***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi :
Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice

mary_lou, imi pare rau ca ai pierdut pozele, si eu as turba sa pierd o asa comoara. Din cauza asta eu le scot pe hartie cam la o luna ( binenteles pe cele mai frumoase). Succes la recuperat

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna! As vrea sa intru si eu in clubul vostru,
daca ma primiti,bineinteles. Va citesc de un an si tot
zic ca scriu azi,scriu maine si nimic...
Am zis ca poate nu tin pasul cu voi,da'io
sunt zilnic pe forum,ca deh sunt dependenta!
Sa ma prezint: eu sunt Laura si am un capsunel
dulcel si nazdravan Radu Mihai.
Si sa dau si un raspuns: Ckristina aparatoare
gasesti la Premaman in Euromall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Florentina, lui Andrei ii place cand ii fac mar copt cu branzica. Iese o crema tare buna.

ckristina, imi pare rau pentru cazatura micutei! Eu nu il las deloc singur in pat pe Andrei, mi-e frica sa ma intorc cu spatele ca intr-o fractiune de secunda e pe marginea patului, are o viteza... Eu am pus pe jos o plapuma si il pun acolo (cam de la 3 luni am facut treaba asta). Nu are unde sa cada. Dar acum nu ii mai ajunge nici plamuma. Exploreaza toata camera, asa ca am grija sa fie mereu curat pe jos, cald in camera si bineinteles supravegheat.

Ioana13, eu ii fac branzica cu lapte LaDorna verde sau albastru.
Da, Andrei e mare golan acum. Scoate niste sunete de murim de ras, parca a ajuns la varsta cand i se schimba vocea. El nu are glas de bebelus, ci mai gros un pic. In premergator l-am pus in momentul cand a stat singur in fundulet, adica pe la 6 luni. Dar nu il las foarte mult. Maxim jumatate de ora pe zi si nu zilnic. Il las sa se mai chinuie si de-a busilea.

Motannel , nu trebuie sa-mi multumesti ca ma uit la pozele iubitei tale. Imi face o reala placere sa ma uit la toti copilasii. Sunt atat de puri si dragalasi.

Didi, unde a scris Florina21? Ca nu gasesc nicaieri in capitolul asta

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Madi, Ioana, Vali, merci de raspunsuri. aseara i-am facut branza calcica din 250 ml lapte Cedra de la Napolact, ca de asta aveam in casa.
Vali, cata branza-i dai la o masa? Incerc si eu azi cu mar copt, poate-i place asa, ca crud nu vrea, plange si face un scandal...
Cum se fac merele, le bag la cuptor si gata, sau trebuie curatate?

Ckristina, daca e vesela, activa, nu vomita fara motiv, stai linistita. Asta nu-i nimic, sa vezi cazaturi cand se vor ridica in picioare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ckristina
aveti idee unde gasesc protectii de pat(ca garduletul....m am zapacit.... nici nu mai stiu cum se numesc...) ca ziua ea nu prea vrea sa stea in patuzul ei.

Cristina, se numesc "bara protectie pat". Uite aici un exemplu http://www. bebelusul tau .ro/detalii.php?cod=CA73 (sterge spatiile).

Petit_ange, stiu, si eu ma oftic ca nu au decat masuri mici. Eu cred ca o sa iau 60 pt finuta mea. Culmea e ca masurile mari cica o sa fie disponibile peste 12 sapt. Pai cine mai ia rochie de Craciun in ianuarie?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Florentina, ii dau branza care iese din 250 ml lapte si 2 tablete de calciu lactic. Iese cam o lingura mare de branza. Prefer sa ii fac branzica inainte de masa, ca sa fie proaspata.

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi:

Alma Daphne de Chris27
Ianis Stefan de Dianalaura
Dominic William de Irrinuca
Theodora Maria de Blc_lia
Patrick Andrei de Mary_lou
Maria Bucuria de Ralucami

Dominic de Mihamora
Alessia Ioana de Lulu26
Mihail Vladimir de kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy
Alice de AlexAlice

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman
Cum se fac merele, le bag la cuptor si gata, sau trebuie curatate?

Florentina eu il bag asa intreg la cuptor. Inainte il intep cu o furculita. Il las pana intra usor furculita in el. Apoi il tai in doua, si ii scobesc miezul cu o lingurita.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Scuze, Florentina, nu am vazut intrebarea legata de mere coapte. Eu le tai in patru, le curat de coaja si de samburi, apoi le bag la microunde. Prefer asa ca e mai rapid. Pana se incinge cuptorul de la aragaz... Apoi le las sa se raceasca si le bag la robot sa le faca "praf".

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare si pupici, de la noi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput