Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
absoluta spune:
P.S. am uitat sa mentionez ca mesajul anterior e spus cu seriozitate :))).
Hai care sunteti pe aici sa ne dam la barfa ca nu am ce face
absoluta spune:
Tot eu scriu....si totserioasa sunt ![]()
Legat de bonapot sa spun ca eu am luat-o intr-o zi. Era o doamna care venea cu copilul pe care il crestea pe la noi pe la bloc(fiica-sa sta langa mine).Am avut noroc ca in ziua cand am cautat-o plecase de la ceilalti.Motivul plecarii de acolo este justificabil pentru ea. Si mie mi-a zis cineva sa pun camera, dar nu am facut-o. In cazul in care o descoperea ramaneam vai d emine. Am incredere in ea si imi doresc din suflet sa nu ma dezamageasca. Am vazut cum se dedica celeilalte fetite si tocmai asta m-a determinat s ao aleg.
Interesant este ca eu stiu daca Timeea plange ziua.
1. Sunt destule vecine care stau cu urechile ciulite sa prinda ceva ca sa o parasca(invidie ca nu le-am ales pe ele)
2. Cand ii fac seara masaj la ochisor in cazul in care plange cu lacrimi, cand o masez acolo ies lacrimi.
elyanne spune:
Absoluta tinem pumnii sa nu ajungeti la operatie 
Sa ne spui ce parere are si d-na dr.
Martutza
io nu stiam ca nu ai citit mesaju... io nu-l am... Poate-l mai are careva...
Numai io nu vazui linguritele Avent... da' nici nu bantui prea mult prin magazine, farmacii... Ma duc de 2 ori pe luna in Cora, Auchan ... de fiecare data trebe sa fac cumparaturile in timp record, pt. ca ajung seara, tarziu... cu lista in brate si nu mai vad stanga/dreapta... decat ce-i pe lista... si asa ajung de fiecare data sa las 7-8 mil. doar pt. cupii (ca de restu cumparaturilor de ocupa mama socara)... daca ma abat si de la lista nu stiu unde ajung... ca's fan aruncat banii pe toate cele... utile sau nu...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
dani7asi spune:
buna mamicilor!
am intrat sa va zic de pitika mea ca la bilantul de 7 luni avea 7,7ookg si 69 cm ,manaca in felul urmator:
la ora 7 dim 200 ml lapte
ora 12 fructe dar nu stiu gramajul cu cereale sau biscuiti
pe la ora 14 mai baga 100-120 ml lapte
apoi la ora 18 supa[mai mult piure]cu carnita de pui
la ora 22 inca 200 ml lapte
inca nu pot sa imi dau seama daca mananca bine sau nu[a trecut f mult timp de cand era mica surioara ei![]()
i-a iesit si un dintisor acum cateva zile si da semne deja si al 2-lea ca ar vrea sa iasa
fontanela este inca destul de mare cu tot calciul pe care il administrez...
sta in fundulet dar numai daca sunt io in spatele ei ptr ca se lasa des pe spate ,nu merge de-a busilea si nu se ridica singura decat in apa cand facem baita
seara are un chef de ras de nu imi vine sa cred si de cand cu dintii se culca la ora 1 noaptea
sper sa pot sa m scriu azi caci simt ca nu mai am timp de nimik deoarece e f solicitant ptr mine sa am grija de fetele astea nazdravane
comorile melesi..eu...Daniela
sherbi spune:
stau si-mi storc mintea unde am auzit de dr. nascuti, dar nu reusesc sa-mi dau seama. cert este ca-mi suna cunoscut. ti-as fi recunoscatoare sa-mi spui ce ti-a spus medicul si sa-mi dai si mie datele de contact.
pe mine m-a abordat o mamica pe strada care l-a vazut pe david cu ochisoru curgand si mi-a zis ca si-a operat fetita acum in varsta de 11 luni, la varsta de 5 luni si de atunci nu mai are nicio problema la ochi. interventia a durat 15 min si a fost facuta sub anestezie generala.
mai erau copii acolo mai mari si dr. a spus ca e mai bine sa se intervina mai devreme, pt. ca odata cu inaitarea in varsta pot interveni si alte probleme (nu stiu care ar fi alea).
cert este ca si dr. pediatru al lui david ma streseaza sa merg sa-l operez ca sa nu faca vreo infectie mai acuta si sa-i urce la creier.
eu sunt speriata sincer de anestezia generala mai mult decat de interventie, desi mi-a spus tatal meu, ca daca nu e un medic foarte priceput, e posibil sa dea gres si s-i mai perforeze si alte minuni pe la ochisor. ca cica se desfunda cu un fel de sarmultia. si am mai intrat si eu pe forumuri si erau mamici care facusera interventia si copiii tot mai au probleme cu ochsorul. asa ca ,eu incerc sa gasesc un medic super bun.
hai ca te-am facut de cap cu carnatul de mesaj. scuzeeee
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
roxanici spune:
Eliana, vad ca ai aflat, asa e, peste tot pe unde gasesti briz-brizuri avent sunt si linguritele. Is intr-adevar mici cum zice si Absoluta, dar mie mi-au convenit ca sunt fix ptr gurita lu rares. Si asa mica si tot ii dau lingurita pe jumatate plina ca altfel nu ii incape in gura.
rares azi s-a ridicat singur singurel in patutul lui, de data asta nu l-am asistat si nici nu i-am aratat cum sa faca
.
Felicitari ptr dintisori lui Edi de Ralualexandrei si Ramonei de Dani7asi.
Mai, cu ochisorii bolnavi, sincer mi se rupe inima cand aud. Sherbi si Absoluta va cred ca sunteti speriate de interventie si nici nu va zic sa mergeti neaparat. Vreau sa zic sa nu va lasati coplesite de povestile horor ce pot aparea in timpul sau dupa o interventie. Incercati sa gasiti cel mai bun doctor sa vindecati ochisorii si atat. Ca anestezia e cu riscuri si poti sa mori, ca dai in nu stiu ce probleme daca doctorul nu e priceput sau ii tremura mana e adevarat si foarte trist dar asta nu inseamna ca tb sa ne speriem de orice interventi acum. Ramaneti optimiste si cautati-l pe cel mai tare doctor oculist.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iuliana_2007 spune:
Am si eu lingurite de la Avent si le tin prin dulap ca nu le folosesc,mi se par prea mici.
Vreau si eu mesajul ala adresat Martutzei pe PM daca vreti sa mi-l dati.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
tzuna spune:
ROXANICI- vreau sa-l felicit pe Rares pentru performanta d ea se ridica. Tot spuneai tu ca nu face nimic. uite ce performanta. maria nu s-a ridicat singurica, adica se trage sa se ridice in picioare cand e in fundulet in cada sau pe jos dar o ajut si eu deci singurica nu s-a ridicat decat de pe stape in fund.
riloasa spune:
Buna fetelor! Si eu sunt duparata. Va spuneam ca puiul meu are diaree. I-am scos coprocultura si are E. Coli enteropatogen prezent. Cred ca a luat de la copii din parc. Trebuia sa ii treaca cu regim dar sunt deja 8 zile si nu i-a trecut. Nu vreau sa ii dau antibiotic ca poate sa fie si mai rau. Daca una dintre voi ati patit la fel spuneti-mi si mie ce sa fac. Dar nu are scaune moi tot timpul, 2 zile a facut bine si azi din nou a facut 4 moi.
Mihiata 31 Martie
riloasa spune:
Si eu am trecut prin groaza cu ochisorii lui. Dar acum e bine. Si doctorita mea oftalmolog mi-a zis ca tot la 1 an se face anestezie generala, ca este prea mic mai devreme.Tare curioasa eram si eu sa vad ce era scris in textul acela. Daca il are cineva, trimitetimi-l si mie, sa o trag de urechi pe cea care a scris.
Mihaita 31 Martie