***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)
Raspunsuri - Pagina 21
Alyna24 spune:
Ne laudam si noi ca azi am zis"TATATATA"!
Mama....nici gand!Uneori cate un "MAM".![]()
Asta e.Mai asteptam!
Ce ma oftic!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Paflo spune:
Salutare tuturor!
Noi suntem in continuare mucoase si tusacioase, dar parca Sofia e ceva mai bine totusi.Speram sa ne revenim cat mai repede.
Ioana13, eu sunt 'cheala' de la curs!Acum am apucat sa ma uit si eu pe pozele voastre.Normal ca-mi amintesc de tine!Ai un baiat tare dragalas!
Mary_lou, imi pare rau de dezastrul cu pozele!
jkh w,
se pare ca are si soso ceva de scris 9o, ,
Pepsi, o sa incerc si eu reteta, dar mai spre sarbatori ca m-am pus la regim.
Androix, chiar m-ai facut curioasa cu Florina21...
La multe lunisoare:
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice
Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy!
Mergem un pic afara.
Florina si Sofia (09.05.2007)
DidiAlex spune:
Andreia, punct okit, punct lovit. io m-am abtinut de cand a scris madama precum si de dimineatza, ca iar mi se punea in carca alta disputa sau ca-s mama lor si unele se simt "atinse".
VAli, tu ai fost prima care a remarcat ca no21 nu s-a prezentat. Si apoi cred ca teoria lu' Androix e 100% corecta.
Acum sper ca, Pepsica a noastra sa nu ne paraseasca ca-i si ea obosita si asta ar fi picatura care i-ar umple paharu, si isi toceste degetele p'aici. Si noi nu am mai avea pe subiect un Pepsi!![]()
Vali5 spune:
Didi, angelabv a fost cea care a remarcat lipsa de politete a florinei21. Nu stiu daca mai are rost sa ne enervam, ca nu o sa iasa in fata sa spuna cine a fost. Si Pepsi ne iubeste prea mult ca sa ne paraseasca.
Nu-i asa Pepsi
?
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ali24 spune:
Carmen_Sochiar ca e inteligenta prajitura ce o sti tu.si eu procedez asa de cele mai multe ori dar parca tot mai buna e cea de casa(bineinteles daca iti iese)ca eu chiar acuma o ora mi am incercat iar norocul sa fac o prajitura si bineinteles ca am arso ca a trebuit sa imi hranesc copilul
.si de fiecare data zic ca nu mai fac dar tot ma mai ia pofta de cate o prajitura facuta de casa.
p.s.esti tare draguta

.
in sfarsit am vazut o si eu pe oana(mersi pepsi ptr link).e super draguta si s a prezentat foarte bine
.
si cine nu stie ce program sa le mai faca la bebei va spun eu ce program am descoperit ca ii place la a meu:l am pus in carut si eu cu taica sau faceam curat prin casa.eu aspiram el spala pe jos si copilul ne privea cu atata interes
ca i am zis la sot ca de acum cand se plictiseste copilul FACEM CURAT![]()
.ca eu de obicei faceam curat numai cand dormea el sau statea cineva cu el.si azi l am luat cu mine in bucatarie si am facut prajitura si macare si el ma privea foarte distrat .eu ii prezentam tot ce faceam adica ii aratam ouale,cartofii,farfuriile iar el probabil credea ca sunt jucarii
.bine dar totul in limita bunului simt ca spre final a inceput sa se marloaie ca s a plictisit de jucariile mele![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Ioana13 spune:
Ce bine imi pare ca v-am gasit
. Unde mai gasesc atitea despre copii de virsta lui Patrick? despre diversificare... despre tot..
Despre mere eu dau merele crude, date prin blender. Nu e bine? trebuie sa le coc, sau nu e obligatoriu?
TAreee frumoase fetitele pe care am mai apucat sa le vad: Isabela, Eliza( ce-i cu atitia ochi maaari albastri?) si Ana ( aici niste superbi ochi capriu? parca asa se vad).
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Madi spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
si Ana ( aici niste superbi ochi capriu? parca asa se vad).
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Ioana e vorba de Ana mea?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ancamari spune:
Sunt si eu pe aici si citesc tot, suntem bine azi doar ca Petitul meu s-a constipat, cred ca de la morcoveii din supa. Dimineata i-am pus 1/4 de supozitor cu glicerina pt copii si a scos un pic de kk ca de mielut. Incerc si cu ceai de musetel dar nu bea decat f. putin. Cat ar trebui sa-i dau ca sa-si faca efectul?
Eu am avut indigestie si migrena ieri si alaltaieri, abia azi mi-am revenit.
Pup si eu toti capsuneii si capsunicile bolnavioare si le doresc insanatosire grabnica!
Si felicitari tuturor bebeicilor care au zis mama sau tata! La noi nu e cazul inca, am senzatia ca "vorbea" mai mult pana acum o vreme.
Pepsi - multumim pt grija! nu mai stiu daca ti-am zis, asa ca vreau s-o mai fac o data acum.
Androix si DidiAlex - eu nu am fost pe faza saptamana trecuta, dar bine ca stiti voi cum se procedeaza pe aici. Mesajul ala nu a fost moderat? Poate ca nu inteleg eu sensul moderarii... Dar aveti dreptate, si eu cred ca e cineva de aici, suparata nevoie mare!
Tamara - si Petitul meu se trezeste noaptea uneori la fiecare 2 ore. In majoritatea noptilor doar de 2 ori, mai ales daca atunci cand el adoarme la 8-9 seara, il trezesc sa-i dau papa atunci cand ne culcam noi (pe la 11-12). Dar de cateva seri m-a omorat, numai pe la 11 se culca si de pe la ora 9 incepe sa chitaie, vrea numai in brate, il zapaceste si pe ta'su care atunci vine de la serviciu... Ziua s-a mai reglat cu somnul acum dupa ce a fost racit si doarme cam 2 reprize de 90 min si inca una de 30 min spre seara. Dar cat a fost racit il luam in brate cand se trezea dupa primele 30 min si ma tot chinuiam sa mai doarma inca 30 min si apoi inca 30 min. Vad ca a ajutat, desi metoda e epuizanta. De ieri incerc sa-l invat sa adoarma singur in patut, ca si asta e problema grava la noi, numai in brate si plimbat vrea sa adoarma si eu nu mai fac fata, mi s-au acutizat durerile de mijloc si spate, ma mai dau cu Ben Gay desi parca nu e voie cand alptez, dar ce sa fac dacanu mai pot adormi noaptea de durere?
Ella - ai vazut Bobytul? La noi sotulache e supi ca nu-l vede suficient sau numai cand are chef de plans, dar ii mai trece in we. Mai pleaca si in delegatii, una-doua lipseste cateva zile. Succes!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
addinel spune:
la multi ani
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice
Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy, sa fiti sanatosi si frumosi si voiosi toata viata. si felicitari si mamicilor voastre ca au facut puiutzi asa dragutzi.
azi am avut zi de uitat pe poze. si imi plac la nebunie capsunicile si capsuneii nostri. eu cred ca mi-am gresit vocatia cu meseria asta, tare mi-ar placea sa lucrez cu copii.
mai citeam eu de florina21 si pana sa vad ce si cum credeam ca e vb de florina noastra, de care apropos imi e tare dor. si ma minunam ca ea sigur nu putea scoate asa ceva pe gura. da' m-a lamurit postul lui androix. deschidem pariurile pe piata neagra?
dar tot am o problema: mesajele, pana la 10, nu sunt moderate? si atunci ce moderator si mai ales cum a moderat??? 
intrebare: la ce varsta pot sa introduc branzica de vaci si galbenusul de ou?
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!