Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
gabi78 spune:
Da! Se poate vota din nou!
Votati-o pe Karra!!!!
Nu stiu de ce arata mai putine voturi decit ieri?!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
Sa va zic ca facuram asta seara...
Fac baie la copilu' Andrei... il pasez lu' tac'su ca sa-l echipeze... si ma apuc de dezbracat copilu' Mihai pt. baie...
Si in timp ce ii punea pampersu'.... "ma'so asta mai are un dinte???" Doar ii spusesem de dimineata ca i-a iesit dinte jos... ce naiba, s-a ramolit? Da' in timpu' asta se chinuia sa vada ceva la gingia de sus... Io... " e, na, de unde sa aiba dinte sus... abia i-a iesit ala de jos dupa o luna" Da' totusi bag un de'st in gura sa verific... Supriza... ditamai dintele... adica iesit de ceva vreme 1-2 sapt.
Si io tot pandeam dintele de jos si nimic...
Asa ca trebe sa modific la cartastif... si sa trec al doilea dinte pe cel de sus... care (rusine sa-mi fie) habar n-am cand a iesit...
In concluzie Andreiu l-a intrecut pe Mihai la capitolul asta, pana acum...
Roxana nu din carne de pui... carne de vita... da' au voie de ceva vreme si de-asta... Cu orez, normal... cum se fac perisoarele...
S-a dat starul la vot din nou... asa ca votati din nou pt. Karra!!! 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
anaalina spune:
Hallooo!!!
Mai bantuie careva pe aici??? ca mie nu imi e somn... Toata gasca sforaie si eu ma invart ca o curca in lemne , nu pot dormi am pitici.
Despre noi care e interesat :
-papam lapte mai putin , ca de vrea sa-si tie talia de fotomodel
-dormim cand avem chef , adica in fund , in mergaret unde avem chef, dar nu in patut ca e un ac mare mare acolo care ne inteapa
-dinti nu avem , decat rauri de bale
-lalaim toata ziulica
Si nu mai stiu.
Azi am fost in vizita la o prietena care are baiatul mai mare cu 2 luni decat ea si i-am pus in tarc pe amandoi, sa fi vazut ce vorbe pe ei si Catalina mai indrazneata s-a repezit si i-a luat suzeta baiatului si tup a pus-o la ea in gura
, dar cu o viteza de nu am apucat sa ne dam seama.
Sa raspundem si la temele date de dvs:
Relatia su sotul,,, eheeeee pai de vreo ceva vreme e de bine
ca pana acu ne vedeam doar sambata
la una mica.
Karra votat burtica la nisip cu 5 puncte.
Raisa astept cu nerabdare sa vad de humana, cata comanda ai dat tu acu? Ma refer la banuti?
Cine ne trimite si noua la tara aci la Focsani niste cereale Humana?
Am vazut poze , filmulete , am urmatit serialul ANONIMA
sunt super incantata ca existati.
va pup dulce pe toateeee

Varsta Catalinei Teodora
cria_bv spune:
Laura condoleante si imi pare rau pentru pierderea avuta.
Andra
cum ai tu grija de toti de tine cine mai are grija?
Mihaelaa eu cred ca la nici unul nu ii place sa il stergi la nas sau gurita. Scuze da si eu am ras la filmulet.
Karra votat.
Absoluta eu o vazui pe Timeea in revista Baby nr din octombrie. Mai da ce vedete suntem
, multa sanatate sa se treaca ochisorul.
Sa ne laudam si noi sta f bine in fundulet, se tine de tablia patului si se ridica din fundulet in genunchi si face toata ziua abdomene![]()
Relatia cu sotul, ne vedem mai rar acum pt ca inainte lucram impreuna, vine f tarziu de la munca si mi-e ciuda ca nu prea are timp sa stea cu Vlad. Seara dupa ce adoarme Vlad vorbim foarte mult.
Mai apropo de serialul anonima l-am urmarit si eu da am pierdul unul pe ala cu descoperirea ca eu nu m-am prins inca
Noapte buna ca vad ca iar sunt somnnambula pe aici.
gabdyd spune:
Felicitari la dintzosi si La multi ani! tuturor sarbatoritzilor zilei!
Haideti la un ceai ca nu mai beau cafea!
Raportez o noapte albaaaa, maraieli, dureri de gingii, stam si noi la panda pentru ceva colti sus. Si m-a supt non stop, s-am mai suparat ca nu mai avea ce, dom'le. A apucat-o si kkrea pe la nu stiu ce ora albastra. Acum vad ca ii curge un ochisor, sper sa nu ia raceala de la mine! 

Roxaniciu, ce zici tu acolo cu reteta aia, ca n-am decat finetti in casa, cu aia merge? si-o amarata de banana, ard cuptorul degeaba pentru ea. Da' tot fac, ca
.