***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 21
ali24 spune:
buna dimineata.am si eu o intrebare...cartoful dulce constipa?ca bebelul meu e constipat si nu stiu ce sa ii mai dau sa manance (i am scos si morcovul si cerealele si tot constipat e)ieri i am dat mar cu biscuite si un borcanel de caise de la hipp.nu ii dau de obicei borcanele dar cum nu am stiut ce sa ii mai dau de mancare am zis sa fac o incercare si vreau sa va spun ca i a placut la nebunie.la nici un aliment nu a mai reactionat asa bucuros.asa ca am zis ca de acum ii voi mai da cate unul asa ca desert
.voi ce faceti daca mai ramane in borcan ii mai dati mai tarziu?sau trebuie aruncat?
si acum sa ne si laudam putin..........
ieri ii schimbam scutecul si era langa el sticluta de ceai si cand ma uit la el bea singur din sticluta.nu stiu cand si cum a luat o doar l am vazut cand era cu biberonul in gura.si azi de diineata iar l a luat si a mai dat el cu biberonui si prin obraz,ochi ,nas dar pana la urma a nimerit si gurita.
va doresc o duminica cat mai placuta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Eseea spune:
fetelor, desi eu nu prea scriu, multumesc pentru urarile facute fetitei mele.
Numai bine puiutilor vostri!
my baby

Carmen_So spune:
hop si eu cafeluta.
numai eu, hai ca nu sunteti chiar slabuti. Noi n-o sa avem 6,600 la 5 luni, mai mult de 5,800 la pariu ca n-o sa aiba, desi n-am mai cantarit-o.
angela, sa nu fii suparata, ca nu cred ca le-a dus in strada. Gandeste-te ca riscai sa faca Nicole toxoplasmoza, doamne fereste.
vali, tu vezi marea de la tine? Ce frumos trebuie sa fie; n-am fost niciodata la mare iarna.
pepsi, ce-i ala pult? ziceai ca ai un pult mare in bucatarie, da ce-i ala.
ella, ma intreb de ce se frichineste atata Bobby in patut si se linisteste doar la voi in pat. Nu cumva il culca socrella cu ei, in loc sa-l puna in patut?
miniuta, n-ai cucuie de la atata dat cu capul? hai c-ai reusit pana la urma.
motannel, nici a mea nu se intoarce! isi ridica umerii de parc-ar vrea sa se ridice. Nici silabe nu prea avem, zice doar he-he-he, parc-ar fi mos craciun cu renii: ho-ho-ho
carstea, io zic ca e prea putin calciu, de asta nu iese. Parca puneam 7 pastile la juma de litru. Ia uita-te la subiectul cu diversificarea, n-o fi pe acolo vreo reteta? Sigur e pe mailul comun, daca nu gasesti in alta parte mai repede.
ma duc sa ma uit la poze de parada.
ali24 spune:
petit_ange incearca sa ii schimbi si tipul de mar.si eu i am dat un fel si atata s a strambat la el de numa si am zis ca renunt,dar intr o zi a adus soacramea acasa un alt fel de mere si am zis totusi sa mai incerc odata si asta l a acceptat fara nici o problema(au si ei pretentii de mici)![]()
Vali5nu si la mine cand l am decalotat prima data avea tot asa culoarea(si chiar intrebam si eu la momentul respectiv aici)eu nu cred ca e vreo problema.si acum cateodata e rosu cateodata e vanat)eu ma gandesc ca un timp o sa fie tot asa pana o sa i se finalizeze culoarea.eu am fost si la medic dar intradevar am uitat sa il intreb despre cvuloare dar nu mi a zis ca ar fi ceva in neregula.acum tu poti sa maoi ceri si alte pareri sa nu spun vreo prostie
michigan spune:
multumim din suflet pt urari
ninutza
vali5
gabiu
lauradi
motannel
florentina
kid
pepsi,
hai mai lasa supararea, pt una cu probleme....noi te iubim si ne plac mesajele tale
a propos, vazand comorile tale cum se tin in brate, parca-mi vine si mie sa mai fac unul...mai cochetez cu ideea
ella, innitial m-am gandit ca vreau si eu un copil ca al tau, daca are efect asa de rapid, 15 kg, ....dar apoi m-am gandit mai bine, las ca scap eu si de kg mele in timp , mai bine cu Octavian care nu-i prea activ
am ajuns la pagina 17 cu cititul
revenim dupa amiaza ca asteptam musafiri
doxinu spune:
Feeeeeeeetelor STEFAN a zis mama!Sunt asa de mandra ca nu pot sa eprim in cuvunte!Dar ce madru era el.. a fi vazut.Vorbim mai tarziu caci acum sunt asa de emotionata.Copilul meu a zis mama!!!!!!!!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
ali24 spune:
doxinufelicitari ptr"mama"

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Ninutza spune:
ANGELABV, nu e greu deloc cu blogul. Noi l-am facut in special pentru familia si prietenii din RO, cu care nu apucam sa vorbim prea des din cauza diferentei de fus orar si nu in ultimul rand, pentru Miruna, in speranta ca o va amuza mai tarziu. E un fel de jurmal si ne starduim sa scriem zilnic cate ceva.
Pupam toti capsuneii si capsunicile si chiar daca nu dam nume(de teama sa nu omitem pe cineva) noi ne uitam si ii admiram pe toti in poze.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Vali5 spune:
carstea, poate ca nu iese din lapte praf. Nu am incercat pana acum. Eu ii fac din LaDorna verde sau albastru.
Ella, de ce nu dormiti pe rand, tu cu sotul tau? Cand unul are grija de Boby celalalt doarme. Ca daca sunteti amandoi chiauni cat o sa rezistati?
ali24, bravo pentru baiatul care bea singur din biberon!
Nu stiu ce sa-ti zic referitor la constipatie ca nu m-am lovit de problema asta pana acum.
Carmen_So, da, se vede marea de la mine. E frumos sa o vad cand realizez ca este acolo. Asa m-am obisnuit cu ea, ca de multe ori parca nici nu o observ. Si e mai frumoasa vara. Vara asta, datorita lui Andrei am ratat putine rasarituri de soare.
Uite o poza de asta vara, cu un rasarit, si o poza de azi dimineata cu marea agitata.
ali24, multumesc de raspuns!
doxinu, felicitari pentru "mama"!
Hai sa va mai arat cateva poze:
IT-ist il face tata
Invatam sa numaram
Cu tati
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:

Leon de Nicoll - prima capsunica
Teodor de Bogalina