Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
paxela spune:
felicitari Rares

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ralualexandrei spune:
Salutari si de la mine.Puii dorm asa ca pot sa scriu pana la urmatoarea criza de tuse a lui Edy.Azi noapte tot de garda am fost,ca Edy ba tuseste ba il dor gingiile si tot spanacul asta de calgel si dentoxin sunt frectie la un picior de lemn.
Edy e un grasan,habar n-am cate kg are dar aflu saptamana viitoare cand mergem la dr,cert este ca mananca bine si sunt tare multumita.
La capitolul progrese:
se ridica in picioare si paseste in patut sprijinindu-se de tablie
spune mama si tata dar doar atunci cand se simte nebagat in seama
face baie in cada mare si tare ii place sa ne jucam
apuca tot ce se poate dar in special cabluri asa ca frecvent mi se intrerupe conexiunea la internet.
Si acum subiectele zilei:
1.Relatia cu sotul:a fost perfecta pana saptamana asta cand am avut un meci din vesnicul nostru motiv de cearta, socrii,se pare ca a inteles ca nu mai fac concesii si mi-a ajuns cutitul la os asa ca acum e super dragutz si grijuliu pt ca si-a dat seama ca daca va continua pe aceiasi linie ma va pierde definitiv.
2.Bonele:emisiunea de azi noapte am vazut-o si eu si m-au apucat toti nervii,de parca nu aveam destui,concluzia daca Doamne fereste nu as avea cu cine sa-i las si ar trebui sa angajez pe cineva atunci as pune camere de luat vederi.Soacrii sunt exclusi din start pt ca din spusele lor copiii mei sunt niste c.c.ti cu ochi,asa ca nu mai au ce sa caute in preajma copiilor mei.
Sa ii dea Dumnezeu mamei multa sanatate si sa traiasca o suta de ani ca doar ea ma ajuta si ii supravegheaza cand trebuie sa mai ies si eu.
3.Ultimul si cel mai tare subiect mama imperfecta:pai eu sunt aia,eu dorm cu copiii in pat in fiecare dimineata dupa ce pleaca tati la servici,sau atunci cand o tin in urlete sau cand sunt bolnavi sau cand pur si simplu mi se rupe sufletul de dragul lor si vreau sa-i simt langa mine si sa adorm simtindu-le mirosul pielii fragede.Si nu imi pare rau si nu ma intereseaza ce zic altii,pt ca ei cresc asa repede si vine o vreme cand nu voi mai putea sa fac gesturile astea ,de exemplu cu Robert nu imi mai permit,deja intra in adolescentza,il pup sau il mangai pe obraz insa nu mai pot sa-l cuibaresc langa mine cum faceam cand era mic.
Va pup si va doresc un weekend minunat.
P.S. Absoluta multa sanatate buburuzei si sa fie bine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
karra80 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Sherbi io stiu ca se poate vota o sg data o fotografie.
Daca ma-nsel... sa ne zica Karra... sa bagam zilnic voturi.
flopici oi fi gadilat copilu de la atata curatat... si a protestat... Daca era ceva urla incontinuare...
karla io nu vazui mesaju cu impacarea... probabil am citit pe sarite atunci... Iti zic acu, dupa ce am vazut ca a scris sherbi... ma bucur pt. voi... cu singuranta ai ales cea mai buna varianta
Despre bona si camere... si io zic mai bine nu... cine stie ce vezi s iti se pare nu-stiu-cum... si renunti la ea... degeaba poate... Si dai peste unele si mai si... Mie nu mi se pare o solutie.Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Numa o data se poate vota de pe un cont...deci multumesc tuturor...ser pare ca sunt pe locul 2 , bun si bronzul....

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
Azi am fost la epilat, tuns si unghii si acuma plecam in oras cu pitica la mall...asa ca revin mai tarziu.....
Nu stiu numele NESIMTITEI.....doar ii adresam niste cuvinte in cazul in care ne citeste....deci daca aflati ceva bagati si la mine stirea........]
Va multumesc pt voturi...tre sa intru pe forumul unde sunt tatiti singuri sa-mi fac campanie electorala sa mai baga si masculii ceva voturi....![]()
![]()
va 

si sa aveti un super sf de sapt......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Eu va trimit pupici la toate 

sper sa nu mai ii dati atentie celei care va scris mesajul rautacios...io nu l-am vazut...da` vad ca a creat rumoare...asa ca...ignore..
Aku:
Kisstherain da cu pauze sau trimite-mi PM, ca nu ma lasa sa vad, zice ca-i reclama. Merci
Elyannelingurinte de la Avent am vazut intr-o farmacie pe lucretiu patrascanu, aproape de minis, dar mie mi s-au parut micute si scumpe. Io am luat de la Nuby
Legat de bone e o chestiune extrem de sensibila si de diferita, de la caz la caz. Io de exemplu am avut cind eram mica vreo patru bone, doua dintre ele au fugit cu bijuteriile mamei si cu niste haine si pe mine m-au lasat de izbeliste in casa, in conditiile in care aveam citeva luni. Dar mama nu avea ce face si trebuia sa mearga la serviciu, iar la cresa era sa mor, drept pentru care a mai incercat o data, si ultima a fost o doamna minunata, si se ocupa si de mine si de sor-mea, de parca eram copii ei.
Felicitam albinutele si bondareii care au inregistrat progrese, dar si pe ceilalti avind in vedere ca si noi tot la nu ne incadram.

La multi ani sarbatoritilor stupului! mici si mari

Va poftesc ca ne vedeti la 7 luni...daca aveti timp si rabdare
aici ma documentez
http://good-times.webshots.com/photo/2622284640068039225ruAnCb
iar aici de abia m-am trezit si n-am avut timp sa ma coafez
http://good-times.webshots.com/photo/2823286960068039225ryAVSs
Bilant de 7 luni n-avem ca ne vedem cu dr. mai incolo
Va pupam
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
ralualexandrei spune:
Teodora o dulceata care rade cu ochi cu tot.Pupam fata frumoasa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ane2200 spune:
Buna fetelor. Revin si eu dupa o absenta destul de lunga. De citit am citit, dar cand aveam chef de scris nu aveam timp, iar cand aveam timp, nu mai aveam chef. Asta e, trecem si peste asta.
In primul rand vreau sa le urez multe luni tuturor albinutelor si bondareilor care au mai implinit o lunisoara in timpul in care n-am mai scris. Sa cresteti mari, sa papati tot si sa nu va mai supere dintisori, ochisori, urechiuse sau alte probleme.
De asemenea,
bondarelului meu iubit, care astazi face opt luni si care mi-a umplut viata. Fara el, era pustiu. Multumesc fetelor pentru urari.
Si acum sa purcedem, ca e mult de scris
Alexia3 - felicitari mergaretului Bryan. Tare scump e.
BiancaM - felicitari Amaliei pentru progrese. Pe zi ce trece sunt tot mai scumpi copilasii astia.
Karla32 - ma bucur ca sunteti din nou toti trei.
lui Luca sa-i iasa dintii fara dureri.
Kitty - tare scumpa e Giulia. Cat despre apa, de cand am citit mesajul tau si eu insist mai mult cu apa, mai ales dupa ce papa fructele sau legumele si chiar a inceput sa bea. Doar ca e suparat pe biberon - el vrea sa bea din canita.
Karra - votat si eu!
Roxygeo - cand Raul a refuzat mancarea, i-am dat pur si simplu 3 zile pauza la legume. Am bagat lapte in loc, dupa care am inceput iar cu legumele.
Iuliana2007 - felicitari pentru ridicatul in picioare. 
Tzuna -
Mariuca si speram sa pape bine de acum incolo. Of, greu e cu copii nemancaciosi. Si eu am avut o perioada in care imi venea sa-mi dau demisia, dar acum a trecu. Papa f bine, si fructe si legume. Felicitari pentru mersul in 4 labe.
Mihaelaaa - superb David, are personalitate, ce mai...
Si eu tot in baie, la chiuveta il spal. Se joaca cu apa si eu pot sa-mi fac treaba. Felicitari pentru sarcina, ca nu am apucat pana acum sa-ti zic. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Trimit acum mesajul ca trebe sa-i pregatesc lui Raul sa pape.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
gabi78 spune:
Fetilii e ceva in neregula cu votatul la Miss odisee. Eu am votat aseara pe la 8 si acum cica nu e corect ca am mai votat odata. Oare trebuie sa treaca 24 de ore?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
Am vazut si eu Bogdan intre florile lui mami Philli si pe Teodora de abia trezita si pe Iarina Bubulina.
Comentez ce vad mai laes la Iunia...eu cred ca sunt mai rau decit a fost descrisa Marta in mesajul respectiv. Vadca multe dintre voi aveti grija si puneti paturici, plapumioare pe jos pe unde umbla copii. Eu nu pun nimic! E rau? Ar trebui sa pun?
Ca ma uitam ca si Iarina cind se ridica mai cade si asa face si la meu, dar cade cade e problema lui. In ultima vreme se baga sub patut si da se se ridica acolo..normal ca da cu capul si incepe sa se vaite...si eu ce sa fac? sa ii capitonez patutul?
Hai ziceti trebuie sa pun chestii sa cada pe moale sau pot sa il las asa? Ca poate nu e bine cum fac eu.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Andrei si