***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 22
tamaraspt spune:
carstea pune o pastila de calciu lactic la 100 ml de lapte fierbinte. Pisata. Si pui la foc mic si e gata cind se separe b rinza de zerul care este mai galbui. m ie imi iese cam o lingura jumatate din 100 ml de lapte.
ella, poate ai raspuns si cum citesc eu pe diagonala nu am vazut, de ce a zis dr ca are Boby anemie? V-a dat sa faceti analize? Baietii nostri au greutate/inaltime aproape identice.
doxinu, felicitari pentru primul mama. Stefan e deja vorbaret 
Ar trebui sa incep sa ma stresez pt ca Mati nu se intoarce nici de pe burta pe spate si de pe spate pe burta? a reusit de vreo 3 ori de pe spate pe burta, dar nu a stiut ce sa faca cu mina desub el. Pe burta ii place sa stea f mult, pt ca asa poate sa-si suga pumnii mai bine si cind oboseste suge cearceaful. Da din picioare, dar din miini nu prea, se mai intinde dupa cite o jucarie si daca nu reuseste nu se supara, revine la jucaria lui preferata, minuta. Joi cind am fost la dr. si cind i -am spus ca nu s e intoarce l-a pus pe burta, a z is c a sta ok, poate e mai puturos.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
gabiu spune:
carstea, in cartea mea de retete spune ca poti sa faci branza din lapte praf integral( adica cel pe care il mancam noi cand eram mici ca atunci nu existau formule=lapte praf "rarau", sau poate or mai fi si altele dar eu de ala stiu, si-l mai mananc si acum cateodata dar imi place praf, cu lingurita)
graviduta, eu am carusel pus la patut pliant, si sistemul este unul asemanator cu cel de la masina de tocat carne (de pe vremuri
)
si nu in ultimul rand la multi ani:
Teodor de Bogalina ,
Cosmin Cristian de Piticasigogosica ,
Octavian Andrei de Yoyoyo 
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Motannel spune:

LA MULTI ANI sanatosi si voiosi!!!
(astazi sarbatorim doar baietei)
Leon de Nicoll
Teodor de Bogalina
Cosmin Cristian de Piticasigogosica
Octavian Andrei de Yoyoyo

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Pepsi, mi-a iesit prajitura ... daca mai pui multe retete sa vezi ce gospodina ma fac si eu!
Sa ne spui ce ai luat din castig si bafta la uramatoarele trageri! ce frumos ca ati fost la parada! Cred ca e o atmosfera super...in Romania nu exista asa ceva, si mai ales in Suceava ...viata culturala, dar si sociala e cam subtirica ...toata lumea e tracasata, nu-si vede capul de probleme!
Gabiu, Teodora ragaie si daca o tin in brate cu spatele la mine ca pe scaunel si o plimb in pas usor saltat!
Vali5, Teodora s-a intors la aproape 6 luni prima data pe burtica, deci destul de tarziu fata de alti voinici de pe aici ...insa face alte chestii pe care poate nu le-au facut prea repede ceilalti! De aceea NU VREAU sa ma ingrijorez si astept cu rabdare sa le faca pe rand pe toate asa cum ai spus tu! Cat despre mare ...trebuie sa fie tare frumoasa! Anul acesta nu am vazut-o, si mi-e draga de nu mai pot!!! Eu sunt genul de "stau cu burta la soare" nicidecum "urc muntele cu spor"! Ma apuca nostalgia cu fotografiile tale! Trebuie sa fie tare fain sa te poti plimba cand vrei pe malul marii! Cat despre capshunei ... cum sa nu fie atrasi de tastatura, daca din burtici sunt obisnuiti cu zgomotul ei??? De exemplu astazi pentru prima data am adormit-o pe Teodora in carucior, a fost putin agitata, si am carutul langa mine si tastez si ea are o ora de cand doarme fara probleme. ( Pfui, nu fie de deochi!) Iar daca o tin in brate bate in taste cu drag! Iar Andreiutul tau e minunat in fata laptopului ... e concentrat de zici ca lucreaza pe calculator de cand lumea! 
Angelabv, jos palaria pentru sotul responsabil! Si eu iubesc animalele de mor, insa de cand am ramas insarcinata si acum ca am nascut ceva s-a schimbat ...nu mai sar sa le "pup in bot" cum faceam inainte, cred ca sunt mai responsabila pentru copilul meu. Chiar ma feresc sa ma atinga daca sunt vagaboande, iar inainte nu conta! Totusi vreau sa-mi educ fetita in spiritul dragostei pentru animale si pentru natura in general!
Ella, imi pare rau ca Davidutzul e agitat! Cu calma baby nu mai merge? I-am dat si eu Teodorei de 2 ori cand era excesiv de agitata (nu am sesizat mare efect, dar ...)Si ea s-a trezit in ultima saptamana de cate 2-3 ori, insa cred ca nu neaparat de foame, ci ca sa o iau in pat cu mine. Cred ca se smechereshte rau de tot! Cat despre Florina21 cred ca ai dreptate nu se va arata singura la fata! Pepsi, zi-ne tu!
Ali24, bravo, ce baietel mare are mama!
Carmen_So, nu te ingrijora, se va intoarce si minunea ta ca titirezul ..inca e mica! Teodora a reusit performanta pe 1 noiembrie, deci la 6 luni fara 5 zile si doar pe burta, invers nu inca!!
Carstea, iata ce am salvat eu din discutiile fetelor despre branzica (sa ma scuze autoarea ca nu mai stiu de la cine am "furat" ideea), desi eu inca nu-i dau Teodorei:
- branza calcica: intr-un litru de lapte fierbinte se pun 8 comprimate de calciu lactic si se amesteca continuu pe foc pt a nu se face cheaguri mari. Cand apare zerul dai laptele deoparte si-l lasi la racit, apoi il pui in strecuratoare ( sau tifon) si-l lasi la scurs. Idem si cu zeama de lamaie ( 6-8 lingurite).
Doxinu, FELICITARI! Creste baiatul!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
CINE DESCHIDE CAPITOL NOU??? Eu nu ma pricep deloc!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Vali5 spune:
Motannel, si pe mine ma distreaza poza cu Andrei in fata laptop-ului. Ne-am distrat aseara cand l-am vazut.
Cat despre mare... recunosc ca de cand m-am mutat asa aproape de foarte putine ori am ajuns sa fac plaja, sau sa ma plimb.
Iar muntele este marea noastra dragoste, dar ajungem mai greu ca e mai departe.
Capitol nou eu nu stiu sa fac. Poate ne salveaza Graviduta
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
carstea spune:
tamaraspt, vin sa-ti zic ca nu sunteti nici ultimii nici singurii care nu au facut marea intoarcere.Rares are aproape 6 luni jumatate si abia de o saptamana a descoperit jumatate din miscare dar nu sunt semne ca o sa se intample prea curand.Nici in fundulet nu sta decat sprijinit si cateva secunde singur dupa care cade in nas.In schim e titirez in pat il culc intr-o parte si -l gasesc in partea cealalta cu capul.
N u stiu ce sa zic .Eu dau vina pe mine ca nu prea l-am lasat singur sa se chinuie.Ba in bouncer ba in leagan unde sa se intoarca bietul copil!I-am cam sistat relaxarile din leagan iar in bouncer mananca si sta cate un pic.Poate isi da drumul.Sa nu ne ingrijoram inca.Sora mea zice ca am baiat plin de personalitate si nu intelege de ce trebuie sa se intoarca adica nu ii gaseste rostul.Poate l-o motiva vreo punga pana la urma![]()
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Graviduta spune:
Ali24, eu zic sa nu pastrezi ce ramane in borcanel. Iar legat de mere, le plac merele mai dulci. Si Mara are preferinte, pt ionatane.
M-am codit sa va spun ca si Mara a zis vineri "mama". Mi-a spus sotul, ca eu am fost plecata de dimineata si n-am auzit-o. Zice mai mult cand incepe sa planga. Pune buzita de jos si zice cand "meeama", cand "meme", cand "mama". Ieri seara am auzit-o si eu, dar cred ca nu e neaparat legat de persoana mea. Oricum, m-am simtit deosebit.
Si ea a legat o prietenie deosebita cu biberonul si trebuie sa i-l dau neaparat ei la unele mese sa-l tina, altfel nu ma mai inteleg cu ea. Si-l baga in ochi, nas, barbie, mai nimereste si gurita.
Gata, fac si capitol nou, dar sa ma asteptati un pic sa intru pe contul comun. 
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
miniuta spune:
ali24, borcanelele se pot pastra 24 de ore in frigider. eu desfac borcanelul, jumate incalzesc si se mananca pe loc, restul (cu capacul bine strans) sta in frigider pana a doua zi, si abia atunci, daca nu mananca, arunc restul. asa scrie pe borcanel, asa fac.
carmen_so, ai un stil de a scrie savuros. dupa cum ai vazut, nu am facut cucuiele degeaba ![]()
nu va mai faceti griji cu intorsul bebeilor, fiecare copil are ritmul lui. am citit ca pentru a le stimula spiritul de aventura e bine sa isi petreaca cat mai mult timp pe jos, cu conditia ca acolo sa fie cald si curat. asa au loc sa dea din picioare, sa se intinda, sa descopere noi "pozitii" ![]()
o duminica placuta.
mamica lui david(21.05.2007)