***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)
Raspunsuri - Pagina 20
vas spune:
Intru si eu rapid sa vad ce mai faceti si va mai spun cate ceva de noi.
Motanel, si mie mi se pare tare greu cu diversificarea asta. Parca parea mai USOR.

.
Gabiu,nici noi nu mai vrem biberon ne descurcam cu lingurita si apa cu un paharel mic.
Madi, tu parca spuneai de trezitul cu plans. Asa face Eliza de 2 zile. Si plange saracuta de nu stiu cum sa o mai linistesc. Ieri a adormit in carucior si am lasat-o acolo iar cand s-a trezit a inceput sa planga si sa tremure toata. Vai ce m-am speriat. Am banuit ca o fi visat ceva. Il intreb pe medic saptamana viitoare cand mergem la vaccin, sa vad ce zice.
Marylou, eu de mult sunt obsedata de poze , mai ales de cele care nu mai am cum sa le fac, de exemplu cand am fost gravi, sau cand s-a nascut minunea mea.Asa ca am cd cu tot ce trebuie sa nu patesc asa. Ce rau imi pare, stiu cum trebuie sa te simti.Imi pare tare rau.
Cam atat, nu prea avem noutati. Mai studiem ce trebuie sa papam. incepem si noi cu branzica de maine, ca de supica, cartofior, si mar cu biscuite ne-am cam saturat.
Va pup pe toti si pe toate capsunicile scumpe de pe platantia noastra.
Ioana 13 , bine ai venit. Ma gandesc la Eliza mea cand iti vad numele, o cheam si Ioana si e nascuta pe 13.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Alyna24 spune:
Florentina, eu ii dau lui David branzica cu banana.Merge f bine si-i place!Sau amestecata cu cereale.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Am uitat
sa spun 'LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI"!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Androix spune:
O da, multumim, multumim, Didi!
Za big 6 and also za big 7!
A facut si grasa mea 7 kilutze si ceva, ceva-ul ala nu stiu exact cat este ca avea un pampers cu un pipi mic in el pe ea cand am catarit-o.
Cat despre Florina21
maaaai, Didi ce mi-ai facut nici nu sti!
habar n-ai tu cat am sapat sa-i gasesc remarca aia deplasata
Si ca sa ma distrez o sa va scriu si voua ce banui eu cu privire la aceasta florina
e prea de tot sa ai un singur mesaj si ala sa fie de luat in coarne pe cineva; asa ca eu cred ca ea este un membru activ pe forum si chiar si pe subiectul asta. Dar un membru frustrat si las care nu a avut curaj sa vorbeasca sub numele pe care il stim deja toate. Ce stie ea, ca fimea a zis mama hat de cand
cred ca avea 3 luni
ca e precoaca s-o manance mama pe ea da fata dasteapta ca ma-sa! Da ce de-atunci a mai zis ceva?
Si oricum daca o bantuie frustrarea sa afle ca o sa mai curga multa apa pe dunare pana ce capsuneii si capsunicile vor rosti prima data mama cu adresa, si sa nimereasca si "destinataru"
v-am dat de crosetat?
Andreea
mica0307 spune:
am revenit si noi.
pepsi chiar ca am fost o bagaboanda. Da a fost tare bine sau mai bine zis a fost minunat cu mama si sora acasa. Numai ca azi am plecat amandoua si cum sotu vine abia maine de la roma in seara asta o sa fim singurele
.
cristinamaria ce s-a intamplat cu rusii, ca nu am mai citit??? Ai primit dvd baby enstein din america? Merg aici? Stiu ca e alt sistem.
A si LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
Mai, fetelor (Didi, si Androix), m-ati bagat de tot in ceata. Unde ati gasit voi mesajul scris de Florina21, ca nu reusesc sa dau de el? La ce pagina e?
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Androix spune:
E in subiectul trecut, nu mai cautati nu a scris decat un rand in care o lua la misto pe Pepsi cand a anuntat ca David a spus mama, ea a replicat ca al ei a zis la doua zile dupa ce s-a nascut
Oameni cu probleme...
Andreea
AlexAlice spune:
Sa ne traiasca Alessia Ioana, Dominic, Mihail Vladimir, Darius Andrei, Bianca Elena, Maria si Alice a mea!
Multumim de urari Madi, Motannel, Gabiu, Vali5, Alyna24 si Mica!
Eu va citesc in fiecare zi chiar daca nu sunt prea harnica la scris.
Pupici la toti capsuneii si toate capsunicile!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
Vali5 spune:
Merci, Androix! Am luat la puricat de doua ori pana acum capitolul asta.
Ce nu-mi plac mie oamenii astia invidiosi si lasi...
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
petit_ange spune:
La muuuuuulte lunisoare pt:

Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice
Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy

Pupici pe plantatie!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!