Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
Crina_mio spune:
Cum ziceati ca faceti banana coapta?!?!?! Le-a placut bebeilor??? Se constipa de la ea??? Noi avem aproape 7 luni, e prea devreme sa incerc??
Si Aliona pe unde este, ca ne e dor de sfaturile ei????
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
Ane - pai poate vrea direct la scoala!!! Si de aia tragea asa de geanta/ghioszdan (ca eu asa am vazut-o)
teroristii mici mancaciosi si felicitari Andrei pentru coltisor.
Iar perfect woman, perfec man, perfect.... bun la ora asta, ca ma plictiseam prin casa. puiul meu a papat si e asa linistit si se joaca de zor, si chiuie la un cub, asa ca am zis sa nu intervin decat cand o da semne de plictiseala.
Crina si Maya Georgia
madybulancea spune:
buna seara...imi pare rau ca nu am mai intrat dar de joi sunt plecata la inceput am fost in buc sa rezolvam probl firmei noastre iar de ieri suntem la munte in predeal ,unde e super,ca ce pusca mea doar meritam si noi o vacanta sa ne mai incarcam bateriile ca ne-a omorat duraccelu de acasa ....recunosc ca nu am citi nimic din urma dar acum ma apuc k sunt in holul hotelului si facem fite pe aici...offf ce bine mai e sa te mai relaxezi!!!
va pupik pe toate si aveti grija!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
gabdyd spune:
salutare fete,
am zis ca am de lucru da' ce, pot sa fac cevaaaaa???
Ca am copil marait si m-a zapacit de cap, nu pot sa scriu un cuvant. 

Si pana de curand am avut o prietena in vizita, n-am mai vazut-o de asa mult timp incat nu-mi pare rau ca a venit tocmai acum. Dar de zapacita ce sunt, am fost o gazda execrabila!

La multi ani! sarbatoritzilor zilei, si MOnicai si lui Phili
tut de la o intartzaiata ![]()
Si felicitari celor care acum se ridica pentru prima oara, mergaretilor si multi-dintzosilor! Nu dau nume ca poate intru in gura cuiva ![]()
Despre bone sa va spun si eu filme horror, despre o prietena care a constatat ca bona ii dadea fetitei somnifere sa doarma mai mult si furazolidon sa n-o shimbe asa des! Acum isi pun si ei camere video, de fapt au facut o smecherie cu webcamul si o supravegheaza de la serviciu, fara ca ea sa stie.
Despre copii care mananca putin si eu eram de principiul ca mananca atat cat vrea si cand vrea dar exista si cazuri extreme. Ma gandesc ca va bag in sperieti dar nu mi se pare corect sa nu va spun. Ruda unei vecine de-a mea a constatat, de fapt dr a constatat, ca fetita ei la 9 luni avea stomacul unui copil de 3 luni. A fost nevoie de tratamente indelungate, a hranit-o prin tub nazal, brrrrr, deci nu e de glumaaaaaa! Nici nu trebuie fortat copilul, bineinteles, dar daca sunt probleme cautati un medic bun cat mai devreme.
Pentru copii cu probleme la ochisori am vazut o emisiune pe reality unde intr-adevar spuneau ca interventia trebuie facuta inainte de un an. Sunt si eu de parerea lu' Roxaniciu.
si tinem pumnii sa fie totul ok. Absoluta, poate scapati totusi fara operatie, daca ies lacrimile la masaj!
ma duc sa-mi port oasele zapacite in bucatarie. Fac o pizza.
gabdyd spune:
Si ca sa fie treaba treaba, am RACIIIIT! 

Tusesc ca un magar si ma doare capul. Trebuia sa ma astept, intotdeauna cand am avut mai mult de lucru mi s-au adunat toate ghinioanele!
Zadi spune:
Buna si
la toate fetele.
Incep prin a imi lauda zanul:
- azi a facut caca la olita. Bravo Ian !!!!
riloasa- cred ca ar trebui sa ii dai antibiotic. nu cred ca ii va disparea bacteria doar prin regim alimentar. foarte important este sa il hidratezi corect - exista pliculete de rehidratare de la Humana. trebuie sa ii dai enterol, smecta si ceai de menta. regim alimentar cu lapte praf fara lactoza, supa de morcov si orez, fara fructe, fara carne. dar cel mai bine cere sfatul medicului curant.
Bone - am stat mult in cumpana pana m-am hotarat sa va relatez o poveste teribila intamplata la noi, in Bucuresti.
Deci tineti-va tare: o cunostinta dimineata in metrou aude o conversatie intre doua tipe tinere. a dedus ca sunt bone dupa povestile si sfaturile pe care si le impartaseau. la un moment data una spune ca e exasperata de plansetele micutului. cealalata ii spune cum a rezolvat ea problema cu copilul de care avea grija.
dadea drumul la ochiul de la aragaz si il tinea deasupra sa inhaleze gaze. efectul - copilul dormea si era intr-o stare letargica. cunostinta a ascultat terifiata si in loc sa coboare pt. a merge la serviciu a coborat la statia unde a coborat si respectiva. a urmarit-o si a vazut unde se duce. apoi a plecat la serviciu. seara, dupa serviciu s-a dus la adresa respectiva si a sunat la cateva apartamente in cautarea fam. cu pricina. a descoperit doi parinti medici care nu aveau habar ce se intampla cu copilul lor de 6 luni in coace pt. ca voma mult si era letargic. va inchipuiti ce a fost in sufletul lor cand au auzit povestea? pe mine chestia asta m-a infricosat teribil. Nu zic acum sa nu avem incredere in bone, dar undeva pe un site nu mai tin minte exact unde am vazut ca exista o lista neagra a bonelor si acolo sunt povestite si grozaviile pt. care s-a renuntat la ele.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
roxanici spune:
Mai da' ce de progrese, care mai de care.
Ia sa mai zic si io una daca tot suntem la capitolul asta: lu raresoi i-a iesit si dintele 4,da, ala care il pandesc de 3 zile. Azi am uitat sa ma uit dupa el, da' nesatula cum sunt l-am luat la cercetat si la gingia de sus sa vedem acolo nu iese nimic? si tot cascandu-i gura am vazut clar ca cel nr 4 e iesit bine.
Mady, relaxare placuta in continuare.
Gabdyd, cum povestesti tu acolo parca si aud reclama aia care mie nu imi place cu: "....si asa tuseste Lili..."
ELiana, perisoare din carne numa de pui?
Io, banana coapta stiu numa cu ciocolata
Cureti babana, infigi cateva patratele de ciocolata in ea, ii faci un culcus din folie de aluminiu (de fapt o invelesti de tot in aluminiu) si la cuptor cu ea max 10 min. Iese yaaamiiiii. 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Mai da' ce de progrese, care mai de care.
Ia sa mai zic si io una daca tot suntem la capitolul asta: lu raresoi i-a iesit si dintele 4,da, ala care il pandesc de 3 zile. Azi am uitat sa ma uit dupa el, da' nesatula cum sunt l-am luat la cercetat si la gingia de sus sa vedem acolo nu iese nimic? si tot cascandu-i gura am vazut clar ca cel nr 4 e iesit bine.
Mady, relaxare placuta in continuare.
Gabdyd, cum povestesti tu acolo parca si aud reclama aia care mie nu imi place cu: "....si asa tuseste Lili..."
ELiana, perisoare din carne numa de pui?
Io, banana coapta stiu numa cu ciocolataCureti babana, infigi cateva patratele de ciocolata in ea, ii faci un culcus din folie de aluminiu (de fapt o invelesti de tot in aluminiu) si la cuptor cu ea max 10 min. Iese yaaamiiiii.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Felicitari pentru coltuletul nr. 4.
Reteta ta cred ca iese Iese yaaamiiiii
, dar eu vroiam reteta pentru bebici. Dar exceptand ciocolata, cred ca pot sa i-o fac. Iunia, parca zicea ca incearca, cum a iesit?? Sa vi sa ne spui daca a mancat-o IArina.Si apropo de ciocolata, astazi la emisiunea Ce se intampla doctore au fost invitate, printre altele, Olivia Ster si Amalia Nastase. Prima era contra borcanele (pe motiv ca posibil contin si conservanti din moment ce au termen asa mare de valabilitate) si ferit copilul de dulciuri (cel putin asa a facut ea cu bebelul ei pana la un an). In schimb Amalia este pro borcanele, pe motiv ca legumele pe care le mancam noi astazi sunt otrava curata. Iar despre ciocolata, ea spunea ca puiului ei i-a oferit vreo 2 saptamani ciocolata din belsug si ea a mancat, dar dupa i-a pierit pofta de dulce si acum nu mai mananca. O fi si asta o tactica. Si eu am o colega care "se plangea" ca baietelul ei nu mananca dulciuri desi are tot timpul prin casa, dar nici nu vrea sa le vada. Si piciul are vreo 3 anisori.
Crina si Maya Georgia
Mihael@ spune:
Crina mio, in seara asta ai facut un om fericit...sotul meu a citit taman mesajul tau in care o faceai pe Stefi frumoasa...imagineaza-ti...multumim
despre banana stiam ca se face fiarta si apoi se pune putina zeama de lamaie...sincera sa fiu n-am incercat
Of ce povestiti voi aici de bone, ma ia groaza la gandul ca o nenorocita pe care o mai si platesc i-ar putea face ceva puiului meu...cred ca as tortura-o...
Eu am avut o zi nasoala tare azi, oboseala, nervi, lacrimi, dar maine va fi mai bine, stiu sigur
va pup ...noapte buna
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
RaisaFudulu spune:
Fetele am primit confirmarea de la aia din Germania pt Humana...si cica gata s-a acceptata si trebuie sa soseasca....va anunt cand le simt
Io am fost proasta...ca la plata cu cardul astia iti trimit o parola pe care o ieie doar daca scoti extrasul de cont si din momentul in care le trimiti aceea parola ei iti ia banii din cont si continua comanda...ca nu cumva sa fie card furat.....deci mai e putin si ajunge sper...ca acum sunt si banii dati
Tzuna noi te intelegem foarte bine si mancam la fel de prost...sper sa nu fie probleme cum a scris Gabdyd....
In rest suntem bine si ne hranim cu aer si apa
si cativa mililitri de mancare ca sa o citez pe Tzuna
Felicitari tuturor pt progrese si pupici
Karra iei parca aveai mai multe puncte ce s-a intamplat?...azi m-a lasat din nou sa votez...s-a luat de la capat?
ca sa mai intorc cutitu in rana ...vreau si io mesaju pe Pm sa vad si io ce a putut aia sa scrie si a stricat bunatate de liniste la noi in stup
A multam cui a dat pontu cu Bila super oferta la Cereale Humana![]()

Gata ma duc la somn ca sunt franta
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA