invatat tot de aici).

Sa-l si pe pletosul Horia. Sa pape cu multa placere din noul lui scaunel/premergator. Si mami nu te mai da cu capul de nimic, ca fiecare copil trece prin asta. Important e ca n-a patit nimic.

Edy pentru ca ai trecut cu bine peste durerile provocate de aparitia celor 3 dintisori. laura_oana – condoleante, viata e uneori nedreapta... iar noi trebuie sa acceptam asta si sa mergem mai departe...

Zadi – la multe lunisoare sanatoase si vesele pentru zanul tau .

Gata, trimit mesajul ca cine stie pe ce apasa pui mic. sunt abia la pag 7, deci mai am de recuperat pana ajung la zi.

Crina si Maya Georgia

dai clck pe luna 9 si te duce unde treb daca nu uite aici......http://s192.photobucket.com/albums/z133/mc_winnie/Luna%209/

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

nu se voteaza decat o data fiecare membru,......o data tot concvursul.....

asa ca va multumesc celor care ati votate pana acum cele care nu va poftesc la vot

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Roxanici acu vazui ca m-ai intreb ceva= 14 saptamani , a fost facuta inseptembrie anul trecut

Luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Gata, am hranit copilul, acum e cu mama la meci. Deci, continuam...

Ralualexandrei - felicitari pentru dintisor. Edy sa iasa si urmatorii fara dureri, ca da mami faliment cu asa multa vopsea de par.

Iunita - vazut Iarina. Eu zic sa te duci la un magazin sa faci un contract cu ei pt ambalaje, ca vad ca e tare incantata de cutii. Noi suntem fani etichete - de orice fel. Iar despre husband - f frumos din partea lui. Eu zic ca poti sa repeti mai des faza cu fugitul de acasa. Ce ai facut la medic?

Dani7asi - felicitari pentru primul dinte. Mai sunt 19. Sa speram ca ies fara dureri prea mari.

Sherbi si Absoluta - tinem pumnii sa se rezolve problemele cu ochisorii. Of, cand aud de bebei bolnaviori, ma ia plansul imediat. Multi pupici sa fie totul bine.

Roxanici - bravo Rares. Copilul face lucrurile pe care le vrea el, cand vrea el, nu cand vrem noi. Cum era vorba aia "Poti invata un copil sa faca orice vrea el"

Riloasa - eu nu am patit asa ceva. Nu pot decat sa ma sa se rezolve problemele si la voi. Chiar nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau.

Roxygeo - tare draguta Teodora cum se documenteaza ea acolo. A primit catalogul cu reducerile de toamna?

Asa........ am ajuns la zi. Acum sa zic si despre noi. Am facut opt luni, avem 9.500 kg si nu stiu cati cm ca nu l-am masurat cam de multisor. E vesel si activ toata ziua, si tare marait seara. Noroc ca a venit mama si acum suntem doua persoane care ne ocupam de el. De papat papa bine - mar, para, prune (toate compot), bostan, cereale, branzica, legume (morcov, cartof, telina, dovlecel, spanac, conopida, brocoli), carnita - de vita si azi i-am dat si piept de pui si galbenus. Asa ca, alta treaba n-am decat sa fac combinatii intre ingredientele de mai sus. Si sa vedeti cu ce m-a surprins luni seara - aici

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Gata am ajuns la zi , dar asta datorita voua care probabil sunteti plecate prin oras, pe la petreceri... iar eu stau singura pe aici (sot la serv, vine abia la 23 si pui mic care doarme, dar acusi se trezeste)

Sa urez si eu toate cele bune la sfarsit de zi sarbatoritilor zilei: Raul Andrei si Ana Maria. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si papaciosi.

Maria – 7 dintisori?!?!? Dar ies repede acum, nu?? Felicitari pentru mersul in 4 labute.

Amma – traiasca mamele!!!! Si mie mi-a culcat mama aseara printesa fara tzitzi, iar la 3 noaptea cand s-a trezit (eu ii spusesem sa vina sa ma cheme sa-I dau tzitzi) ea a zis ca i-a pus suzi, a mangaiat-o putin si a dormit fata. Pai la mine se punea pe urlat daca nu-I dadeam tzitzi...Nu ne mai pui si niste pozici noi cu Luca???

Mihaelaaa – dar ce energie are David.... Mai bine incerci direct la baie cu el. Eu o duc la chiuveta si o las cu manutele sub jetul de apa si eu cu mana uda o pacalesc si o “spal” pe fata. Ceva de genul lui David face doar daca incerc sa o mai sterg la gurita in timp ce mananca si ei i-e fomica.

falcutele si dintisorii...si toata fatuca Amaliei de biancam ca tare-I dulce. Si multumim pentru postarea despre mersul bebeilor.

PHILI – pe Bogdanel. La ce se uita el asa curios in sus???

kisstherain999 – noi tot cu seringa am inceput, apoi a papat de pe degetul meu si abia apoi a acceptat si ea lingurita. Acum inca mai folosim seringa pentru apa, ca altfel nu o vrea. Mai putin ieri, cand nu stiu cum a facut mama, dar i-a data pa sa bea dointr-o cescuta de-a noastra de cafea. A zis ca ce-I prostia aia??? Cum sa-I dea apa cu seringa??? Si i-a mers. Dar la mine astazi a ajuns mai multa apa pe ea decat in gurita, dar perseverez si poate reusesc si eu.

Iunia – dragut sotul tau, nu numai ca te-a scos in oras dar ti-a mai adus si allele?!?!? Dulcineea Iarina vad ca tot evadeaza pe parchetul tau. Cum mai stai cu microabele?!?!?! Si ce perspicace este?!?!? nu-I scapa nimic, asa-i??
Si cu link-ul Iarinei de la 7 luni l-am vazut si pe ciufuliciul David de Serbi. Il tucam si pe el sa-I treaca okisorul, daca se poate fara operatie. Si puiului mic de Absoluta la fel. Iar daca e sa se ajunga la operatie, curaj mamici, ca trebuie sa fiti tari pentru puiutzii vostri. Sigur o sa se termine totul cu bine. Noi va tinem pumnii.

Rares felicitari pentru ridicatul singurel in picioruse . Acusi treci la mers sa te filmeze mami mergand sa le aratam si noi piticotilor care inca nu se hotarasc macar sa o ia in 4 labute, poate invata si ei.

Dani7asi – ai 2 minuni tare frumoase. Felicitari pentru coltulet.

riloasa - Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca n-am avut astfel de pb. sper sa scapati repede piticotul mic.

ralualexandrei – felicitari lui Edy pentru progrese. Si alea nu-s mama motive sa fi mama imperfecta!!! Dar pana la urma cine se considera mama perfecta??!?!?! Desi sper ca puiutzii nostri sa spuna despre noi ca suntem mamele perfecte.

okisorii veseli ai Teodorei ciufulici (proaspat trezita, am inteles mami, nu ca nu ai tu timp sa o piepteni).

si gata, ati scapat de mine ca acusi se scoala pitic, sper sa manance si apoi o sa o dragalesc pana la baita. De adormit in ultimele zile am inceput sa dormim aproape pe la 12 (o fi vrand si fata sa-si astepte tati de la serv.)

Astazi am papat bine, la 6 dimineata tzitzi, la 10 fructe cu branzica (calcica), pe la 12 a dormit iar inainte a papat ceva tzitzi, apoi la 3 a papat legume cu carnita de pui. Iar acusi o sa mai pape tzitzi cand s-o trezi si iarasi tzitzi inainte de culcare, cat o mai vrea ea. Nu stiu cantitatile, ca niciodata nu i-am masurat/cantarit.
Maine mergem si noi la tara si nu stiu ce o sa-i dau sa manance. Cred ca o sa-i iau dimineata 2 borcanele, unul de fructe si unul de legume. Pana acum n-am incercat si duminica cand mergeam la tara papa numai tzitzi, dar acum mi-e teama ca nu o sa-i mai ajunga.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sin lipsa de ocupatie... nu ca n-as avea ce face... da' mi-e lene si lumea se uita la meci si se agita degeaba pe aici... iete ce-am mai gasit pe net... mie mi-a placut http://funnies.com/couple.swf

Azi le-am dat bb-ilor ciorba de perisoare si cu ceva cartofi pe langa ingredinetele obisbnuite ale ciorbei... ca doar nu le dadeam doar perisoare pasate... Am acrit-o cu bors.
Asa... am pus mai multe legume si perisoare dceat zeama si le-am pasat... A iesit o ciorba-piure...
Au halit toooooot. Mai mult Andrei decat Mihai, pt. ca Andreiu urla cand vedea ca ma indrept cu lingurita si spre Mihai... si cum astalalt n uera f. convins daca ii place sau nu ... si statea cu de'stu in gura... i-am dat lui Andrei pana n-a mai putut si apoi am continuat si cu Mihai.

Si-nca una... i-a iesit si lui Andrei al doilea dinte dupa mai bine de 1 luna de la primul... Ma duc sa scriu in tabel... pana nu uit.

Mergi la inceput