***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

pe site-ul asta exista vreun loc de dat cu capul? ca sa ma chinui acolo, sa nu umplu paginile aiurea pe aici? da, stiu, am si eu o problema...

mamica lui [url=www.dropshots.com/puparussa]david[/url]
(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Carmen_So, praji e buna, dar ai dreptate: am muncit si eu oleaca! Acum ca s-a racit nu mai e molicica, e pufoshica!

Nici eu nu sunt prea doritoare de spontaneitate ... prefer sa stiu cat mai mult dinainte ca sa fiu pregatita pentru orice situatie! E drept ca nici cu betoniera n-am mers! Mai ales daca e sa plec in vreo calatorie nu vreau sa imi lipseasca ceva si sa ma gandesc "...daca stiam ..., mai luam si aia ..."

Ah si despre rodtogolirile bebelinei mele ...se intoarce pe burta DOAR spre stanga! Spre dreapta nici nu incearca! Iar de pe burta pe spate deloc inca!

Miniuta, multumesc! Ai dreptate ...sunt sigura ca daca ma stradui pot gati si eu binisor macar! Teoretic stiu foarte multe, insa daca e mama prin zona ...o las pe ea, normal, doar n-o sa-i iau "painea" din mana!
Fa cate incercari vrei ...cum am mai spus ...suntem aici o comunitate de prietene, iar daca cineva nu e interesat de o postare da pe scroll pana la urmatorul mesaj ...deci ai suficient spatiu! Si eu mor de curiozitate sa aflu cine e impostoarea!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

am gasit locul de dat cu capul, si am reusit si cu semnatura. acum ma pot duce linistita la culcare.

pupici

mamica lui david
(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Bogalina , pentru Teodor,

Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian,

Yoyoyo , pentru Octavian Andrei,

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Teodor de Bogalina ,

Cosmin Cristian de Piticasigogosica ,

Octavian Andrei de Yoyoyo

Ninutza , nu stiu daca am mai scris, tare imi place blogul Mirunei... cum creste in fiecare zi...mai ca m-as apuca sa-i fac si eu un blog pentru Nicole...sper sa nu-mi prind urechile...

Pepsi, si eu as fi curioasa sa aflu cine a fost individa... eu i-as spune numai un cuvint RUSINICA !!

Eu azi am avut o zi ciudata...cind am venit in Canada, in ianuarie vor fi 4 ani...sotul meu avea 2 pisici pe care le-am tolerat si apoi m-am apropiat de ele...dar de citeva ziel cred ca am avut si eu o depresie, oboseala...si mi s-a pus pe pisici...Fac curatenie in fiecare zi dupa pisici, aseara m-am "descarcat" si i-am spus lui Eric ca nu mai pot, ca nu e bine pentru Nicole, si urasc sa vad par pe jos, aspir de nebuna...Si el ce credeti ca a facut ? A luat pisicile si le-a dus, nu ma intrebati unde... Si cind a plecat, m-am pus pe un plins de s-a speriat Nicole, nu stia ce am...Asta a facut Eric pentru mine azi...si credeti-ma era foarte atasat de mitele alea. Probabil e o poveste stupida, dar pentru mine a fost o "amestecatura" de sentimente...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vali, merci de raspuns cu dormitul, doarme bine si al tau, imi era frica ca al meu doarme prea mult m-am linistit, asa e seamana tot mai mult piticii mei,david incepe sa semene bine cu ce era dominic cind era bebe. ma bucur ca ti-a iesit prajitura!bravo ptr bebe mincacios!bucataria mea pare mare ptr ca e pe stil american, este impreuna cu sala de mese si linvingul de sus. dar asa am vrut ca ne-am luat si noi la ce bani am avut ca sa luam rata.dar e ff practica, am hota care scoate tot miros, si am atitea spatii de aranjat, si am pultul mare pe care fac de toate, framint si are plan mare de lucru!

ckristina, merci de raspuns, asa are si david petele, aspre, dar inca nu se scarpina ca sint ff mici petele,(prietena mea zice ca doar eu le vad....azi le=a vazut si sotul) au reaparut, am sa vad cind merg la medic, dar stiu ce-mi vor zice, poate renunt din nou la produsele de lapte vaca/ cind dominic a avut dermatita medicul mi-a zis ca uleiul johnson nu e bun deloc, mai bine ulei de masline

doxinu, stii cum fac, deschid doua ferestre in acelasi timp, si citesc pe una scriu pe cealalta, si de cind sint secretara, am invatat pe un program sa bat fara sa ma uit la taste, ca sa am viteza sa bat scrisori, dar sa stii ca imi mai scapa lucruri si mie, ca nu am tot timpul timp sa citesc tot

pitica, felicitari ptr cadourile primite, se pare ca e luna cerceilor, ca si eu tot aia am primit la multe lunisoare ptr cosmin, ca la voi e deja 18

gabiu, merci de raspuns, am uitat sa-ti zic ca am vazut frumusetea de baiat in jacuzzi......ma gindeam sa-i mai dau o sansa lui florina21, ca la urma urmei sa gresesti e omenesc, sa zica ea cine e

carmen, asa m-am gindit si eu s=o ignor, apoi ma simteam prost sa mai scriu ptr ca stiam ca e cineva activ aici, si ma simteam brusc ca intre dusmani.....acu m-am linistit ca stiu cine e, si pot s=o ignor.merci de raspuns cu somnul, si al tau doarme bine

lauradi, bine ai venit printre noi! multumesc de felicitari ptr cistigul la loto. multumesc si de aprecierile la pozele mele, imi creste sufletul asa!

liviana, merci, da, parada e tot timpul in noiembrie, apoi, poti merge pina in decembrie in mall=uri sa vada copii mosul, sa faca poze, etc, dar parada e acuma, cica vine mosul in oras!merci si ptr poze, ei si eu ma stresez e tot timpul sotul in zona cind il tine dominic pe david in brate, nu=l lasam niciodata singur!il pupa prea tare, si sa nu=l scape.pat masinuta gasesti la toys(costa in jur de 300cad), nu stiu daca este si in romania, daca nu poate in tari vecine,felicitari ptr primul cuvintel!! florina21 e cineva din mamici mai-iunie 2007!din pacate

motanel, nu stiu, cum e mai bine, sa zic eu s=o las pe ea sa zica....merci de aprecieri. asa este fara ajutorul lui dominic sigur nu-mi iesea prajituraei, pai de banii astia pot lua ceva serios, adica iti dau citeva exemple, poti lua un scaun masa frumos ptr bebe,sau un carucior sport ptr copil mai mare,sau o pereche cercei aur, sau 2 rochii frumoase, sau o poseta, este cam o zi de munca ptr un salar mediu.raspuns cu prajitura: eu am amestecat galbenusurile cu untul, zaharul, faina, etc laptele la mixer, dar poti face si cu telul. tava da, e tapetata cu faina, dar inainte sa pui faina o ungi cu putin ulei ca sa se prinda faina de ea, surplusul il arunci ca altfel iese amara.e suficient un plic vanilat, eu nu am pus ca nu am avut de data asta!e mai moale pina sa raceste asa a fost si a mea, a doua zi e ok

la multe lunisoare
bogdan de timur
octavian de michigan
cosmin de piticagogosica
teodor de bogalina

florentina, asa si la noi are program cu somnul, merci de raspuns.

al meu in schimb noaptea se scoala pe la 2=3 sa suga si pe la 5-6, apoi doarme pina pe la 8

ella, asa e, apuc sa fac multe ca david e cuminte si doarme bine cind am citit ce ai scris mi-am amintit de dominic....no1....cum la 3 luni statea sotul cu el in brate si urla ca din gura de sarpe, fara nici un motiv, si eu fugeam sa fac un dus de 10 min si venea sotul in baie dupa mine cu urlaciunea, si cum nu apucam nici pipi sa fac linistita....no2, david, e un cuminte, il pun in pat cu suzeta, il mingii putin pe cap, il pup si-i cint, si adorme imediat....zilele astea ma gindeam la un no3 pe cind no2 va avea 2 anisori cit ma distrez cind vorbesti de soacra ta, ia nu mi=l imprumuti si mie pe boby?ca am inceput si io sa dau jos cu aquagymul, da pina la 15 kg mai am cale lunga...eu, am vizitat vienna, de citeva ori, mi-a placut la fel de mult de fiecare data. frumos cadou ptr sotul tau. ca raspuns la intrebarea ta, eu, am a doua varianta, un handblender si o oala cu abur

paflo, ia da depresia pe aici sa vezi c-o fac harcea parcea! ei e de la oboseala, ai inceput si serviciul, sa cresti un copil nu e lucru usor!relaxeaza=te cu sarbatorile si iti vei reveni!ai grija de tine

poohy, incercam sa-ti spun de ce m-a deranjat ca florina21 s-a luat de david, in sensul ala ma refeream.ca si tu, sau oricine ar reactiona daca cineva s-ar lua de copil, ca ptr noi toate ai nostrii sint cei mai frumosi cei mai destepti, dar cum spui tu, nu are rost sa bag in seama, si mai ales m-am linistit de cind am aflat cine e!nu te-am intrebat cum e manu cu bubitele, cum e cu alaptatul?

addinel, cu placere,cu dezvaluirea, stau sa vad cita contiinta are respectiva....

kid, ce ma bucur ca nu are nimic, vai de tine ca ai dat atitia bani probabil pe medicamente aiurea! ti-am zis eu ca nu se da antibiotic la un copil fara febra, cel putin nu aici!merci de aprecieri!sa stii ca prajitura asta chiar e simpla de facut, se coace mai greu da e simpla.merci de raspuns cu somnul, da sa fiu mai cacacioasa data viitoare la loto. florina21 e mama de baiat, un singur copil, si al doilea prenume e florina

tamara, multumesc de raspuns, si al meu doarme si cite 4 ore cind e la aer, cind era cald il scoteam pe terasa si nu mai aveam treaba cu el 4 ore nu il auzeam!

ella, din pacate mama mea n=o suporta pe cumnata mea si fratele meu e casatorit cu ea de 20 ani....cumnata nici nu se mai chinuie ca e degeaba

gravidutza, eu am carusel si la patul pliant, dar e din fabrica asa.

petit_ange, merci de raspunsnu i-as da inca portocala sau banana, mai bine para, piersica,pruna,

vali, nu stiu sa-ti raspund ca eu nu l=am decalotat pe dominic, aici nu se recomanda, ca cica fiziologic baietii se decaloteaza intre 2-3 ani, se intervine de catre medic in caz de probleme, cum am avut noi cu dominic de mi-a facut infectia urinara cu pietre la 3 ani atunci i-a dat crema cu hidrocortizon 3 luni,si pielea s-a curatat f bine. e asa vinetiu la capat cind tragi pielea, dar cel mai bine intreaba un medic

miniuta, uite linkul www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_despteapta_sau_cremesul_puturosului_d-399/0/" target="_blank">cremesul puturosuluifelicitari ptr intorsul pe burta si spate

carmen, iar m-ai facut sa rid, prajitura e doar inteligenta ptr ca se desparte crema de la mijloc de cele 2 foi, fara sa coci separat cele 3 foi + sa bagi la greu un mestecat de crema cu oua....acu saraca prajitura nu se face singura tre sa bata mixerul ouale, si sa bagi toate ingredientele la mixer, apoi sa pui zama in tava, care tre s=o ungi

ei, ca vorbim de gatit, am o prietena care pe la inceputurile ei de bucatareasca i-a facut sotului chiftele cu orez, si le-a pus la prajit un tigaie, si i-a dat bietului sa pape.....orezul era ca niste pietricele....

numai_eu, aici se recomanda introducerea alimentelor separat, ca bebeul sa se obisnuiasca cu fiecare gust, si nu sa fie tot timpul acelasi terci cu acelasi gust, asa la 1 an iti va minca si brocoli gol, sau la 3 ani ca si dominic ca=l maninca asa gol spalat, conopida la fel!

gabiu, tot am vrut sa-ti zic si am uitat, cu rigiitul, la dominic nu am avut nici o problema, la david.....e miriit rau daca nu e rigiit, de ex azi mi s-a trezit de 3 ori dupa ce l=am culcat de seara ca nu era rigiit!eu, il ridic la verticala si in timp ce=l bat pe spate mai ma si misc eu in sus si in jos, si daca nu merge ma pun in pat pe spate il pun pe el cu burta pe burta mea si il masez pe el in spate pe unde e burta lui in sens invers acelor de ceasornic, si=l bat pe spate.

angela, mi-ai aimintit de circotasi....ce sa-ti zic, ca doar si eu am avut un catel pe care l-am iubit....il chema pepsi....dar sa stii ca parul, mai ales de pisica....nu stiu, fata se va tirii pe jos in patru labe, dominic n-a mers niciodata in 4 labe ca nu=l lasam pe jos din cauza ciinelui. poate ca e mai bine asa, mi-e mila de pisici, dar a fost un gest responsabil din partea sotului.

o duminica placuta fetelor, fug la somn ca e 12 noaptea din nou, si sotul s-a cam suparat pe mine ca zice ca stau prea mult pe aici de vorba

am pus poze de la parada de azi, a fost tare frumos......dar frig si batea vintul rau!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Toata lumea din casa doarme, mai putin Andrei si cu mine (in week-end sunt si socrii aici). Si bate un vant afara... marea este tare agitata, e mai mult alba de la atatea valuri care se sparg.

Motannel, cand a inceput Andrei cu rostogolirile tot numai pe stanga se intorcea si ramanea cu o mana sub el. Iar de pe burta pe spate nu reusea. Dar cu timpul le-a reusit pe toate.

angelabv, imi pare rau ca suferi dupa pisici. Dar la cum ai pus problema, cred ca sotul tau a actionat ca atare si a fost ascultator.

Pepsi, am vazut pozele de la parada. Cred ca e tare frumos, mi-au placut costumele. M-a distrat cum ai dat numele unei poze: David e chestia albastra care se vede
Multumesc pentru raspuns!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of pepsi, asa fac si eu, am incercat de toate dar el mititelul nici gand sa ragaie. Nu mi-e ciuda decat ca din cauza asta nu doarme deloc toata ziua. Da' lasa ca ne facem noi mari

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata ,

sunt chiauna, m-am bagat la 11:30 in pat dar n-a fost chip sa dorm fiindca David a plans de dinti, sper sa-i iasa saptamana asta cei de sus(doctora asa a spus); la ora 1 n-a mai vrut sa doarma, a baut apa, a facut caca, s-a jucat pana la 3; de la 3 la 7 am reusit sa dormim si noi dar numai fiindca am pus argintul viu la noi in pat; i-am dat la 7 sa manance cu speranta ca mai doarme; nimic, au trecut 2 ore, n-are nici un gand sa doarma, deocamdata il cara sotul in brate pe aici ...

pepsi, multumesc de raspuns, cred ca merg si eu pe varianta handblender si oala cu aburi.
hai, zi-ne cine-i domnitza, ca sper degeaba sa se arate; daca nu era lasha, ar fi intrat de la inceput cu numele ei sa spuna ce are de spus

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!Marul e la steamer copilul im patut gangureste de vreo juma de ora si am timp si eu de-o vorba.
A venit tati acasa pt o saptamana din pacate sa dea un examen dar incercam sa ne bucuram de el cat se poate ca i-am dus dorul.In alta ordine de idei nu-mi-a iesit branzica din laptele praf si va cer ajutorul.Ce gresesc?Am facut lapte praf 220 ml pe care l-am pus la foc mic .In momentul in care a dat in clocot i-am pus 2 pastile calciu si l-am lasat sa mai dea odata in fiert si pe urma m-am pus pe asteptat doar s-o separa asa cum citisem.Nici vorba asa ca am gresit ceva!Salvati-ma pana nu prapadesc o cutie intrega de lapte praf!
Rares are inca 2 mese solide si nu stiu cand ar trebui sa-i introduc a 2 a masa de fructe.A mancat destul de prost laptic in ultima masa dar cred ca e si vina mea ca -i dau la 3 ore asa ca il las sa chitaie oleaca de foame si o sa-i dau sa manance la 4 ore.
In obsesia mea ca nu mananca suficient lapte de cand am inceput diversificarea ii dau sa mance fructele pe la 9 ca sa incapa mai multe mese pana la 21-22 cand se capituleaza.
KID te inteleg perfect cu doctorul pediatru.Si eu vreau sa o schimb.Pentre adulti trebuie negatie de la unu ca sa te primeasca celalalt.O sa ma interesez saptamana viitoare si-ti spun.
In ca n-am terminat de citit .Mai am vreo 6 pagini asa ca ma intorc la lectura.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput