***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 23
vas spune:
ceau, capsunici si capsunele.
Vreau si eu sa ma laud ca Eliza de mult timp zice mama, (la inceput exact vorba ta Gravidutza, fara vreo referire la mine, cel putin asa cred) dar acum daca o las singurica in camera ma striga imediat.Pana acum o saptamana incepea cuvantul cu a, adica zicea amama, acum e mama clar. Am vrut de mult sa va zic de performanta ei dar m-am speriat de vreo Florina21, asa ca am amanat momentul. Printesa mea sta in fundulet singurica, se joaca cu jucariile din jurul ei, si normal ca mami e tare mandra de ea
, iar daca o strig imediat se intoarce. Si pe langa asta bem apa din canita(fara supapa ca nu poate sa traga inca), cemai suntem mari deja. Doamne cat de minunati pot fi copii astia.
In schimb noi nu dam semne ca ne-ar da dintii, asa ca Tamarasapt, sunt convinsa ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare,de joaca, si invata ceea ce ii place lui mai mult.
Ali24, eu ii dau borcanele dar exact asa ca desert, sau daca vad ca se mai constipa ii iau unul de mere sau pere, eu iau de la Ulker si Hipp. II dau maxim de 2 ori din ele. Pe fiecare scrie daca sta o zi sau doua la frigider.
DOxinu, felicitari pentru MAMA.
MOtanell, tare ma mai aseaman cu tine. Eram iubitoare de animale asa in genul celor care se cearta cu vecinii daca loveau comunitarii, dar acum si pe cel al cumnatului pe care il are in casa il ignor. Nu pot sa ma mai joc cu el cum faceam inainte daca stiu ca dupa aceea pun mainile pe printesa mea. Si Eliza deja se intinde spre el sa-l ciufuleasca un pic dar sunt atenta sa nu puna inca mainile pe el.
Ma duc sa fac un dus, printesa doarme. Mai revin.
Teodor La multi ani!
Octavian Andrei La multi ani!
Cosmin Cristian la multi ani!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Pepsi spune:
buna dimineata si la mine![]()
vali, mersi de aprecieri, da, pai la parada era inghesuiala si ma mai impingea unu altu, ca ei nu vedeau ca am bebe, si a pus capac cind o tanti mi-a dat cu geanta in burta, i-am atras atentia ca hei acolo e un bebe mic, si ridea si ea ca nu stia ce am acolo....nu stiu sa pun filme, ca am si filmulete si alea sint mai faine, ca auzi si muzica, eu deja te "invidiam" ca stai pe malu mari, da acuma ca am vazut pozele......te "urasc"
e visul meu sa stau pe linga o apa, aici stau linga fluviu, da e frig si nu se compara cu marea sau oceanul.....vrei sa faci schimb?hai la mine ca este zapada din decembrie pina prin aprilie
muntele e la juma de ora cu masina
si vin io la mare la tine
gabiu, sa stii ca david rigiie iarasi f bine cind il pun in wrap, cica acolo are o pozitie fiziologica care ii favorizeaza digestia....asa am citit
moko, bafta cu licenta
ali24, nu constipa cartoful dulce din cite stiu eu.dar bebei se constipa la inceputul diversificarii, pina cind maninca din fiecare grup.cu borcanelul, sa citesti sa nu aibe zahar adaugat, si poti sa-i dai si a doua zi, dar regula importanta iei tu din borcan cu lingurita si pui in alta farfurie si-i dai la bebe, ce ramine dupa ce a pus bebe gurita pe el arunci, ce este in borcan si bebe nu a pus gurita poti tine la frigider pina a doua zi. ca pe ce pune bebe gurita, desi nu s-ar crede, si el are flora microbiana in gura, si cind alea dau de bunul gust de piersica sau ce ii dai se pun sa se inmulteasca, si daca il ti la frigider borcanelul, bacteriile se innmultesc acolo pina a doua zi ca au conditii favorabile, si cind ii dai la bebe face apoi diaree sau altele, asta asa pe scurt
felicitari ptr realizare
cu borcanelele ca era o intrebare, de ex eu am preferat sa-i dau borcan cu morcov biologic ptr ca are controlat nivelul de nitrati, acelasi lucru e si cu fructele care nu sint de sezon, ca si caisele, am luat borcane biologice ca alea erau macar controlate, ce luam pe piata cind nu era sezon nu stiam provenienta! atentie si la produsele biologice, cel putin aici au aparut unele care se cheama biologice, dar sa verificati ca daca nu are semnul certificat biologic de ex ptr canada asa sint www.caaq.org/appellation-biologique/certificateurs-accredites.asp?var=5" target="_blank">certificat biologic si aici inca info http://fr.ekopedia.org/Aliment_biologique
paflo, ai vazut ca exista si ekopedia? o fi tot wikipedia dar pe parte de ecologie?
carmen, pult, e o chestie asa ca o masa mare cu dulap sub el, si este mai inalt decit masa, numai bine sa poti pregati ce vrei, sa framinti cozonaci sa intinzi foi de ceva, sau altele fara sa ai dureri de spate.il vezi la mine in pozele cu, casa(am si 2 scaune din lemn la el, si dimineata luam micul dejun) si la ikea am vazut, are inaltimea unui bar
michigan,
de aia intru in continuare ca si io va iubesc!io cind ii vad cum se tin in brate mai vreau unu![]()
doxinu, felicitarile mele ptr mama.............bravo

tamara, eu zic sa nu te stresezi ca inca nu se intoarce micutul, fiecare copil are ritmul lui! si la noi primul copil a facut totul mai tirziu, asta mic face totul mult mai repede, este si lipsa mea de frica ca i s-ar intimpla ceva. de ex la primul cind la 4 luni se ridica sa stea in fund il impingeam la loc si am sunat speriata la pediatru, ca in carti scrie ca la 6 luni....
motannel, normal ca ti-a iesit prajitura, doar te pricepi!lasa ca mai pun daca mai vrei, ca am multe!din cistig ii voi lua lui dominic o jucarie, un camion, si lui david un scaun masa. joc rar, asa de ziua mea, de craciun...da, la parada era tare frumos, semnifica venirea lui mos craciun in oras, si i-am zis lui dominic ca va veni si la el cu cadou, ca deja a dat comanda, si avem costum de mos si in fiecare an am imbracat pe cineva din prieteni, si suna la usa si venea cu sacul.....tare mult i-a placut lui dominic, anul trecut rideam, ca dupa ce a venit mosu el citeva luni, cind suna cineva la usa zicea ca e mosu!imi pare tare rau ptr ca stiu cum e in romania, lumea numa de parade nu le arde.
io stiu sa fac capitol nou da nu stiu parola la numele venus
graviduta, felicitari ptr mama, meme.....si toate variantele, asa a inceput si david, atunci cind m-am bucurat eu tot sotul a remarcat, ca eu il auzisem de ceva timp, da ziceam ca nu se poate e prea mic!asa incep sa zica, al meu face asa de scump cind ii e foame, la taica=su in brate e ok, si cind ma vede in zona incepe sa zica meme, mama, mam, isi mai suge si un degetul si intoarce buza de jos si se uita dupa mine ca vrea sa suga, nu ca m-ar striga pe mine, dar tot ma topesc
baby einstein e si ptr bebei mici si ptr copii de 3 ani, noi avem aproape toata colectia, am 16 dvd-uri, dar am vazut ca au aparut inca 2
carrie, multa sanatate
mica, nu am cintarit niciodata carnea lui dominic, asa la ochi. cu uleiul noua nutritionista ne-a zis ca, contrar a ce se crede uleiul de floare de soare pur are cei mai multi acizi linoleici(daca tin bine minte, paflo?) ptr dezvoltarea creierului lui bebe si nu cel de masline. eu ii puneam 1 lingura in pireu dupa ce era gata fara sa fierb uleiul. pai eu asa as face, pui la fiert o oala mare cu apa, si cind fierbe pui in ea o oala mica in care este uleiul de masline, cel putin nu am incercat, dar asa se face ceva la bain marie.dar vezi nu=l fierbe tare sau mult ca strici ce e bun in el din cauza prea cald, de aia nici nu se pune in mincare decit la sfirsit dupa fierbere
duminica placuta fetelor, revin deseara(la mine)
a, am si eu o intrebare, cum se pun filme pe webshots?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
ankaa spune:
Buna fetelor!Iar ati scris o gramada si am d recuperat un capitol
.Noi suntem mai lenesi,incercam sa ne rostogolim,dar reusim p jumatate k e cam greu funduletul si ne trage inapoi[:-D))].Piticul meu cuminte a devenit cam agitat,nu mai doarme noaptea ca inainte si vrea tot in brate..
Voua va mai CADE PARUL?Eu cred k raman cheala,imi cade ingrozitor de tare,suvite
.
S-a trezit piticul..am fugit.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa
lbelciug spune:
fetele, nu mai scrieti aici. avem capitol nou!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***